Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
Společnost MESMER s.r.o. z Prahy - Vinohrad poskytuje špičkové úklidové, stavební a spediční služby. Ať už potřebujete dokonalý úklid kanceláře, kvalitní realizaci stavebních projektů nebo efektivní přepravu zboží po ČR a EU, naše firma je tu pro vás. Díky letům zkušeností a důrazu na kvalitu a spokojenost zákazníka si můžete být jisti, že vaše ...
MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
Masérská činnost, úklid domácností, prodej palivového dřeva aj.

Úklidové služby: -kompletní úklid -stálé úklidy -úřady, servisy, dílny, haly -úklidy po stavebních pracech, po přestavbách, po malování -jednorázové úklidy firem, prodejen -mytí výloh -čištění podlah -čištění koberců -broušení parket a dřevěných podlah -čištění interiérů automobilů mokrou cestou exaktorem WAP.

Služby: - deratizace - dezinfekce - dezinsekce.

Úklidová firma: Pravidelné týdenní úklidy: -byty, domácnosti. Poskytované služby: -luxování -utírání prachu -úklid WC**, koupelny -praní a věšení prádla, žehlení -mytí nádobí -mytí oken (okna), praní záclon -tepování koberců a čalounění. Jednorázové úklidy: -po malování a řemeslnících -předvánoční úklid -generální ...

Úklidové práce. Služby: - mytí výloh, markýz, mříží atd - mytí oken - včetně rámů, žaluzií - čištění koberců, sed. souprav, křesel, židlí - čištění + mytí horkou párou - odstranění grafiti - jen z omyvatelných ploch.

Malování, lakování: - bytů, kanceláří, škol. Úklid. Malování: - schodišť - vestibulů.

Úklidové práce. Přípravné a dokončovací stavební práce.

Prádelna, žehlírna: -praní a žehlení prádla.

RS - úklid Úklidová firma: - kompletní úklid domácností i firem - čištění koberců a sedaček - mytí oken - správa nemovitostí.

Patříme mezi úklidové firmy a bezpečnostní agentury, jež dodávají kompletní úklidové služby a bezpečnostní služby.

Úklidové služby. Údržbářské práce. Sekání a údržba travnatých ploch.

Práce: - malířské - natěračské - demoliční - výkopové - úklidové.

Čistírna, prádelna, mandl. Chemické čištění: -oděvy, -peří, péřové bundy, spací pytle -kožešiny, kůže -plyšové hračky. Praní: -rovné, tvarované prádlo. Mandlování: -rovné prádlo.

Úklidové služby. Čištění: - koberce - čalounění - interiéry aut.

hodinový manžel - opravy a rekonstrukce v domácnosti. Úklid v domácnosti údržba zahrad práce s motorovu pilou

Prádelna a čistírna. Praní: -ložní prádlo pro hotely, ubytovny, pensiony, restaurace, školky -ložní a osobní prádlo pro veřejnost -přehozy a deky z dutého vlákna -péřové bundy, spací pytle a menší textilní koberečky. Samostatné mandlování, škrobení. Ruční žehlení košil a kalhot.

Služby: -úklid domácnosti, kanceláře -čištění koberců strojem s rotačním kartáčem vhodné i po malování podnikům i soukromým osobám -půjčování strojů na čištění -mytí a čištění okna, výlohy -stavební práce.

Práce: -zateplování fasády -montáže sádrokartonu -minerální podhledy -pokládka plovoucích podlah a podlahové krytiny -rekonstrukce interiéru -vodo-topo-plyn -úklidové práce (domy, kanceláře).

Práce: -stříkané tapety VARIOPAINT, ADEX, FANCOLOR -plastické a bezešvé tapety -malířské, natěračské klasické i moderní technologie -úklidové práce po malířích -nátěry a rekonstrukce fasád včetně zateplení -silikátové a akrylátové nátěry -nátěry střech -montáž žaluzií horizontální, vertikální, meziokenní, předokenní -výškové ...

Kompletní stavební práce: - zednické - sádrokartonářské - obkladačské - rekonstrukce koupelen, bytového jádra, bytu, domu - zateplení fasád - bourání. Malířské, natěračské práce. Úklidové služby: - úklidy domácností - úklid kanceláří, bytů, staveb nebo administrativních budov - čištění koberců a sedacích souprav.

Úklidové služby a činnosti: - pravidelný i jednorázový úklid - denní úklidový servis (nejvíce frekventované prostory) - generální úklid - venkovní úklid a údržba - dodávky a doplňování hygienických pomůcek. Projektování, údržba a úprava: - zahrad - parků - veřejných prostranství - krajinných prvků - vodních prvků - venkovní úklid a ...