Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
Společnost MESMER s.r.o. z Prahy - Vinohrad poskytuje špičkové úklidové, stavební a spediční služby. Ať už potřebujete dokonalý úklid kanceláře, kvalitní realizaci stavebních projektů nebo efektivní přepravu zboží po ČR a EU, naše firma je tu pro vás. Díky letům zkušeností a důrazu na kvalitu a spokojenost zákazníka si můžete být jisti, že vaše ...
MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
Úklidové práce. Zajišťování úklidových prací.

Prádelna: - praní, žehlení pro restaurace, hotely, penziony. Praní zdravotního prádla.

Čištění peří. Výroba-šití: -prošívané přikrývky, polštáře -dvoudeky, spací pytle -přehozy -ložní soupravy -vyšívání dírek (dírky). Vše pro děti i dospělé. Rozvoz po Plzni zdarma.

Čištění koberců, sedacích souprav, čalounění automobilů. Půjčování čistícího stroje KÄRCHER.

Úklidové práce. Sanace stavebních objektů a zařízení. Malířské, lakýrnické a zednické práce.

Služby: -úklid -čištění koberců včetně čalounění -mytí oken -úklid po malířích.

Technická správa nemovitostí. Administrativní správa nemovitostí.

Chemická ochrana rostlin, rostl.produktů. V zemědělských, potravinářských provozech provádíme: -dezinfekce -deratizace -desinsekce.

Činění a prodej kožešin Prodej, činění: -kožešiny.

Úklidová služba: -kompletní úklidové práce -průmyslové čištění -úklid po malířích, mytí oken -povrchové čištění -vysokotlaké čištění -výškové úklidové práce -mytí motorů -úklid objektů před kolaudací -čištění bazénů.

Zajišťujeme: -úklidy bytů, nebytových prostor -kolaudační úklidy, mytí oken, praní, žehlení -vedení domácnosti -hlídání dětí. Úklid a údržba: -firemní prostory -kanceláře -ordinace -restaurace -mytí oken výloh a jiných skleněných ploch -čištění koberců a čalounění.

Nabízíme strojové čištění podlah společenských, komerčních prostor a garáží, jak pravidelné, tak i generální. Provádíme úklid chodníků, sekaní trávy. Lokalita Praha a Středočeský kraj. Ceny jsou již od 3, 9 Kč/m2 dle způsobu znečištění a velikosti plochy.

Služby: - deratizace - dezinsekce - dezinfekce.

Úklidová firma: -pravidelné úklidy pro podniky -pravidelné úklidy domácností -úklidy po malířích a řemeslnících -mytí oken a výkladních skříní -čištění koberců a čalouněného nábytku -mytí skladovacích a výrobních hal úklidovými stroji -údržba trávníků.

Čistírna, čištění: - peří. Zakázkové šití: - péřové deky, polštáře, přikrývky Prodej draného peří

Technické služby. -údržba chodníků a komunikací, zeleně včetně zimní údržby -autodoprava -nebezpačné odpady -prodej písků a štěrků -práce strojem UNC 760 -zámečnické a stavební práce -sběrný dvůr.

Úklidová firma. Zabezpečení. Kamerové systémy. Malování.

Velkoobchod a maloobchod s hygienickými potřebami. Nabízíme mycí a čisticí prostředky INPOSAN, úklidovou techniku, kotoučové stroje, vozíky, profesionální a průmyslové vysavače. Dále podlahové stroje, vysokotlaké myčky a generátor páry. Úklidové práce - krystalizace mramoru, ošetření kamene, broušení parket, voskování podlah, atd. Hygienický ...

Služby: -čištění koberců -čištění čalouněného nábytku.

Úklidové služby: - jednorázový i pravidelný úklid firem i soukromých osob - čištění koberců, čalouněného nábytku - strojní čištění podlahových krytin - mytí oken a výkladů - pravidelný úklid kanceláří, prodejen, skladů i výrobních hal - úklid po stavebních úpravách, malířích a před kolaudací.

Úklidové služby: - firmy - mytí oken - čištění koberců.