Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
Společnost MESMER s.r.o. z Prahy - Vinohrad poskytuje špičkové úklidové, stavební a spediční služby. Ať už potřebujete dokonalý úklid kanceláře, kvalitní realizaci stavebních projektů nebo efektivní přepravu zboží po ČR a EU, naše firma je tu pro vás. Díky letům zkušeností a důrazu na kvalitu a spokojenost zákazníka si můžete být jisti, že vaše ...
MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Správa, údržba, čištění: -silnice -komunikace.

Služby: - pravidelný i jednorázový úklid firem a domácností - úklid po řemeslnících - čištění koberců - mytí oken, výkladů - úklid venkovních prostor.

Firma zajišťuje komplexní správu budov, provozování kotelen a výměníkových stanic. Správa a údržba nemovitostí tel. 543215838: -vedení účetnictví -zajišťování oprav a havárií -zajišťování správy obecních, družstevních, spoluvlastnických a soukromých bytů -úklidové práce, úklidová služba (služby). Zajištění provozu a údržby ...

Služby: -mandlování a praní prádla.

Čištění: -koberec a čalounění.

Služby: -úklidové práce -recepční, sekretářské -správa nemovitostí.

kompletní úklidové služby a průmyslové čištění objektů obchodní činnost v oblasti zemědělské výroby

Pobočka. Výroba tiskových barev a přípravků se zaměřením na sítotiskové a flexografické barvy. Nakládání s odpady i nebezpečnými, poradenství. Služby: - dezinsekce - dezinfekce - deratizace.

Kompletní úklidová služba: -každodenní, nárazové úklidové práce -údržbářské práce -úklidové, čistící práce -interiér, exteriér -čištění koberce, koberec, mytí oken, okno, okna, po malířích, malování, impregnace podlah, podlahy, odstranění grafiti, grafitů -úklid kancelář, společné prostory, dílna, sociální zařízení, nemocniční prostředí, ...

Průmyslové čištění: - plochy a budovy, světlíky a klimatizace - lakovny, komplexní servis (vodní hospodářství, filtrace vzduchu) Termické čištění (odstranění laků a jiných nečistot): - díly pro lakovny a elektroprůmysl - části strojů a zařízení Recyklace průmyslových výrobků z plastů: - drcení - granulování, barvení Odpadové ...

Služby: -úklidové práce všeho druhu -čištění koberců a čalouněného nábytku -drátkování, broušení a lakování parket -mytí oken -odstraňování sprejů ze všech druhů povrchů. Práce: -podlahářské, pokládka plovoucích podlah.

Velkoobchod, prodej: - čistící a dezinfekční prostředky - hygienické potřeby - dávkovače mýdla - toaletní papír - papírové ručníky - osvěžovače vzduchu. Náhradní plnění.

Služby: -čištění koberců -čištění čalounění.

Úklidové práce: -kanceláře, archivy, sklady, zdravotnická zařízení, banky, úřady, hotely. -po malířích, stavebních pracech a příprava stavby ke kolaudaci -zajišťování hygienického servisu v objektech včetně dodávání hygienického materiálu -úklid společných prostor bytových domů (nájemní, obecní atd.). Čištění ...

Služby: -čištění peří -šití ložního prádla.

Výroba, prodej: -pracovní oděvy -potisk textilu a triček -oprava oděvů a obuvi -čištění peří, šití polštářů a dek. -šití přikrývek z mikrovláken. -čistírna oděvů. -oprava deštníků -čistírna a oprava koberců. -výroba vizitek, PF, svatebních oznámení a pod. -vyvolání fotografií. Další provozovny: Brno - Líšeň ...

Úklidová firma K.M.B. Úklidové práce: - mytí oken a prosklených ploch - vyklízení sklepních a půdních prostorů - čištění koberců a čalounění mokrou cestou - pravidelné i jednorázové úklidy domů, bytů, kanceláří - likvidace pozůstalostí.

Služby: -svoz domovního odpadu -správa a udržba silnic -pohřebnictví -zahradnictví -údržba veřejného osvětlení -čištění města -provozování parkovišť.

Patříme mezi úklidové firmy, které zajišťují úklidové práce a generální úklid pro komerční a průmyslové objekty - Praha. Provádíme pravidelný, jednorázový úklid, čištění koberců a čalounění, mytí oken, úklid venkovních ploch, ostatní úklidové služby.

Nabídka komplexních úklidových služeb, zajištění malování, broušení a lakování parket.