TISKÁRNA SCHENK, s.r.o.

Inkoustové a laserové tiskárny jsou aktuálně nejužívanější. Pro jejich používání je nutné dokoupit cartridge nebo tonery. Pokud chcete ušetřit místo v pracovně, pořiďte si multifunkční tiskárnu, která funguje i jako kopírovací zařízení a skener v jednom.

Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
KLEINWÄCHTER holding – tiskárna ve Frýdku-Místku má v polygrafii dlouholeté zkušenosti. Nabízíme grafické zpracování, ofsetový tisk, digitální tisk, velkoformátový tisk, knihařské práce, reklamní služby. Uspokojíme potřeby úřadů, firem, studentů, projektantů i občanů. Potřebujete tisknout nebo kopírovat? Neváhejte se na nás obrátit.
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
Potisk triček, kalendáře, diáře, papírové tašky a mnoho dalších dárkových nebo reklamních předmětů vytváříme pro Vás za pomoci technik jako je sítotisk, ražba, digitální tisk a jiné. U naší společnosti DarTTisk, která má více než 15 let zkušeností, si můžete vybrat zboží na potisk trička.

Poskytujeme kompletní reklamní služby: výroba reklamy, reklamní tisk, letáky, grafika, grafické studio, grafické návrhy, instalace reklamy, billboardy, kreativa, produkce, média, hostesky, internet, výstavy, veletrhy, direct marketing, polepy aut, digitální tisk.

Provádíme: - polygrafické a mailingové služby - provoz nakladatelství a vydavatelství - zpracování tiskovin.

Grafické studio: - grafické návrhy, logotypy - fotopráce, digitální retuš - pre-press, osvit, scan, sazba, montáž, zlom. Výroba razítek. Reklamní potisk: - textil - trika, dresy, šerpy, pracovní oděvy apod. - tašky - papírové, plastové a textilní - hrnky - kalendáře, diáře, zápisníky - reklamní předměty - přístrojové panely ...

Nabídka tisku na ofsetových strojích a předtiskové přípravy v DTP studiu. Poskytování služeb v oblasti reklamy a polygrafie.

Remis nabízí: -venkovní reklamy -zřizování a pronájem reklamních ploch -samolepicí grafiku -světelné reklamy -velkoplošný tisk -firemní štíty, tabule a transparenty -stojany, stojánky na prospekty -polep automobilů -orientační systémy budov.

Společnost AD-Net spol. s r. o. se zabývá plánováním a prodejem venkovní reklamy, nabízí předtiskovou přípravu, produkční tiskařské práce, poskytuje marketingové služby v oblasti venkovní propagace. Od roku 1996 rozvíjí na českém reklamním trhu nový druh out-of-home média - tzv. reklamní lavičky AD-Net, které se postupně staly samozřejmou součástí ...

Komplexní služby v tisku a reklamě. Komplexní příprava a tisk barevných prospektů, katalogů, velkoplošných tisků a periodik. Nabídka služeb: - velkoplošný digitální tisk - laminace - skenování - zlom - barevný tisk. .

Plotrová výroba a digitální tisk samolepicí reklamy, která najde využití na různých nosičích: - automobily - reklamní cedule, výlohy, štíty - transparenty - bannery - orientační systémy - výstavy - poutače, stojky, výstrče, atypické konstrukce atd. Světelná reklama: - boxy jednostranné i oboustranné - prosvětlená písmena a ...

Zemědělský inzertní tisk a literatura.

Služby: -rozesílání hromadných zásilek (i doporučených nebo s doručenkou) dopisu, letáku, obchodních tiskovin, novin, časopisu, složenek, upomínek ale i balíku a nestandartních předmětů -balení dokumentů a časopisů do folií -příprava tisku, DTP* studio, grafické návrhy, tisk na základě dodaných podkladů zajistíme tisk ...

Potisk textilu, výšivky: -trika, čepice, mikiny, stuhy, pracovní oděvy apod. Plošný sítotisk: -samolepky, desky, karty, přítisky apod. Výroba a aplikace samolepicí grafiky: -auta, výlohy, poutače, stánky. Grafické studio: -návrhy -grafické zpracování zakázek -příprava. Tisk od vizitky po katalog: -vizitky, hlavičkové papíry, ...

Návrhy Foto Scan a retuš Sazba a zlom Osvit a nátisk Tisk Kopírování

Tiskárna: - archový ofsetový tisk - 5barvové stroje Rapida -digitální tisk - velkoformátový tisk Služby tiskárny - tisk: - vizitky - propagační letáky - prospekty - katalogy - ceníky - brožury - plakáty - desky s výsekem - kalendáře - samolepky - banery Tisk: - ofset, sítotisk, knihtisk - jednobarevné i ...

S HrJ uspějí stejně dobře obrovské koncerny, malé firmy, ale i jednotlivci. Vaše investice do originální reklamy se může stát vrcholem obchodu! Například kalendáře (od rozměru A1 až po 6x9 cm, od tříměsíčních až po kartičkové), nebo reklamní kostičky propagující právě Vaši firmu, výrobek či oblast podnikání.

Kompletní servis a dodávky v oblasti reklamních a dárkových předmětů. Široký sortiment všech segmentů od klasických předmětů po VIP dárky. Vlastní produkci a výrobu dárků i reklamy na míru dle požadavku klienta. Odborně řešené návrhy a zpracování brandingu. Moderní technologické vybavení a vlastní produkční dílny.

Tiskárna, polygrafický průmysl. Výroba etiket do tiskáren: -laserových, inkoustových, jehličkových, termo, termotransferových a kopírovacích strojů.

Ofsetový tisk a digitální tisk. Vyrábíme katalogy, časopisy a reklamní materiály do formátu A2. Tiskneme letáky, prospekty, brožury, vizitky, samolepky, formuláře, tiskopisy a knihy. Knihařské zpracování V1, V2, výsek do formátu B2.

Nabízíme ofsetový a digitální tisk. Provádíme: - grafické návrhy - sazbu a zlom textu - plochý a rotační ofsetový tisk - malonákladový digitální tisk - velkoformátový digitální tisk - direct mailing vč. personalizace a obálkování - kompletací zásilek. Zakázková výroba a digitální potisk reklamních předmětů.

Tiskárna. Kompletní zpracování Vašich tiskovin: -grafická příprava -fotografování objektu -textové zpracování -tiskové zpracování -knihařské dokončující zpracování. Zhotovování: -rytiny do: -plastů -kovů -zlatotisky -razítka.

Komplexní polygrafická výroba a servis. Ofsetový tisk do formátu B2: - přebaly video a audio kazet - booklety pro CD a DVD - vizitky - letáky - časopisy - katalogy - brožury - výroční zprávy - desky s chlopní - pohledy - firemní tiskoviny - kalendáře - plakáty - samopropisovací tiskoviny. Dokončovací práce: - vazba V1, V2, ...

Výroba: - razítka TRODAT i dřevěná - samolepicí reklama - hlavičkové papíry - obálky - velkoplošný digitální tisk - samolepky - tiskopisy - vizitky. Služby: - kopírování - rychlokopírování - nápisy na automobily, vozy - potisk reklamních předmětů, etiket, triček - vazba dokumentů. Papírnictví, e-shop i kamenná ...