Inkoustové a laserové tiskárny jsou aktuálně nejužívanější. Pro jejich používání je nutné dokoupit cartridge nebo tonery. Pokud chcete ušetřit místo v pracovně, pořiďte si multifunkční tiskárnu, která funguje i jako kopírovací zařízení a skener v jednom.

Jiří Křístek - OFSITO s.r.o. - Vaše příběhy v barvách
Naše společnost Jiří Křístek - OFSITO s.r.o. působí na trhu více než 30let a specializuje se na sítotisk, digitální tisk, potisk kovu, dřeva, plastu a dalších materiálů. Začínali jsme s rotačním sítotiskem, ale dnes využíváme nejmodernější tiskové technologie. Vaše příběhy přenášíme do barev, působíme nejen v České republice, ale i v zahraničí. ...
Jiří Křístek - OFSITO s.r.o. - Vaše příběhy v barvách
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
KLEINWÄCHTER holding – tiskárna ve Frýdku-Místku má v polygrafii dlouholeté zkušenosti. Nabízíme grafické zpracování, ofsetový tisk, digitální tisk, velkoformátový tisk, knihařské práce, reklamní služby. Uspokojíme potřeby úřadů, firem, studentů, projektantů i občanů. Potřebujete tisknout nebo kopírovat? Neváhejte se na nás obrátit.
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
Nabídka velkoplošného, digitálního, ofsetového tisku a sítotisku. Výroba billboardů, vlajek, autoplachet a reklamních stojánků.

Vydavatelství, nakladatelství: - obrazové publikace - kroniky - dětské knihy - obrázkové slovníky

Reklamní atelier. Reklamní agentura: - reklama a propagace - kompletní reklamní servis - cedule, vývěsní štíty, nápisy, výlohy, plachty, reklamní bannery, světelná reklama - řezání samolepících fólií na plotteru - tisk na samolepící fólii -tisk billboardů - výroba kusových plnobarevných samolepek - tisk na banner - výroba ...

Tiskařské práce a služby-DTP: - příprava publikací pro tisk - scan - grafické studio - sazba.

Potisk triček, kalendáře, diáře, papírové tašky a mnoho dalších dárkových nebo reklamních předmětů vytváříme pro Vás za pomoci technik jako je sítotisk, ražba, digitální tisk a jiné. U naší společnosti DarTTisk, která má více než 15 let zkušeností, si můžete vybrat zboží na potisk trička.

Výroba, prodej: -samolepící grafické etikety.

Tisk: - velkoplošný - digitální. Prodej: - materiály pro výrobu reklamy. Výroba: - vizitky - billboardy - reklama.

Služby: -grafické návrhy, design -reklamní tiskoviny -plotrové poutače a polepy -digitální fotografie -tisk -tvorba www stránek -mediaplán -full service.

Kompletní reklama: -velkoplošný digitální tisk do interiéru, exteriéru -reklamní grafika ze samolepících fólií -bannery, síťoviny -vlajky -transparenty -polepy aut (grafika na dopravní prostředky) - řezaná grafika nebo tištěná grafika -reklamní tabule na běžnou nebo litou fólii -realizace výstavních expozic.

Tiskárna Otrokovice: - vizitky, dopisní papíry, letáky. Cestovní agentura. Provizní prodej zájezdů, zájezdy: - pobytové, poznávací - tuzemsko, zahraničí.

Poskytujeme kompletní reklamní služby: výroba reklamy, reklamní tisk, letáky, grafika, grafické studio, grafické návrhy, instalace reklamy, billboardy, kreativa, produkce, média, hostesky, internet, výstavy, veletrhy, direct marketing, polepy aut, digitální tisk.

Rytecké a chemigrafické práce: -ryté štítky -ocelové razníky -dezény do lisovacích forem -znaky -leptané měděné vyjiskřovací elektrody. Sítotisk.

Provádíme: - polygrafické a mailingové služby - provoz nakladatelství a vydavatelství - zpracování tiskovin.

Grafické studio: - grafické návrhy, logotypy - fotopráce, digitální retuš - pre-press, osvit, scan, sazba, montáž, zlom. Výroba razítek. Reklamní potisk: - textil - trika, dresy, šerpy, pracovní oděvy apod. - tašky - papírové, plastové a textilní - hrnky - kalendáře, diáře, zápisníky - reklamní předměty - přístrojové panely ...

Nabídka tisku na ofsetových strojích a předtiskové přípravy v DTP studiu. Poskytování služeb v oblasti reklamy a polygrafie.

Tiskárna, knihařství. Knihařské práce: -vazba -knihy -diplomové práce (i do 2 hodin po telefonické domluvě) -paspartování -rámování -olepování puzzle a obrazů. Výroba, prodej: -papírenské výrobky -dárkové kazety -krabičky -školní, kancelářské, výtvarnické potřeby -knihařské plátno.

Remis nabízí: -venkovní reklamy -zřizování a pronájem reklamních ploch -samolepicí grafiku -světelné reklamy -velkoplošný tisk -firemní štíty, tabule a transparenty -stojany, stojánky na prospekty -polep automobilů -orientační systémy budov.

Výtvarné a grafické studio. Tiskárna: -ofsetový tisk -velkoformátový tisk -reklamní předměty

Tisk: - velkoplošný - digitální. Výroba: - razítka - reklamní předměty.

Tiskárna Nabídka kompletních tiskařských služeb, knihařských zpracování.

Naše služby: - kopírování - razítka - tisk, grafika.

Atypické reklamní a dárkové předměty.

PÍSMOMALÍŘSTVÍ. Nabízíme polepy osobních i nákladních automobilů a autoplachet. Navrhneme a vytvoříme grafické návrhy, design loga, firemní image. Výroba reklmaních panelů a bilboardů. Navrhujeme a tiskneme letáky a reklamní předměty.