Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
Společnost MESMER s.r.o. z Prahy - Vinohrad poskytuje špičkové úklidové, stavební a spediční služby. Ať už potřebujete dokonalý úklid kanceláře, kvalitní realizaci stavebních projektů nebo efektivní přepravu zboží po ČR a EU, naše firma je tu pro vás. Díky letům zkušeností a důrazu na kvalitu a spokojenost zákazníka si můžete být jisti, že vaše ...
MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Kompletní úklidové služby a služby pro rodinu. Čištění koberců a čalounění.

Služby: - praní a čištění koberců v domácnostech i komerčních provozech - čalouněného nábytku - čištění látkových žaluzií a hladkých podlahových krytin - marmoleum - artoleum (mytí-čištění marmolea, artolea. Firma pracuje v oboru od roku 1991.

Bezpečnostní služby: - strážní službu na stanovištích, spojenou s kontrolou pohybu vozidel a osob včetně vedení záznamů o této činnosti, ostrahou a bezpečnostním dohledem včetně využití technických prostředků kontroly na oplocení, vjezdech a vchodech do objektu - strážní službu hlídkováním strážných nebo strážných psovodů se psy, za ...

Služby: -dezinfekce, dezinsekce, deratizace. -vyklízení půd, sklepů. -výškové práce horolezeckou technikou. -instalace zábran proti holubům. -technická správa objektů.

Čištění: - koberce, koberců. Půjčovna, pronájem: - čistící stroj KARCHER.

Úklid domácností. Žehlení prádla. Čištění koberců a čalounění. Čištění automobilů.

Ze stavebních prací nabízíme zateplování fasád domů, jsme držitelé osvědčení Weber Terranova. Dále provádíme rekonstrukce bytů a bytových jader, zámkové dlažby atd... Nabízíme také úklid a úklidové služby. A to pravidelný úklid kanceláří.

Čištění peří a šití péřových výrobků.

Půjčovna: - nářadí - čistící stroje na koberce. Čištění: - koberce.

Úklidové práce. Čištění: - podlahové krytiny, koberce - čalouněný nábytek (sedačky, křesla, židle). Komplexní úklidový servis: - po malování - stavebních úpravách - panelové domy - hotely - restaurace - byty - chaty.

Profesionální úklidové služby, stálé i jednorázové úklidy, mytí oken, úklidy před kolaudacemi a po stavebních rekonstrukcí.

Úklidové služby: -úklid bytů, domů, kanceláří -mytí oken -úklid po malování -žehlení -čištění koberců -drobné řemeslné práce -malování, natěračské práce -elektro, truhlářské práce -úklid ekologicky nezávadnými prostředky.

Služby: -dezinfekce. -dezinsekce. -deratizace.

Komplexní úklidové služby, úklid: - kanceláře, provozy, domácnosti - čištění čalounění a koberců - mytí oken a výloh - strojové čištění a apretace podlah.

Maloobchod, prodej, papírnictví: -papír. Provoz sběrného místa čistírny peří.

Čistírna, prádelna. Služby: -praní -chemické čištění

Prádelna. Čištění, čistírna peří i na počkání: - párou-mokrou cestou - ozařováním UV lampama.

Ostraha, úklid, údržba:. - nebytové, bytové objekty.

Úklidový servis. Úklid: - kanceláře - chodby a schody - sklady a výtahy .

Úklidové práce: -strojní čištení -parní čištení -tlakové čištění. -ruční práce. Služby: -zahradnické práce -stavební práce -malířské, zednické, -instalatérské, výškové.

Technické služby města Nová Paka. Odvádění a čištění odpadních vod. Úklidové služby.