Inkoustové a laserové tiskárny jsou aktuálně nejužívanější. Pro jejich používání je nutné dokoupit cartridge nebo tonery. Pokud chcete ušetřit místo v pracovně, pořiďte si multifunkční tiskárnu, která funguje i jako kopírovací zařízení a skener v jednom.

Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
KLEINWÄCHTER holding – tiskárna ve Frýdku-Místku má v polygrafii dlouholeté zkušenosti. Nabízíme grafické zpracování, ofsetový tisk, digitální tisk, velkoformátový tisk, knihařské práce, reklamní služby. Uspokojíme potřeby úřadů, firem, studentů, projektantů i občanů. Potřebujete tisknout nebo kopírovat? Neváhejte se na nás obrátit.
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
Jiří Křístek - OFSITO s.r.o. - Vaše příběhy v barvách
Naše společnost Jiří Křístek - OFSITO s.r.o. působí na trhu více než 30let a specializuje se na sítotisk, digitální tisk, potisk kovu, dřeva, plastu a dalších materiálů. Začínali jsme s rotačním sítotiskem, ale dnes využíváme nejmodernější tiskové technologie. Vaše příběhy přenášíme do barev, působíme nejen v České republice, ale i v zahraničí. ...
Jiří Křístek - OFSITO s.r.o. - Vaše příběhy v barvách
Tisk: - hospodářské tiskopisy pro veškerá odvětví (zejména obor dopravy a zdravotnictví) - různé programy, katalogy, vizitky, letáky. Výroba: - vstupenky pro počítačové zpracování, pro divadla, společenské akce, kina, multikina. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - kancelářské potřeby. Náhradní plnění.

Grafické návrhy, ofsetový, malonákladový digitální tisk. Laminování. Vazba knih.

Grafické studio. Ofsetový tisk. Malonákladový tisk. Tiskařské práce. Knihařské práce.

Grafické a webové studio: - tvorba www stránek - tvorba loga, logotypy, vizitky - internetový marketing - webhosting - redakční systém (CMS). Tisk propagačních materiálů.

Individuální obchodní podmínky pro koncové zákazníky, agentury i subdodavatele. Data, návrhy, specifikace a kalkulace e-mailem do 48 hod. Realizace zakázek na základě potvrzené objednávky.

Grafické studio, digitální fotoateliér. Ofsetový tisk, sítotisk. Velkoplošní tisk, samolepicí řezaná grafika. Výroba: - propagační předměty.

Grafické návrhy. Potisk reklamních předmětů. Realizace: - výzdoba interiéru, exteriéru - veletržní stánky. Uspořádání: - sportovní turnaje - firemní párty - školení - společenská setkání.

Projektování, tvorba, návrhy, realizace: -propagační grafika -světelná reklama -grafické návrhy. Výroba: -razítka, razítek -štočky, štočků pro flexotisk a knihtisk -kartonové skládačky, skládaček ze strojní a zušlechtěné lepenky včetně potisku a výseku, lakování blistrovým lakem. Tisk ofsetový, tiskárna: -firemní ...

Potisk autoplachet. Samolepící nápisy.

Tisk: - barvotisk - plakáty, pozvánky, svatební oznámení, barevné letáky a katalogy - sítotisk na papír, plech, umělou hmotu - potisk reklamních tašek - malokartonáž, eurovýsek, číslování - tisk čárového kódu. Kopírování: - barevné - zvětšování na dlaždice až do formátu A1.

Strojové vyšívání: - loga - nápisy - obrázky - textil - mikiny, bundy, čepice - erby - znaky. Vyšívání a nažehlování obrázků. Potisk triček.

Poskytujeme komplexní řešení v oblasti internetové reklamy a marketingové komunikace. Kreativní návrhy, grafické zpracování tiskovin, firemní identita (návrh loga, propagačních materiálů), obalový design, návrhy potisku aut, billboardy. Realizace webových prezentací, e-shopů, online produktových designérů, aukčních portálů, slevomatů, SEO ...

Služby: - sítotisk Potisk veškerého materiálu sítotiskem, předtisková příprava a grafické návrhy.

Kopírování: - velkoformátové - maloformátové - barevné - černobíle. Tisk. Skenování.

Tiskárna. Služby: -ofsetový tisk.

Reklamní činnost: - barevný tisk - sítotisk - loga, grafika. Služby: - imobiliář (orientační systém) - reklama na billboardech.

Reliéfní a horká ražba, slepotisk, výsek, tisk (vizitky, novoročenky, svatební oznámení, certifikáty, samolepící etikety).

Kostrukce-výroba, Tisk-sítotisk.

Naší hlavní činností je návrh, výroba a realizace reklamních produktů. Jedná se především o velkoplošný (velkoformátový) digitální tisk, fóliovou (řezanou) reklamu, výstavní epozice, orientační systémy, reklama na textil, fotografické služby, aj. Kompletní reklamní servis: - velkoplošný tisk - fóliová reklama - světelná a 3D reklama - ...

Vydavatelství. Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce. Velkoobchod a maloobchod.

Nabízíme ofsetový tisk: - prospekty - katalogy - kalendáře - plakáty - noviny - knihy - časopisy. Sídlo: Studánecká 1120, 530 03, Pardubice - Bílé Předměstí

Práce: -gravírování -CNC frézování -laserování -řezání laserem -velkoplošný tisk. Výroba: -skeletové, sluneční a netradiční hodiny

Kopírování: - barevné - černobílé. Tisk: - vizitky - letáky - brožury.