Inkoustové a laserové tiskárny jsou aktuálně nejužívanější. Pro jejich používání je nutné dokoupit cartridge nebo tonery. Pokud chcete ušetřit místo v pracovně, pořiďte si multifunkční tiskárnu, která funguje i jako kopírovací zařízení a skener v jednom.

Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
KLEINWÄCHTER holding – tiskárna ve Frýdku-Místku má v polygrafii dlouholeté zkušenosti. Nabízíme grafické zpracování, ofsetový tisk, digitální tisk, velkoformátový tisk, knihařské práce, reklamní služby. Uspokojíme potřeby úřadů, firem, studentů, projektantů i občanů. Potřebujete tisknout nebo kopírovat? Neváhejte se na nás obrátit.
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
Jiří Křístek - OFSITO s.r.o. - Vaše příběhy v barvách
Naše společnost Jiří Křístek - OFSITO s.r.o. působí na trhu více než 30let a specializuje se na sítotisk, digitální tisk, potisk kovu, dřeva, plastu a dalších materiálů. Začínali jsme s rotačním sítotiskem, ale dnes využíváme nejmodernější tiskové technologie. Vaše příběhy přenášíme do barev, působíme nejen v České republice, ale i v zahraničí. ...
Jiří Křístek - OFSITO s.r.o. - Vaše příběhy v barvách
Reklama: - reklamní a propagační materiál řezaný počítačem z fólie i ručně malovaný. Tisk: - sítotisk a potisk: - trička - samolepky - značky. Kopírování: - laminování do fólie až do formátu A3.

Služby: -sítotisk. -potisk reklamních předmětů. -výroba vizitek.

Služby: - tvorba webových prezentací - velkoplošný tisk - grafické studio - marketing

Služby: - kopírovací a tiskové služby pro architekty a projektanty - reprografický servis pro vaše přednášky a kongresy

Tiskárna: - ofsetový tisk - sítotisk - knihtisk - výsek - vazba V1, V2.

Tiskárna: - jedno i plnobarevný ofsetový tisk - potisk kartonu - grafické zpracování. Dokončovací práce: - laminace - lakování - perforování - číslování - knižní vazba.

Vydavatelství a nakladatelství. Polygrafická výroba a výroba papírenského zboží. Provádění čištění textilu a oděvů. Výroba: - polygrafická - kartonové obaly - knihtisk - výroba planžet Tisk: - termofólie.

Tiskárna: - vizitky - dopisní papíry - letáky - prospekty - brožury

Špičkový tisk v krátkých termínech a za výhodné ceny s možností množstevních rabatů. V případě dohody je možné poskytovat agenturní slevy. Cenové kalkulace zpracovává denně naše kalkulační oddělení. Ceny se vypočítávají na konkrétní zadání zákazníka.

Potisk samolepících pásek a ohraničujících (nelepivých) pásek. Potištěné samolepící pásky: - uzavřou Vaše zboží nedostupnou pečetí, na které bude neoprávněné vniknutí do obalu ihned dobře rozpoznatelné - na páskách může být například vytištěno důležité upozornění, nebo pokyny pro odběratele - pásky jsou vhodné pro reklamu, jsou z ...

Tiskárna: - tiskopisy - brožury - vizitky - plakáty A6-A2 - výroba razítek - klasická vazba knih polokůže, kůže - opravu starých tisků. Papírnictví: - maloobchodní a velkoobchodní prodej papírenského a kancelářského zboží.

Polygrafická výroba. Tiskárna: -ofsetová.

Polygrafická výroba: - knihtisk - sazba - barvy RUCO - sítotiskové, tamponové, speciální barvy - sítotisk - použití plastikářský, sklářský, keramický, elektrotechnický průmysl - tamponový tisk - pískování - velkoplšný, rotační sítotisk - grafické zpracování. Prodej: - sítotiskové stroje.

Knihařství. Vydávání a distribuce: - knihy.

Kompletní služby: - gravírování - laserování - rytectví - jmenovky - pečetidla - firemní desky.

Nabízíme: - komplexní tiskařské, planografické a polygrafické služby. Tiskařské služby: - jednobarevný a vícebarevný tisk - vizitky, letáky, obálky - hlavičkové papíry, formuláře - katalogy, knihy, brožury - manuály, samolepky. Planografické služby: - barevné a černobílé kopírování - XEROX - velkoplošné kopírování A4 až A0 - ...

Tisk: -ofsetový tisk -tisk Ricoh. Služby: -kopírování.

Tvorba a výroba vizitek, vizitky, reklamní grafiky, ilustrací, log a dekorativní malby interierů a exteriérů. Grafické práce. Reklamní grafika. Kreativní grafika. Ilustrace. Tvorba loga, značky. Dek. malba.

Reklamní firma, agentura. Reklama, tiskové služby.

Reklamní agentura, grafické studio, ofsetová tiskárna. Reklamní předměty.

Polygrafická výroba. Poskytujeme: - ofsetový - digitální.