Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
Společnost MESMER s.r.o. z Prahy - Vinohrad poskytuje špičkové úklidové, stavební a spediční služby. Ať už potřebujete dokonalý úklid kanceláře, kvalitní realizaci stavebních projektů nebo efektivní přepravu zboží po ČR a EU, naše firma je tu pro vás. Díky letům zkušeností a důrazu na kvalitu a spokojenost zákazníka si můžete být jisti, že vaše ...
MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
ADAM EVA módní doplňky Výroba klobouků na zakázku, opravy: -klobouky folklórní -divadelní a historické klobouky -talarové čepice. Úklidové služby: - pravidelné i jednorázové úklidy - čištění koberců - tel.:739/279707.

Obchodně technické služby. Další pracoviště: - České Meziříčí, Mochovská 110 - tel.: 494661160.

Od roku 2000 je společnost Dezin s.r.o. aktivní na trhu v České republice „Boj proti škůdcům a ochrana proti holubům“. Jednatelé společnosti Dezin s.r.o. Martina Boušová a Jolana Wagnerová nasbíraly v průběhu 13 let v oboru Boj proti škůdcům odborné zkušenosti. Obě byly zaměstnány ve vedení společnosti APC – Praha Boj roti škůdcům s.r.o. I do ...

Služby: -pravidelné úklidy kanceláří -jednorázový úklid - po malování, mytí oken, zednických pracech -čištění koberců a čalouněného nábytku -montáž žaluzií -vodoinstalatérské práce.

* Práce, služby: - čištění a sanitace potravinářskýchprovozů.

Úklidové práce: - nebytových prostor - kanceláře, sklady - domácností - mytí oken - čištění koberců a čalouněného nábytku. Půjčovna: - pronájem extrakčních čistících strojů na koberce. Prodej: - vybavení a potřebního materiálu pro siciální zařízení - úklidové vozíky, stroje.

Čištění koberců a čalounění.

Služby: -úklidové práce. Prodej: -čistící, hygienické prostředky. Prodej, pronájem, servis: -chemické WC.

Čištění interieru osobních a nákladnich vozidel. Dále nabízíme čištění čalouněného nábytku PŘIJEDEME AŽ K VÁM!

Naše služby: - deratizace, dezinfekce, dezinsekce.

Úklidové služby. Průmyslové čištění.

Deratizace, desinsekce. DDD služby.

Čištění všech typů bazénů včetně plaveckých s použitím technologie automatických vysávacích robotů. Celoroční péče o Váš bazén v pravidelných návštěvách. Prodej bazénů, zastřešení, tepelná čerpadla a veškeré bazénové příslušenství.

Bezpečnostní agentura /služba/. Služby. -fyzická ostraha objektů -elektronická ostraha (částečně) -úklidové (kanceláře, domácnosti, atd.).

Provádění bouracích, zednických, štukatérských či malířských prací. Nabídka mytí oken či rekonstrukcí bytů, rodinných domů a chalup.

Sběrna prádla a šatstva pro čistírnu -čistění oděvy, textil, prádlo všeho druhu -mandlování.

Zemědělská výroba: -rostlinná výroba kombinovaná se živočišnou. Úklidové služby. Těžba dřeva.

Čištění: -koberce -čalounění -interiery automobilů.

Bezpečnostní agentura: -ostraha majetku a osob -provoz pultu centrální ochrany s vlastní výjezdovou skupinou -převozy finančních hotovostí. Úklidové práce administrativních budov Výuka a výcvik střelby Správa a údržba nemovitostí

Služby: -čištění textilních, kožených a péřových oděvů -čištění záclon, závěsů -čištění pracovních oděvů -čištění souprav z ovčího rouna -mandlování -praní prádla -praní záclon -praní a žehlení zavinovaček.