Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
Společnost MESMER s.r.o. z Prahy - Vinohrad poskytuje špičkové úklidové, stavební a spediční služby. Ať už potřebujete dokonalý úklid kanceláře, kvalitní realizaci stavebních projektů nebo efektivní přepravu zboží po ČR a EU, naše firma je tu pro vás. Díky letům zkušeností a důrazu na kvalitu a spokojenost zákazníka si můžete být jisti, že vaše ...
MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Čištění a úklid interiérů: - koberce - čalounění - mytí oken.

Čistírna-prádelna: -čistírna -rychločistírna -prádelna. Čištění: -oděvy -kožešiny -do 24 hod. nebo do týdne -velur -ne hladkou kůži.

Zaměření naší firmy je především na úklid kanceláří, úklid bytových domů, hotelů, obchodů, úklid nemovitostí pro realitní kanceláře, domácností, čištění matrací, lůžkovin od roztočů, vysávání koberců suchou cestou od hrubých i jemných nečistot do hloubky, ale také mytí oken a výloh.Veškeré naše nabízené služby provádíme v okrese Pardubice.

Čištění: -koberců -čalouněného nábytku -interiérů automobilů

Jednorázové i pravidelné úklidy: - kanceláře - domácnosti. Čištění: - koberce, okna. Impergmace koberců a podlah. Úklid po malovaní. Mytí oken, veškerých prosklených ploch. Výškové práce. Vyklízecí práce bytů, budov, sklepů, půdních prostor.

Čištění peří parou, parní cestou. Šití a přešívání: -polštáře -prošívané deky -drobné výrobky z peří.

Nabídka úklidových prací včetně mytí oken.

Úklidové služby - běžný úklid domácností, mytí oken i žehlení, služba stálé hospodyně.

Práce, služby: - úklidové - úklidy: - domácností - bytů - vil, rodinných domů - kanceláří - obchodů - průmyslových prostor - pravidelný úklid domů - čištění chodníků - úklid sněhu - vyklízení-stěhování.

Služby: - dezinfekce - desinfekce - deratizace.

Deratizace Dezinsekce Dezinfekce - fumigace palet, ISPM, injektáž dřeva, atd.

Služby: -čištění peří specielní technologií -výroba péřových výrobků -šití záclon a závěsů. Prodej: -matrace, rošty, postele -bytový textil.

Čistírna oděvů a textilu, rychločistírna: - textil, - speciální čištění kůží, - speciální čištění kožešin.

Čištění: -interiéry automobilů -byty, kanceláře -restaurace -hotely -rekreační zařízení apod. -koberce, koberců, čalouněného nábytku (nábytek), autosedačky a tvrdé podlahy.

Úklidové služby: - kanceláře - firmy - domácnosti.

Prodej: - průmyslové vysavače pro bežná i riziková pracoviště - centrální vysavače - mycí a zametací stroje - úklidové stroje - stroje na praní koberců. .

Úklidové služby: - uklízení po malování, výměně oken - služby hotelových pokojských - sanitární úklidy - úklid společných prostor - strojní čištění koberců. Deratizace.

Úklidová práce: - úklid bytových domů - administrativních budov.

Provádí: - kompletní úklidové práce pro organizace Čištění: - koberce, pouze velké plochy ( podniky, banky ) - mokrá technologie s odsáváním KARCHER

Čištění: - koberce - čalounění.