Inkoustové a laserové tiskárny jsou aktuálně nejužívanější. Pro jejich používání je nutné dokoupit cartridge nebo tonery. Pokud chcete ušetřit místo v pracovně, pořiďte si multifunkční tiskárnu, která funguje i jako kopírovací zařízení a skener v jednom.

Jiří Křístek - OFSITO s.r.o. - Vaše příběhy v barvách
Naše společnost Jiří Křístek - OFSITO s.r.o. působí na trhu více než 30let a specializuje se na sítotisk, digitální tisk, potisk kovu, dřeva, plastu a dalších materiálů. Začínali jsme s rotačním sítotiskem, ale dnes využíváme nejmodernější tiskové technologie. Vaše příběhy přenášíme do barev, působíme nejen v České republice, ale i v zahraničí. ...
Jiří Křístek - OFSITO s.r.o. - Vaše příběhy v barvách
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
KLEINWÄCHTER holding – tiskárna ve Frýdku-Místku má v polygrafii dlouholeté zkušenosti. Nabízíme grafické zpracování, ofsetový tisk, digitální tisk, velkoformátový tisk, knihařské práce, reklamní služby. Uspokojíme potřeby úřadů, firem, studentů, projektantů i občanů. Potřebujete tisknout nebo kopírovat? Neváhejte se na nás obrátit.
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
Předmět podnikání dle rejstříku: -výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd -montáž kabelových svazků -výroba, instalace a opravy elektrických strojů a přístrojů -výroba paletizačních systémů z kovových, plastických a dřevěných materiálů -výroba formovací techniky pro strojní a ...

Vydávání knih. Reklamní činnost: -vydavatelství a nakladatelství -reklamní agentura -kompletní jazykový, redakční a tiskový servis.

Kompletní servis a dodávky v oblasti reklamních a dárkových předmětů. Široký sortiment všech segmentů od klasických předmětů po VIP dárky. Vlastní produkci a výrobu dárků i reklamy na míru dle požadavku klienta. Odborně řešené návrhy a zpracování brandingu. Moderní technologické vybavení a vlastní produkční dílny.

Tiskárna, polygrafický průmysl. Výroba etiket do tiskáren: -laserových, inkoustových, jehličkových, termo, termotransferových a kopírovacích strojů.

Ofsetový tisk a digitální tisk. Vyrábíme katalogy, časopisy a reklamní materiály do formátu A2. Tiskneme letáky, prospekty, brožury, vizitky, samolepky, formuláře, tiskopisy a knihy. Knihařské zpracování V1, V2, výsek do formátu B2.

Nabízíme ofsetový a digitální tisk. Provádíme: - grafické návrhy - sazbu a zlom textu - plochý a rotační ofsetový tisk - malonákladový digitální tisk - velkoformátový digitální tisk - direct mailing vč. personalizace a obálkování - kompletací zásilek. Zakázková výroba a digitální potisk reklamních předmětů.

Tiskárna. Kompletní zpracování Vašich tiskovin: -grafická příprava -fotografování objektu -textové zpracování -tiskové zpracování -knihařské dokončující zpracování. Zhotovování: -rytiny do: -plastů -kovů -zlatotisky -razítka.

Komplexní polygrafická výroba a servis. Ofsetový tisk do formátu B2: - přebaly video a audio kazet - booklety pro CD a DVD - vizitky - letáky - časopisy - katalogy - brožury - výroční zprávy - desky s chlopní - pohledy - firemní tiskoviny - kalendáře - plakáty - samopropisovací tiskoviny. Dokončovací práce: - vazba V1, V2, ...

Programování tvorba internetových prezentací, aplikací, e-shopů, internetové reklamy a marketing, Microsite and SEO Grafika tvorba grafiky pro internetové prezentace, tvorba grafických i flash bannerů a grafiky na podporu prodeje na internetu. Tvorba grafiky pro tištěnou formu DTP Tisk malonákladový digitální tisk, Ofsetový tisk, potisk jiných ...

