Inkoustové a laserové tiskárny jsou aktuálně nejužívanější. Pro jejich používání je nutné dokoupit cartridge nebo tonery. Pokud chcete ušetřit místo v pracovně, pořiďte si multifunkční tiskárnu, která funguje i jako kopírovací zařízení a skener v jednom.

Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
KLEINWÄCHTER holding – tiskárna ve Frýdku-Místku má v polygrafii dlouholeté zkušenosti. Nabízíme grafické zpracování, ofsetový tisk, digitální tisk, velkoformátový tisk, knihařské práce, reklamní služby. Uspokojíme potřeby úřadů, firem, studentů, projektantů i občanů. Potřebujete tisknout nebo kopírovat? Neváhejte se na nás obrátit.
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
Jiří Křístek - OFSITO s.r.o. - Vaše příběhy v barvách
Naše společnost Jiří Křístek - OFSITO s.r.o. působí na trhu více než 30let a specializuje se na sítotisk, digitální tisk, potisk kovu, dřeva, plastu a dalších materiálů. Začínali jsme s rotačním sítotiskem, ale dnes využíváme nejmodernější tiskové technologie. Vaše příběhy přenášíme do barev, působíme nejen v České republice, ale i v zahraničí. ...
Jiří Křístek - OFSITO s.r.o. - Vaše příběhy v barvách
Zajištění veškerých tiskovin, digitálního a ofsetového tisku, termotisku a sítotisku.

Kopírování A4 - A0 Diazit, Xerox: - tisk A4 - A0 - skenování. A4 - A0 - zoom 25% - 400% A4 - A0 - kroužková vazba - tisk Bakalářských prací a vazba do desek.

Nakladatelství. Aktuální zpravodajství z církevního dění u nás i v zahraničí.

Výroba: -ofsetová tiskárna, jedno i vícebarevný tisk na stroji MANROLAND: -merkantil -plakáty do A2 a B2, časopisy, letáky, kalendáře, prospekty, katalogy, pohlednice, etikety, kancelářské tiskoviny -vazba V1, brožura s očky -skládání, falcování -knihárna tel. 545241604, knižní vazba -skládání, falcování, křížové a ...

Naše firma tiskne, potiskuje a vyrábí: - novoroční přání - novoročenky - svatební oznámení - vizitky - razítka - obálky - etikety - samolepky - samolepící reklama - kalendáře - katalogy - brožury - vyřezávaná reklama - slepotisk - ražba fólií - grafické návrhy.

Příprava tisku, grafika, osvit, scan, kalendáře, bloky, časopisy, merkantil, výsek desek, plakáty, prospekty, brožury, vizitky, lamino atd. Nabízíme ofsetový tisk na stroji Heidelberg CD74 - data v pdf, CIP3, spektrofotometrické měření barevnosti a regulace kvality tisku. Další vybavení: 4 barvy POLLY 466, 2 barvy Dominant 725. Vazba V1, V2. ...

Kopírovací služby, kopírování. Velkoformátový tisk.

Studio reklamní produkce: -velkoformátový digitální tisk -málonákladový digitální tisk Produkty: -billboard, bigboard, megaboard -city light, backlight -POS -vlajky, transparenty -banery, veletržní grafika -autoplachty, samolepky -grafika na auta (polepy aut) -okenní grafika -tiskoviny -přímý potisk desek (dřevo, plast, ...

Výroba: - reklamní samolepicí bločky SPEED-IT - reklamní předměty - podpora prodeje - výrobky na zakázku. Tisk: - sítotisk - potisk, Tamton.laser, výšivka.

Tiskárna: - kvalitní čtyřbarvotisk - letáky, prospekty - časopisy, knihy, brožury, katalogy - návody, příbalové letáky - DTP a grafické zpracování - falcování, laminace a speciální práce - knihařské práce, vazba lepená i šitá výsek max. formát 920x660 mm.

Tiskárna je členem Kolegia české typografie a je "koncepční tiskárnou" výrobce ofsetových strojů Heidelberger Druckmaschinen. Kompletní polygrafická výroba od grafického návrhu až po finální zpracování. Grafické zpracování a CTP. Ofsetový tisk do formátu B2: -stroje Heidelberg, Roland.

Nabídka tiskových služeb až do formátu A2.

Poskytování služeb v ofsetovém tisku a knihařském zpracování. Knihařské zpracování: V1 (šítí skobičkami), V2 (lepená vazba)

Výroba: -razítka, razítek. Výroba, zhotovení tiskovin: -firemní tiskoviny.

AVP tisk Nabídka návrhů a grafického zpracování Poskytování služeb v oblasti tisku a knihařského zpracování

specializovaná firma na přípravu a zpracování opticky čitelných dokladů. Produkty: - ruční kovová razítka (datumovky, paginýrky, celní, poštovní..) - elektronická razítka-prezentační zařízení - kódovače OCR - snímače OCR a čárového kódu - univerzální zařízení pro tisk a snímání OCR - perforátory Služby: - skenování, vytěžení dat, ...

Knihařství: -diplomové práce -vazby a opravy knih -kožené vazby -výroba luxusních desek na jídelní lístky a číšnické peněženky.

Tiskárna. - grafické studio - ofsetový tisk - knihařské zpracování

Tiskárna, tisk: -digitální, ofsetový tisk -samolepky -digitální fotografie grafické zpracování všech druhů tiskovin a výrobků na PC -zhotovení náhledů a maket obalů -skenování, digitální nátisk, osvit -zhotovení kompletní Corporated Identity -tvorba internetových prezentací -elektronické obchody -grafické ...

Tiskárna: -knihy, brožury, kalendáře -prospekty -vizitky -svatební oznámení -tiskopisy -propagační a reklamní tisk.

Tiskárna, grafické studio: -ofsetová tiskárna -polygrafický servis předtiskové přípravy -realizace tisku -knihařské zpracování.