Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
Společnost MESMER s.r.o. z Prahy - Vinohrad poskytuje špičkové úklidové, stavební a spediční služby. Ať už potřebujete dokonalý úklid kanceláře, kvalitní realizaci stavebních projektů nebo efektivní přepravu zboží po ČR a EU, naše firma je tu pro vás. Díky letům zkušeností a důrazu na kvalitu a spokojenost zákazníka si můžete být jisti, že vaše ...
MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Čistírna, prádelna. Úklidové služby.

Služby: -úklidové práce. Stavební činnost: -realizace interiérů. Řemeslnické práce. Správa nemovitostí.

Kompletní úklidový servis objektů: - office centra - kanceláře - bytové areály - domácnosti - skladové prostory aj. Generální úklidy: - čištění koberců, čalounění a impregnace - mytí oken - praní záclon aj. Ostatní: - jednorázový úklidový servis - parní čištění - odstraňování graffiti - údržba zeleně, chodníků.

Úklid: - celoroční úklidové práce.

Profesionální úklidové služby. Dlouhodobé zkušenosti všech zaměstnanců, úklidová technika renomovaných značek a široké spektrum nabízených služeb jsou zárukou spokojenosti našich zákazníků.

Úklidová společnost. Naše společnost Vám nabízí pravidelný i jednorázový úklid: - administrativních budov a kanceláří - firem - penzionů - činžovních domů - sportovních a kulturních zařízení - škol - menších prodejních ploch - kompletní služby pro domácnost - mytí oken a výloh - čištění koberců - zametání chodníků - parkovišť - ...

Zahradnické práce a vyklízení nemovitostí v Brně a okolí Firma Martin Hába Vám nabízí služby v oblasti zahradnických prací, údržby a revitalizace zeleně, vyklízení nemovitostí a pozůstalostí a všeho, co k těmto činnostem patří. V tomto oboru pracujeme již 13 let a díky této praxi jsme schopni Vám nabídnout služby na té nejvyšší úrovni.

Služby: - správa a údržba nemovitostí - facility management - provozování technických zařízení - plánování a řízení údržby - nepřetržitá havarijní služba - poštovní podatelna - recepce - ostraha - úklid - údržba zeleně - odpadové hospodářství - správa a evidence majetku - management klíčů a vstupníků - revize ...

Prodej, čištění, úklid: -koberce -čalounění -sklo.

Služby: - úklidové práce. Půjčovna: - stroje na koberce KÄRCHER. Vysokotlaké vodní mytí. Mytí: - okna - prosklené plochy. Čištění: - žaluzie - práce ve výškách - odstraňování graffiti z nenasákavých ploch. Praní a žehlení prádla.

Služby: -mandlování -žehlení -čištění -praní a napínání záclon -úprava jeansových oděvů -kulmování zavinovaček -soupravy z ovčího rouna. Barvení: -oděvy -kožešiny -kožené věci.

Předmět podnikání: -bezpečnostní služby -úklidové práce -stavební činnost -podnikání v nakládání s nebezpečnými odpady -silniční motorová doprava nákladní -poskytování technických služeb -výškové práce.

Služby: -praní -žehlení -mandlování -rozvážka prádla.

Profesionální -mytí oken -hloubkové čištění koberců a čalounění -čištění a ochrana podlahových ploch -čištění horizontálních a vertikálních žaluzií -úklidy sněhu ze střech -kompletní úklidový servis po stavbě či rekonstrukci -speciální úklidové práce v průmyslových a skladových halách ( čištění ocelových konstrukcí, vzduchotechniky, ...

Přípravné práce a terénní úpravy. Výkopové práce. Zemní práce. Technická rekultivace. Bourací a úklidové práce. Doprava: - nákladní a vnitrostátní.

Naše firma provádí pravidelný kompletní úklid pro firmy i organizace, administrativní budovy, kanceláře, školy, hotely, sportovní a zábavní zařízení. V rámci úklidových služeb můžeme zajistit kompletní hygienický servis. Na Vaši žádost Vám vypracujeme cenovou nabídku, cena již od 1,20/m2. Využijte možnost vyzkoušet kvalitu našich služeb uzavřením ...

-Komplexní správa majetku -Nepřetržitá pohotovostní služba -Realitní činnost, prodej, koupě domů, zprostředkování nájemníků -Inženýrská činnost na stavbách -Recepční služby, ostraha a hlídání objektů -Úklidové služby -Drobné rekonstrukce, stavební úpravy -Opravy objektů a budov -Správa provozu EZS a EPS -Revize a servisní služby

Provádí: - veškeré malířské práce - drobné zednické opravy - žehlení - úklidové práce - mytí oken - úklid kanceláří, bytů a domů - zimní úklid sněhu - shazování rampouchů - čištění okapů - čištění odpadu - čištění koberců.

Čistírna: - čištění peří parou.

Práce: - malíř - natěrač - tapetář (tapety včetně plastických). Nátěry fasád. Renovace brizolitů. Zateplování budov - TEX-COLOR. Prodej, aplikace: - barvy DUFA. Čištění: - koberce - čalouněný nábytek - interiéry, exteriéry a motory automobilů včetně konzervace. Čištění: - okna - dveře - mytí podlah. Ostatní ...

Deratizace, dezinsekce, dezinfekce: -plynování objektů a zásob -likvidace nežádoucí vegetace -vyklízení sklepů, půd-odchyt holubů, psů, kun a koček. -ošetřování dřevěných konstrukcí proti plísním a hmyzu -bílení objektů.

Stavební práce: - opravy - rekonstrukce - stavby RD - bourací práce. Výkopové práce: - strojně i ručně. Úklidové práce: - v domácnosti - pro firmy.

GASTROCENTRUM: -jídelna -závodní stravování -výroba,výdej a distribuce jídla -stravovací zařízení s moderním velkokapacitním kuchyňským zařízením -rozvoz,dovoz hotových jídel -studená kuchyně -catering-nachystáme občerstvení pro obchodní jednání,podnikovou oslavu, konference,odborné semináře a jiné -samoobslužná kantýna. Forma ...