Výroba, práce, prodej: -fotografie na porcelánu (fotokeramika): -barevné, černobílé, hnědobílé -různé tvary-ovály, oválky, hranaté obdélníky apod. -orámování-linky zlatem, platinou nebo černé rámečky -retuš a grafické zpracování -možnost zhotovení textu pod fotografii.

Výroba: - razítka TRODAT i dřevěná - samolepicí reklama - hlavičkové papíry - obálky - velkoplošný digitální tisk - samolepky - tiskopisy - vizitky. Služby: - kopírování - rychlokopírování - nápisy na automobily, vozy - potisk reklamních předmětů, etiket, triček - vazba dokumentů. Papírnictví, e-shop i kamenná ...

Vyrábíme kompletní sortiment razítek Trodat. Expresní razítko na počkání do 15 minut. Tiskneme vizitky, pozvánky, letáky a oznámení i expresně. Barevný tisk do formátu A1, řezané samolepy, plakáty.

Aplikace čárového kódu, SW řešení, HW vybavení: -termotransfer tiskárny -snímače čárového kódu.

Jsme reklamní studio s nabídkou reklamních a marketingových služeb, organizace firemních a společenských akcí, školení. Tisk a DTP studio.

Výroba reklamy, ofsetový tisk: - polepy automobilů a výloh - výstrče - světelná reklama - fotografický tisk na samolepící folie Gerber Edge - výroba samolepek s výsekem.

Naše grafické studio nabízí kvalitni grafické služby od samotného návrhu, až po zajištění tisku celé zakázky. Naší specializací je grafika, reklama a webdesign. Tvoříme vizitky, firemní loga, broužury, letáky, katalogy, poutáky, inzerci, jídelní a nápojové lístky aj. vč. zajištění tisku celé zakázky, dále internetové prezentace s redakčním ...

Tvorba korporátních identit, návrh a produkce tiskovin. Tvorba a správa internetových prezentací a informačních systémů

Vyzj Art [čti: vizíj árt] je umě­lecký pro­jekt z Valaš­ska, jehož hlav­ním cílem je pre­zen­to­vat myš­lenky, pocity či emoce skrze tzv. umění zmrz­lého času, neboli fotografování. Vyzj Art se také zabývá web­de­signem a tvor­bou www strá­nek. Jeho dal­ším cílem je nabí­zet tyto služby veřej­nosti, a to pře­de­vším lidem, men­ším fir­mám či ...

Nabízíme Vám kompletní služby v oblasti barevného, černobílého digitálního tisku a kopírování. Naše služby: - maloformátový čb. a bar.tisk a kopírování - velkoformátový čb. a bar.tisk a kopírování - skenování - tisk plakátů - laminace - vazby - vizitky - reklamní tiskoviny.

Plotr a sítotisk. Výrobní náplň: - tisk samolepících etiket - potisk propagačních předmětů - transferový tisk triček - samolepící reklama vyřezávaná plotrem - reklama na karosériích dopravních prostředků - lepená reklama na výkladní skříně a firemní štíty - orientační značení a piktogramy - propagační a informační tabule - ...

Prodej: - systémy čárových kódů - termo a termotransfer tiskáren firmy CARL VALENTIN pro tisk etiket včetně čárového kódu - aplikátory MECTEC pro nalepování etiket - snímače čárových kódů PSION a METROLOGIC, včetně aplikačních programů pro přenosné snímače - etikety a barvicí termofólie.

Pobočka. Služby: - povrchová úprava tiskovin: - celoplošné UV lakování. - parciální UV lakování, laminování.

Reklamní služby: - málonákladový tisk - velkonákladový tisk - velkoplošný tisk - kopírování. Grafické práce. Polepy aut. Potisk textilu. Razítka. Dárkové předměty.

Provozovatel - internetový obchod, eshop, e-shop Alkohol-tester.cz: -prodej alkoholových testerů. Služby: -tvorba www stránek, webových prezentací pro firmy i jednotlivce -programování internet aplikací s využitím databází: -internetové obchody, portály, seznamy, galerie, bazary -CD prezentace která má své vlastní ...