Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
Společnost MESMER s.r.o. z Prahy - Vinohrad poskytuje špičkové úklidové, stavební a spediční služby. Ať už potřebujete dokonalý úklid kanceláře, kvalitní realizaci stavebních projektů nebo efektivní přepravu zboží po ČR a EU, naše firma je tu pro vás. Díky letům zkušeností a důrazu na kvalitu a spokojenost zákazníka si můžete být jisti, že vaše ...
MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Služby: -běžný úklid pro domácnosti i firmy, trvalé i jednorázové, interiéry i exteriéry -mytí okna a výlohy -čištění koberce -montáž bezpečnostní a protisluneční folie a žaluzie -vyklízení objektů -odvoz suti -správa budov -stavební práce -rekonstrukce objektů.

Nabízím celoroční : - údržbu, úklid, vyklízení a drobnější rekonstrukce chalup. Dále sekání trávníků, prořezávky a jinou údržbu zeleně, včetně rekonstrukce zahrad, skalek a záhonů. Zděné práce, opravy komínů, čištění studen, bourací práce, opravy kanalizace a septiků, zednické práce. Přípravu dříví na zimu atd. Vše na co si vzpomenete a ...

Rychločistírna, prádelna. Čistírna: -chemické čištění kůží, kožešin, kožichů i předložek -ruční žehlení -praní a žehlení veškerého prádla -odstraňování skvrn -čištění potahů -čištění pracovních oděvů ajiné.

Dezinsekce, deratizace, dezinfekce: - hubení potkanů, krys, švábů, molů, štěnic, plísní, bakterií, sršních a vosích hnízd.

Kompletní úklidový servis: - úklid RD a bytů, kanceláří, firem, průmyslových hal, společných prostor - půjčovna úklidové techniky - prodej čistících prostředků - služby hodinového manžela - půjčovna úklidových strojů.

Demoliční firma: -úklidy a vyklízení -bourací prace vseho druhu -klimatizace, radiátory...

Úklidové služby-kompletní: -po malování, stavbách -stálé úklidy ve firmách -nebytové prostory -obytné domy. Čištění: -koberce-mokrou cestou. Mytí: -okna -prosklené plochy. Prodej, e-shop, internetový obchod: -čistící prostředky -hadry, kbelíky, rukavice -mýdla.

Výškové práce: - čistění okapů - nátěry okapů, střech a klempířských prvků - opravy a bourání komínů - opravy dilatačních spár - montáže reklam - mytí oken - nátěry a opravy fasád - kácení stromů.

Hodinový manžel: - úklid domácnosti - údržbářské práce - běžná údržba a drobné opravy auta - údržba zahrady.

Úklidová firma: -běžný i velký úklid kanceláří, bytu, rodinných domků, škol -mytí oken -čištění žaluzií.

Služby: -úklidové -kanceláře, hotely, školy, domácnosti, nemocnice, kuchyně, stravovací zařízení -průmyslové objekty a výrobní haly -po řemeslech, půdní a sklepní prostory -venkovní plochy, sníh -údržba zeleně -malířské a natěračské práce -drobné zednické práce -zahradnické práce. Provozovna: -37001, České Budějovice, ...

Úklidové práce smluvní i nárazové. Uklízení: -kanceláře, provozní plochy a prostory -ambulance, čekárny a veřejné prostory -po stavebních pracích včetně půdních prostor -velké úklidy před nastěhováním -úklidy sutí. Technické služby: -parky včetně sekání trávy, úpravy veřejných prostranství -zametání (zametači) ulic a chodníků, venkovní ...

Úklidové práce: - uklid ve firmách, domech, zdravotnických zařízeních - mytí oken a výloh.

Bezpečnostní agentura: - ostraha osob i majetku - přepravy cenin i hotovostí - úklid.

Služby: -praní prádla, prádelna -půjčování prádla -odvoz, dovoz prádla.

Úklidová služba: - kanceláře - podniky - nebytové prostory

Provádíme: - čištění koberců a veškerého čalouněného nábytku, včetně čalounění automobilů. Čištění je prováděno: - profesionální čisticí technikou Kärcher.

Obory činnosti: - pro zahradnictví, zemědělství, lesnictví - přípravné a dokončovací práce - zprostředkovaní obchodu a služeb - maloobchodní a velkoobchodní činnost - maloobchod s použitým zbožím, zastavárenská činnost - realitní činnost, správa a údržba nemovitostí. Služby: - hrubá úprava terénu - přípravné a dokončovací ...

Služby: - dezinfekce (desinfekce) - dezinsekce (desinsekce) - deratizace.

Služby, sběrna šatstva: - praní - mandlování - sběr prádla a šatstva

Služby: -čištění peří -šití přikrývek do čtverečků.

Naše služby: - čištění peří - šití prošívaných dek a polštářů.

Úklidové služby. Komplexní úklid firem, čištění koberců, úklid po malování.