TISKÁRNA SCHENK, s.r.o.

Inkoustové a laserové tiskárny jsou aktuálně nejužívanější. Pro jejich používání je nutné dokoupit cartridge nebo tonery. Pokud chcete ušetřit místo v pracovně, pořiďte si multifunkční tiskárnu, která funguje i jako kopírovací zařízení a skener v jednom.

Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
KLEINWÄCHTER holding – tiskárna ve Frýdku-Místku má v polygrafii dlouholeté zkušenosti. Nabízíme grafické zpracování, ofsetový tisk, digitální tisk, velkoformátový tisk, knihařské práce, reklamní služby. Uspokojíme potřeby úřadů, firem, studentů, projektantů i občanů. Potřebujete tisknout nebo kopírovat? Neváhejte se na nás obrátit.
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
Grafické návrhy. Potisk reklamních předmětů. Realizace: - výzdoba interiéru, exteriéru - veletržní stánky. Uspořádání: - sportovní turnaje - firemní párty - školení - společenská setkání.

Reliéfní a horká ražba, slepotisk, výsek, tisk (vizitky, novoročenky, svatební oznámení, certifikáty, samolepící etikety).

Kostrukce-výroba, Tisk-sítotisk.

Naší hlavní činností je návrh, výroba a realizace reklamních produktů. Jedná se především o velkoplošný (velkoformátový) digitální tisk, fóliovou (řezanou) reklamu, výstavní epozice, orientační systémy, reklama na textil, fotografické služby, aj. Kompletní reklamní servis: - velkoplošný tisk - fóliová reklama - světelná a 3D reklama - ...

Práce: -gravírování -CNC frézování -laserování -řezání laserem -velkoplošný tisk. Výroba: -skeletové, sluneční a netradiční hodiny

Prodej, e-shop: - originální inkoustové kazety do inkoustových tiskáren a faxů - originální tonerové kazety do laserových tiskáren a faxů - originální tonerové kazety do kopírovacích strojů - válce, pásky, diskety, orig. papíry a fólie, CD-R a jiné - neoriginální kazety do kopírovacích strojů Služby: - kopírování - tisk - ...

Prezentace společností. Produkční služby: - společenské a sportovní akce - motivační programy - rozpracované projekty - organizace konferencí, mezinárodních kongresů, partnerských dnů či firemních oslav - kongresová turistika. Komplexní konferenční servis: - výběr vhodných prostor - technické zabezpečení akce - svolání a ...

Vydavatelství. Polygrafická výroba. Knihařské a kopírovací práce.

Potisk firemních a reklamních triček, rychlý a kvalitní potisk triček na zakázku, široký sortiment kvalitních triček. Kapacita až 10 tis tisků denně, specializace na mnohabarevný tisk a efektové tisky.

Komplexní služby v oblasti ofsetového tisku: -plnobarevný, černobílý archový tisk -veškerá knihařská zpracování. 5 barevný ofsetový tisk: -letáčky, brožury, nabídkové listy, kartičky, stojánky, plakáty, časopisy a k tomu vazby, bigování, výseky, laminace, UV laky. 2 barevný ofsetový tisk: -výjimečná nabídka v oblasti ...

Vydavatelství: -časopisy: -měsíčníky FotoVideo, Golf Digest C&S. -magazíny DOMO, SPEKTRA.

Grafické studio a tiskárna. Tisk: - knihy, brožury, učebnice - katalogy - časopisy - letáky, prospekty - plakáty do formátu B2 - autoatlasy - mapy - kalendáře - samopropisovací tiskopisy - dopisní papíry - vizitky - ceníky - oznámení - výdejky, formuláře atd.

Zajištění veškerých tiskovin, digitálního a ofsetového tisku, termotisku a sítotisku.

Naše firma tiskne, potiskuje a vyrábí: - novoroční přání - novoročenky - svatební oznámení - vizitky - razítka - obálky - etikety - samolepky - samolepící reklama - kalendáře - katalogy - brožury - vyřezávaná reklama - slepotisk - ražba fólií - grafické návrhy.

Výroba: - reklamní samolepicí bločky SPEED-IT - reklamní předměty - podpora prodeje - výrobky na zakázku. Tisk: - sítotisk - potisk, Tamton.laser, výšivka.

Tiskárna je členem Kolegia české typografie a je "koncepční tiskárnou" výrobce ofsetových strojů Heidelberger Druckmaschinen. Kompletní polygrafická výroba od grafického návrhu až po finální zpracování. Grafické zpracování a CTP. Ofsetový tisk do formátu B2: -stroje Heidelberg, Roland.

Nabídka tiskových služeb až do formátu A2.

Poskytování služeb v ofsetovém tisku a knihařském zpracování. Knihařské zpracování: V1 (šítí skobičkami), V2 (lepená vazba)

specializovaná firma na přípravu a zpracování opticky čitelných dokladů. Produkty: - ruční kovová razítka (datumovky, paginýrky, celní, poštovní..) - elektronická razítka-prezentační zařízení - kódovače OCR - snímače OCR a čárového kódu - univerzální zařízení pro tisk a snímání OCR - perforátory Služby: - skenování, vytěžení dat, ...

Knihařství: -diplomové práce -vazby a opravy knih -kožené vazby -výroba luxusních desek na jídelní lístky a číšnické peněženky.

Nabídka velkoplošného, digitálního, ofsetového tisku a sítotisku. Výroba billboardů, vlajek, autoplachet a reklamních stojánků.

Vydavatelství, nakladatelství: - obrazové publikace - kroniky - dětské knihy - obrázkové slovníky