TISKÁRNA SCHENK, s.r.o.

Inkoustové a laserové tiskárny jsou aktuálně nejužívanější. Pro jejich používání je nutné dokoupit cartridge nebo tonery. Pokud chcete ušetřit místo v pracovně, pořiďte si multifunkční tiskárnu, která funguje i jako kopírovací zařízení a skener v jednom.

Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
KLEINWÄCHTER holding – tiskárna ve Frýdku-Místku má v polygrafii dlouholeté zkušenosti. Nabízíme grafické zpracování, ofsetový tisk, digitální tisk, velkoformátový tisk, knihařské práce, reklamní služby. Uspokojíme potřeby úřadů, firem, studentů, projektantů i občanů. Potřebujete tisknout nebo kopírovat? Neváhejte se na nás obrátit.
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
Tisk cenin, zejména akcií, dluhopisů, losů, poukázek a jiných cenin. Příprava grafických návrhů, tvorba nových designů a nových ochranných prvků. Součástí práce na ceninách všech druhů je jejich archivace a výzkum pro další vývoj ochrany. Proto je společnost rozdělena na tři divize.

Nabízíme: - prodej fotoaparátů, příslušenství - poradenskou službu zdarma - splátky - leasing - velkoplošný tisk. Zapůjčíme digitální fotoaparáty.

Garon, spol. s r.o. byla založena v roce 1991.Jejím programem byla polygrafická výroba a obchodní činnost. Postupem času firma přechází od běžného ofsetu na technologii sítotisku.V této době je hlavní náplní UV parciální lakování. V roce 1999 firma rozšířila svoji činnost o termolaminaci a výsek. Zpracováváme především zakázky středního a ...

Nabídka služeb tiskárny, polygrafická výroba, ofsetový tisk a fotopráce.

Výroba: - nástěnné mapy pro interiérové i exteriérové použití - informační tabule pro naučné stezky, sportovní areály aj.

Kreativním studio s důrazem na tvorbu technického řešení konstrukcí z papíru, designu, grafiky a následné výroby již od 1 ks především POS a POP materiálů a obalů.

Poskytování: - ofsetový tisk - knihařské práce - grafické návrhy. Ofsetový tisk: - příbalové letáky, návody k použití - různé reklamní materiály, ceníky, katalogy zboží, ... - formuláře, hlavičkové papíry - vizitky, pracovní kalendáře, reklamní kalendáře - brožury, knihy, zpěvníky - pohledy, přání PF - zpracování ...

Tiskárna Provozovna: Na Hájku, Praha 8-Libeň Tisk, příprava tisku -vizitky -dopisní papíry -letáky -brožury -reklamní tiskoviny..

Provozujeme nakladatelskou činnost. Nabízíme: - literaturu faktu - životopisné knihy - memoáry - portréty slavných osobností.

Nakladatelství, vydavatelství: -knihy pro děti i dospělé pohádky, leporela, výpravné ilustrované publikace, populárně naučná literatura encyklopedie turističtí průvodci odborná literatura učebnice pro všechny typy škol učebnice jazyků slovníky, učební pomůcky pro školy. FRAGMENT DTP*, s.r.o.: ...

V naší výhodné nabídce si můžete on-line objednat knihy z oborů: - alternativní medicína - mezilidské vztahy - zdravý životní styl - esoterická literatura - duchovní literatura - psychotronika - sport - humor - kuchařky - průvodce - literaturu faktu - literaturu umění. AKCE!!! 4 knihy za cenu 2 a aktuální nabídka prémiových ...

Nakladatelství zaměřené na vydávání populárně naučné literatury.

Vyšívání, nášivky, výšivky na jakýkoliv materiál od 1 kusu. Potisk nejen textilu, vhodný na: - košile - plachty - koženku - brašny - trika .... Výroba reklamních ponožek s vlastním logem, nejnovějšími technologiemi již od 50 kusů v různých velikostech.

Vyrábíme samolepky různých tvarů i v malém množství na: - auta - desky - etikety - štítky - nálepky - pryskyřičné samolepky - bezpečnostní přelepky - polepy aut. Výroba razítek na počkání, razítka on-line. Kopírujeme a tiskneme letáky, vizitky, pozvánky atd. Kroužkové a drátěné vazby, laminace do folií. Velkoplošný tisk, plakáty, ...

Vydávání obrazových publikací z oborů dopravy. Příprava a tisk všech druhů reklamních a obchodních materiálů

Tiskárna. Nabídka služeb grafického studia a tiskařské práce: - ofsetový barevný tisk do formátu A2 - knihařské práce V1, V2, V3 - lakování - bigování - kulacení rohů - perforování. Tisk: - brožury - skripta - katalogy - noviny - tiskopisy - letáky - hlavičkové papíry - prospekty - oznámení - vizitky - ...

Výroba a potisk plastových karet. René Drtina Centrála: Mezi Zahradami 469 250 64 Hovorčovice Mobil: +420 776 354 511

ROZLET servis distribuce letáků. Expresní služby včetně tisku. Garance kvality a výborné ceny pro každého.

Grafika: - tvorba graficých návrhů - tvorba www stránek - návrhy log. Tisk: - DTP práce - bilboardy - brožury, letáky - vizitky, PF - reklamní předměty - trika, tašky. .

Tiskárna. Tisk: - tiskoviny - časopisy. Reklamní činnost. Webové prezentace. Animace. 3D foto. Fotoprodukce.