Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
Společnost MESMER s.r.o. z Prahy - Vinohrad poskytuje špičkové úklidové, stavební a spediční služby. Ať už potřebujete dokonalý úklid kanceláře, kvalitní realizaci stavebních projektů nebo efektivní přepravu zboží po ČR a EU, naše firma je tu pro vás. Díky letům zkušeností a důrazu na kvalitu a spokojenost zákazníka si můžete být jisti, že vaše ...
MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Čištění, dezinfekce, impregnace čalounění mokrou cestou Čištění, dezinfekce, impregnace koberců mokrou cestou

-Velkoobchod a maloobchod -Praní pro domácnost, žehlení, opravy a údržba oděvů, bytového textilu a osobního zboží -Poskytování služeb pro rodinu a domácnost

Speciální ochranná dezinfekce, dezinsekce a deratizace - bez použití toxických nebo vysoce toxických chemických látek a chemických přípravků s výjimkou speciální ochranné dezinfekce, dezinsekce a deratizace v potravinářských a zemědělských provozech, - v potravinářských nebo zemědělských provozech

Čištění: - koberce - čalouněný nábytek. Půjčování, pronájem: - čistící stroje KARCHER. Úklidová firma, úklid komerčních prostor.

Čištění: - koberce - čalouněný nábytek.

Datum zániku:08.06.2013 Služby: -úklid domácností a firem -expresní přeprava balíčků -kurýrní služba -seznamovací, partnerská seznámení.

datum zániku: 12.2.2010 Prádelna a čistírna. Sběrna prádla a šatstva. Prodej tekutých hygienických a čisticích přípravků.

Peří - praní, čištění. Šití, výroba: - závěsy, záclony, přehozy - ložní soupravy - péřové, dralonové přikrývky - polštáře, dečky na kočárky.

Služby: -čištění peří -šití péřové, prošívané přikrývky (deky). Prodej: -sypky, hotové deky, polštáře. Výkup a prodej peří.

Služby: - prádelna - čistírna Praní a chemické čištění : - textilie - kožené a kožešinové výrobky.

Čištění: - koberce - čalounění - interiéry osobních aut. Přímo u zákazníka.

Služby: - fyzická ostraha objektů - techniská ostraha objektů - pult centralizované ochrany ( PCO ) - úklidové služby

Provádíme úklidové, zemní a výkopové práce, veškeré demolice, zámkové dlažby, obrubníky, úpravy břehů kanalizace, sekaní a řezání keřů, keře a stavební práce, stavitelství, zednické práce.

Stavební činnost: - stavby na klíč - obklady staveb. Zateplování: rodinné domky. Montáž: - sádrokarton KNAUF - stropní kazetové podhledy. Práce: - drobné zednické. Čistění a mytí tlakovým strojem WAP: - střechy, větší plochy, haly, fasády - svislé a vodorovné kanalizace. Živočišná výroba-prodej: - kuřice - stáří 10 týdnů a ...

Čistění: - koberce - čalouněný nábytek.

Služby: -úklid společných prostor nájemních domů, kancelářských prostor a domácností.

Provádíme : -úklidy domácností, firem, institucí -čištění sedacích sopuprav a koberců -mytí oken a žaluzií -žehlení, mandlování -drobné domácí řemeslné práce -vyklízení sklepních a půdních prostor -čištění interiérů vozidel a renovaci zašlého laku vozidla -doprava do 3, 5 tuny -oprava vozidel

Firma I-MAIL SERVIS zajišťuje komplexní úklidové služby pro firmy a organizace již od roku 1998. PROVÁDÍME: - jednorázový úklid, pravidelný úklid, běžný denní úklid - úklid administrativních budov, průmyslových objektů, kanceláří, hotelů a škol - kompletní úklid po malování, rekonstrukci a stěhování - čištění koberců, čalouněného nábytku - ...

Deratizace, dezinsekce, dezinfekce. Vyklizování sklepů, půdních prostor. Likvidace holubů, holubího trusu. Hubení hlodavců, hmyzu. Ničení choroboplodných zárodků. Služby 24 hodin denně. Prodej deratizačního materiálu na hlodavce.

Služby: - úklid domácností - úklid po řemeslnících (např. po malování) - mytí oken - péče o prádlo - vaření a nákupy - pochůzky - péče o juniory a seniory apod. služby pro domácnost - úklid kanceláří. Firma zajišťuje servis školených domácích hospodyněk.

Služby: -mandlování prádla, mandlovna -praní, chemické čištění textilií, oděvů a kožešin.

Zemní a výkopové práce. Bourací práce. Terénní úpravy. Úklidové práce.