Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
Společnost MESMER s.r.o. z Prahy - Vinohrad poskytuje špičkové úklidové, stavební a spediční služby. Ať už potřebujete dokonalý úklid kanceláře, kvalitní realizaci stavebních projektů nebo efektivní přepravu zboží po ČR a EU, naše firma je tu pro vás. Díky letům zkušeností a důrazu na kvalitu a spokojenost zákazníka si můžete být jisti, že vaše ...
MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
-Poskytování technických služeb

Technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany -Poskytování technických služeb -Velkoobchod a maloobchod Montáž, opravy, revize a zkoušky tlakových zařízení a nádob na plyny

Zdeněk Baláš provozuje restauraci a rozvoz jídel.

Úklidová služba. Úklidové práce: - panelové, činžovní domy.

Bezpečnostní agentura. Služby: - ostraha majetku a osob - ozbrojený doprovod - pult centrální ochrany - fyzická ostraha - střelnice - úklidové služby.

Čištění intirérů vozů hloubkovou technikou kosmetikou - čištění stropů, pantů dvěří, vyčištění a ošetření plastů - mytí karosérií disků - voskování Čištění - čalouněný nábytek Čištění - koberce (v kancelářích) Výměna - autoskla (stavební stroje) Výměna - autoskla (u zemědělských strojů)

Úklidová firma - úklid domácností i kanceláří - jednorázové a pravidelné úklidy.

Mgr. Monika Zavadilová zajišťuje čištění koberců, čalounění a matrací.

Deratizace: -hubení škodlivých hlodavců, myši, krysy, potkani, aj. -deratizace ploch ovocných školek, sadů. Desinsekce: -hubení obtížného hmyzu, šváby, mravenci, rybenky, mouchy -desinsekce králíkáren, chlívků, drůbeže proti ektoparazitům -aplikace postřikem, aerosolem, dýmovnicemi. Desinfekce: -hubení virů a ...

Autodoprava - do 3, 5t Zimní chodníky - parkoviště Údržba - zeleňsečení - tráva Lesnické služby

Činnost: - služby hodinového manžela - drobné opravy v domácnosti - čištění koberců, čalounění.

Práce: - výškové - renovace fasád - opravy šikmých i plochých střech - rekonstrukce bytů - dlažby a obklady - podlahy - rekonstrukce balkónů - zemní práce - čištění okapů - mytí oken - zábrany proti ptactvu - montáž reklamních plachet.

Ochranná desinfekce, dezinsekce a deratizace - bez použití nebezpečných chemických látek nebo chemických směsí.

Naše firma "Úklid na klid" nabízí komplexní úklidové služby pro společnosti, domácnosti či společné prostory v bytových domech. Působíme především ve Velkém Meziříčí, popř. v celém okrese Žďár nad Sázavou. Naše služby: - pravidelný úklid - generální úklid - reprezentativní úklid kanceláří, bytů, panelových domů, novostaveb. - úklid škol, ...

Deratizace, dezinfekce (desinfekce), dezinsekce (desinsekce), likvidace: - plísní - sršní a vosí hnízda. Hubení hlodavců (myší, podkanů, krys), mravenců, pavouků, komárů. Likvidace štěnic. Drobné stavební práce. Dokončovací stavební práce. Práce: - malířské - natěračské - lakýrnické.

Společnost PERSTYLE s. r. o. provozuje první samoobslužnou prádelnu ve Zlíně. Otevřeno denně ! Služby: - praní i pro firemní klientelu - nemusíte čekat, na přání prádlo vypereme vysušíme a poskládáme za vás - praní a sušení velkoobjemového prádla až 80 kg najednou - prací prostředek a aviváž v ceně - bez objednání a čekání - u nás vždy ...

Firma zajišťuje běžný úklid domů, bytů, kanceláří. Provádí úklid po rekonstrukci a výstavbě. Zajistí tepování a čištění interiérů aut. ošetření marmolea, linolea, PVC, Očista a dezinfekce hal. Desinfekce kancelářských prostor a dopravních prostředků.

Provádíme kompletní zemní a výkopové práce. Mezi další činnosti naší společnosti patří úklidové práce včetně vyklízení bytů, sklepů a dalších prostor. Sídlíme ve městě Smiřice. Působíme v rámci Královéhradeckého kraje a v okolí do 100 kilometrů.

Stavební práce ve výšce pomocí horolezecké techniky. - nátěry ocelových konstrukcí, fasád a střech - čištění střech a fasád - sanace povrchů betonových věží, komínů, přehradních hrází, mostů - demolice komínů a jiných exponovaných objektů - prořízka a kácení stromů postupných rozebráním - zabezpečení svahů a skalních stěn - mytí oken a ...

Společnost Petry Lístkové - NAČISTO ÚKLIDY je profesionální úklidová firma, která poskytneme pravidelný i jednorázový úklid domácností a společných prostor v bytových a panelových domech, kancelářích a jiných zařízeních. Úklidy provádíme zejména v Opavě, Ostravě a okolí, dle domluvy poskytneme úklid po celém Moravskoslezském kraji. Kromě úklidu ...

Úklid - domácnostivyklízení - sklepy - garážeodklízení - sníh Hlídání - dětislužby hodinového manžela Zajištění - rodinné oslavy

Společnost Hrtus & Partner s.r.o. zajišťuje úklidové služby, ostrahy objektů, aquaclean.

Čištění peří párou a UV-C zářením, impregnace silanem, ušití prošívaných dek a polštářů s paspulí velký výběr sypkovin s úpravou stříbroaktiv pro alergiky se záručním listem.Zakázková výroba lůžkovin pro alergiky náplň duté vlákno kuličky.Zakázky hotové do 14 dnů.

Profesionální úklid-komplexní: -kancelářské budovy -průmyslové objekty -obytné budovy -stálý denní -nárazový. Výškové práce horolezeckou technikou. Čištění a mytí: -těžko přístupná místa -skleněných ploch.

Úklidové služby: -pro firmu i domácnost -úklid kanceláří, obchodů, běžné úklidy a ostatní úklidové služby jednorázové i pravidelné -mytí oken, čištění koberců a čalounění mokrou cestou -úklidy po malování a pod..