Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Čistírna, prádelna: - mokré čištění - praní, žehlení prádla.

Divize stavební činnosti: -stavební činnost, stavba, výstavba -výstavba průmyslové a občanské stavby, dopravní stavby, komunikace a inženýrské sítě -doprava a mechanizace. Divize správy a údržby nemovitostí: -úklidové služby, čistící práce -úklid, čištění interiéry a exteriéry budov, areály v letním i zimním období -dodávky a ...

Služby: - umělecký ateliér - malba - design - architektura

Správa a údržba nemovitostí, velkoobchod čistící a úklidové techniky zajišťuje úklid na českém trhu od roku 1993. Naše firma je schopna Vám poskytnout veškeré úklidové a správní služby na celém území ČR.

Úklid domácností, firem a bytových domů: Nabízím úklid bytů, domů, bytových domů i firem v Praze a jejím okolí. Příznivé ceny 150, - až 200, - na hodinu. Dále nabízím žehlení, mytí okem a další úklidové práce. Jednorázové, pravidelné i generální úklidy.

Úklidové práce - strojní čištění koberců, PVC, čalouněného nábytku - čištění interiérů vozů - mytí oken, obkladů - úklid po malířích - kolaudační úklid.

Poskytujeme komplexní služby v oblasti průmyslového úklidu a čištění

Služby: - ozvučení - osvětlení - produkce - catering

Internetový obchod, e-shop: - přípravky pro hubení, odpuzování škůdců - odpuzovače molů, komárů, kun, lesní zvěře - přípravky na štěnice - dýmovnice proti hmyzu.

Úklidové služby - profesionální kompletní úklid komerčních, veřejných a bytových prostor - údržba zahrad.

Služby: - úklidové - úklid domů, bytů - mytím oken - čištění koberců, čalouněného nábytku - mytí, čištění interiérů vozidel.

Úklidové práce - úklidový servis - mytí oken a výloh - údržba zeleně. Pobočka - adresa: Hálkova 886 Doksy.

Firma Václav Hummel z České Lípy se specializuje na mytí oken a přilehlých fasádních ploch jakékoliv druhu, v libovolné výšce. Okna Vám umyjeme z vnější i vnitřní strany, včetně rámu. K mytí oken ve výškách používáme plošiny i závěsné lávky. Zakázky realizujeme v rámci celé České republiky. Naše služby: - mytí oken - výškové mytí oken - ...

Činnost - podlahářské práce, pokládka koberců - čištění koberců.

Služby: - tryskání suchým ledem

Zabýváme se úklidy administrativních budov, obchodních center, společenských prostor, výrobních a skladových areálů, činžovních domů, domácností a to jak ve formě pravidelné tak i jednorázové. Další výraznou sférou naší činnosti je poskytování služeb v automobilovém a leteckém odvětví.

Služby: - úklidové - mytí oken - odkup, správa, vymáhání pohledávek - realitní služby.

Služby: - správa a údržba nemovitostí - úklidové služby - elektroinstalace - pronájem montážní plošiny