Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
Společnost MESMER s.r.o. z Prahy - Vinohrad poskytuje špičkové úklidové, stavební a spediční služby. Ať už potřebujete dokonalý úklid kanceláře, kvalitní realizaci stavebních projektů nebo efektivní přepravu zboží po ČR a EU, naše firma je tu pro vás. Díky letům zkušeností a důrazu na kvalitu a spokojenost zákazníka si můžete být jisti, že vaše ...
MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Dodávky úklidu, ostrahy objektů, údržba nemovitostí Dušan Straňák -

Prádelna. Praní, žehlení, mandlování.

Nabídka správy nemovitostí, úklidových služeb pro firmy a komerční prostory, výškových prací.

Provádíme pravidelný úklid vnitřních a vnějších ploch. Dále zajišťujeme: - technickou údržbu zařízení a budov - požární ochranu a bezpečnost práce. Nabízíme prádélenské a stravovací služby, služby pro nemocnice a hotely. Ostraha a bezpečnostní služby.

Poskytování kompletních služeb v oblasti facility managementu. Nabídka úklidu, ostrahy, údržby a servisu.

Zajišťujeme komplexní správu nemovitostí. Provádíme údržbu a úklid budov. Nabízíme realitní služby.

Kompletní úklidový servis: -kanceláře, firemní prostory, domácnosti -mytí oken, výloh -čištění koberců -kolaudační úklidy. Služby: -správa budov, bytů.

Úklidové práce. Jednorázové úklidové služby: -úklid po rekonstrukci -předkolaudační úklid -čištění koberců -mytí výloh a oken -generální úklid. Pravidelné úklidové služby: -denně, týdně, měsíčně -celková údržba přesně specifikovaná -mytí oken, rámů, žaluzií, parapetů -mytí, vysávání a údržba podlah, např. koberce, PVC, ...

Práce: - úklid po rekonstrukci bytů - mytí oken a vitrážních skříní - sečení trávy - rytí záhonů - střihání živých plotů a tůjí - drobné terénní úpravy - rekonstrukce zahrad - drobné domácí práce.

Služby: - dezinfekce - dezinsekce - deratizace.

Malířské - natěračské práce. Nástřik gotele. Dekorativní malby. Antická zemina. Nátěry: - zárubně - okna - dveře - fasády AIRLESS technikou. Stěrkové a klasické omítky, obklady a dlažby. Plovoucí podlahy. Čištění koberců, čalouněného nábytku, interiéru vozidel technologií Karcher.

Služby: -čištění koberců -textilního i koženého čalounění -interiérů osobních i užitkových vozů. Ke své činnosti používáme profesionální techniku i účinné čistící prostředky. Působíme zejména v Jihomoravském kraji (Tišnov, Brno, Kuřim...) a kraji Vysočina (Bystřice nad Pernštejnem, Žďár nad Sázavou...). Své služby poskytujeme jak soukromým ...

úklidové služby, úklid: -domácností -firem -bytových domů.

Společnost HOSPODYNĚ působí na trhu úklidových služeb od roku 1997, po celou tuto dobu nabízí a zajišťuje, všem svým zákazníkům úklidy a péči o jejich domácnosti.

Čištění, úklid: - průmyslové objekty - haly, banky - hotely, nemocnice - administrativní budovy - výrobní objekty - sportoviště - byty a domácnosti. Čištění: - koberce - podlahy - čalounění - interiéry vozidel, automobily. Úklid: - stálý - předkolaudační - po řemeslnících - rodinné domy, vily, byty. Sídlo: Na ...

Pobočka. Pravidelné úklidy: - obchodní centera - banky - průmyslové podniky - administrativní budovy. Generální úklidy. Předkolaudační úklidy. Další služby: - facility management - zahradnické práce - čištění eskalátorů a pojízdných chodníků.

Přeprava: -betonové směsi AUTOMIXY a BETONPUMPY. Služby: -úklid -čištění koberců a čalouněný nábytek.

Provádění fyzické ostrahy a ochrany objektů: -důsledné dodržování režimových opatření ve střežených objektech -kontrola a evidence všech procházejících osob s cílem zjišťování oprávněnosti jejich vstupu -kontrola a evidence všech projíždějících vozidel s cílem zjišťování oprávněnosti jejich vjezdu -zabraňování ...

Služby, čištění: -koberce -čalouněný nábytek -interiéry aut, autointeriéry.

Bezpečnostní agentura. Montáž: -elektronické zabezpečovací systémy -bezdrátové radiové připojení na pult centrální ochrany. Služby: -přeprava peněz a cenných zásilek -fyzická ostraha objektů a osob.

Služby: -bezdrátové rádiové připojení na pult centrální ochrany -fyzická ostraha objektů -ostraha přeprav cenných zásilek -bezpečnostní agentura -úklidové služby.