Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
Společnost MESMER s.r.o. z Prahy - Vinohrad poskytuje špičkové úklidové, stavební a spediční služby. Ať už potřebujete dokonalý úklid kanceláře, kvalitní realizaci stavebních projektů nebo efektivní přepravu zboží po ČR a EU, naše firma je tu pro vás. Díky letům zkušeností a důrazu na kvalitu a spokojenost zákazníka si můžete být jisti, že vaše ...
MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Městská bytová správa. Firma provádí všeobecné čištění a úklid, poskytuje ubytování a stravování, provozuje silniční nákladní dopravu, vyrábí elektrické stroje a zařízení.

Předmět činnosti: Celoroční údržba komunikací a zeleně. Provádíme: -čištění chodníků a komunikací -zimní údržba komunikací včetně odstavných a parkovacích ploch (včetně posypu) -kropení a oplachování komunikací -odvoz odpadků -likvidace černých skládek -přistavování kontejnerů -navážení vody do bazénů -vyklízení sklepů a ...

Úklidová firma. Služby: -mytí-okna -strojové čištění-sedací soupravy -čištění-koberce-mokrá metoda -vysávání koberců -čištění podlah ručně -úklidové práce pro malování -kompletní úklidové služby -úklid sportovních areálů, školních zařízení.

Prádelna, mandlovna. Praní a mandlování prádla.

Nabízíme - služby: - penzion - šití oděvů - opravy šicích strojů - čištění peří + výroba peřinových výrobků.

Výškové práce: -mytí oken, fasád a žaluzií -výškové práce horolezeckou technikou -úklidové práce -odklízení sněhu ze střech -čištění okapů -nátěry a montáže ve výškách -montáže zábran proti ptactvu -rizikové kácení a prořezávání stromů ad. Činnost provádíme v lokalitách Praha, Brno, Ostrava aj. Provádíme také výškové práce Plzeň, výškové ...

Úklidové služby. Interiéry-na klíč. Prodej, výroba, servis, oprava: - technologie na výrobu papíru - stroje na výrobu toaletního papíru. Dodávka: - suroviny pro výrobu-toaletní papír, ručníky, utěrky. Velkoobchod, prodej: - papír. Regulátor komínového tahu POLMAR. Pobočka Moravská Třebová: - mobil:739572592.

Služby: - čištění peří, čistírna peří - šití péřových výrobků

Family Servis: Služby pro domácnost: - úklidy bytů, domů, hospodyňky - domovní a bytová údržba - úklidy předkolaudační, po stavebních pracech - úklidy kanceláří - hlídání dětí krátkodobé (hodinové) - hlídání dětí dlouhodobé

Provádí: - pravidelný i jednorázový úklid - úklid průmyslových objektů - úklid administrativních částí budov - úklid po rekonstrukcích budov - čištění strojních zařízení - strojní a ruční čištění podlah - ošetření podlahových krytin ( polymerace ) - mytí oken a prosklených částí budov - čištění opláštění budov - čištění ...

Profesionální úklidové služby: -periodické úklidové práce -extrakční čištění koberců a čalounění -strojní, tlakové, parní mytí podlah -nanášení polymerových ochranných vosků -specíální čistící práce

Práce: - odstranění a prevence proti graffiti (grafiti) - čištění a nátěr eternitových střech (natěračské práce).

Deratizace. Dezinsekce. Dezinfekce. Průmyslové čištění a všeobecný úklid.

Úklidové práce pro komerční a průmyslové objekty, bytové domy, kanceláře, zdravotnická zařízení, domácnosti, mytí oken, výloh, čištění koberců a ostatní úklidové služby.

Služby: - prádelna - čistírna - praní - mandlování - žehlení veškerého prádla, ubrusů pro restaurace, povlečení pro penziony - možnost svozu.

Služby, řemeslo: -úklid města -úklid a údržba komunikací -svoz domovního odpadu -pohřební služby -veřejná zeleň -výsadba -doprava AVIA, TATRA, LIAZ, MAN -práce s plošinou do 20m výšky -sběrný dvůr -psí útulek -vodovody a kanalizace -laboratorní rozbory vody -veřejné osvětlení. Těžba, prodej: -kopaný písek.

Služby: -úklidové - byty, kanceláře, panelové domy -mytí oken a výloh -čištění koberců, sedaček -strojové čištění podlahy -čištění exteriérů a interiérů vozidel (i u zákazníka) -sekání trávníků -odhrnutí sněhu.

Deratizace. Dezinfekce. Dezinsekce.

Služby: -deratizace -desinfekce -dezinsekce.

Služby: -čištění koberců, čalounění a žaluzií -jednorázové i pravidelné úklidy podniků a domácností -tlakové i strojní mytí -mytí oken, výloh, podlah a fasád -antiskluzové nátěry -nanášení podlahových vosků -úklid sněhu, sečení trávy -čištění interiérů automobilů -vyklízení půd a sklepů -úklid po živelných pohromách, ...

Tryskání, pískování: -ocelových konstrukcí, betonů, cihelného zdiva atd. Práce provádíme mobilním způsobem po celé ČR a SR. Čistící služby, čistění všech typů povrchů: -cihla, keramika, beton, vápenec, kámen, mramor.

Služby: -úklidové -čištení koberců a čalouněných materiálů. Půjčovna: -stroje Karcher. Servis: -počítače -externí správa informačních technologií -vzdálená správa PC a sítě -poradenství v oblasti IT Půjčovna: -notebooky.