Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Činnost - údržba zeleně, sekání trávy - údržba vodních toků, úpravy nádrží koryt - zemní práce - sanance - malířské a natěračské práce - úklidové služby.

Úklidové služby - úklid domácnosti - mytí oken - generální úklid - nakupování.

Výuka a výcvik skupiny B, kondiční jízdy, školení řidičů referenčních vozidel, vrácení řidičského průkazu. Úklidové služby, jak v soukromé, tak i komerční oblasti, úklid rodiných domů, kanceláří, společných prostor bytových domů, mytí oken atd.

Služby: - úklidové - mytí oken - čištění koberců, čalouněného nábytku - úklid bytů, komerčních objektů - péče o zahradu.

Úklidová firma. Služby: - pravidelné i jednorázové úklidy: - kanceláře, administrativní budovy - bytové domy - obchodní plochy - školní zařízení - stavby po rekonstrukci - čištění: - chodníky, koberce a čalounění - vyklízení prostor včetně likvidace odpadu - mytí - okna, výlohy.

Úklidové práce, správa a údržba domů - úklid domů, kanceláří - mytí oken - hodinový manžel - zahradnické práce - malování.

Stavební práce: - malířské, natěračské - veškeré povrchové úpravy - dodávka staveb na klíč - zateplování, rekonstrukce fasád. Úklidové služby.

Služby: - čištění aut, vozů - čištění exteriéru a renovace laku - čištění koberce, sedačky, postele, matrace..atd.

Čistící systém: - antibakteriální odstraňování žvýkaček, antivirové odstranění nečistot z podlah, zařízení a nedostupných míst - mytí a údržba nákupních vozíků, pojízdných kontejnerů - repase a servis veškerého obchodního zařízení.

Úklidové služby - pravidelné i jednorázové úklidy domácností, kanceláří a firemních prostor - úklid bytových domů - čištění koberců a čalounění.

Činnost - facility management - event management - úklidové služby - dotační poradenství.

Úklidové služby - jednorázové i pravidelné úklidy - generální úklidy - výškové práce - mytí oken - úklid po malování.

Služby: - vyklízení bytů, domů, kanceláří, sklepů, pozůstalostí

Služby: - čištění koberců - čištění čalouněného nábytku

Výzkum, vývoj: - speciální anorganická chemie

Služby: - stěhování - malování - úklid

Činnost: - úklidové služby - úklid kanceláří - ruční, strojní údržba komunikací - likvidace černých skládek - odstraňování graffiti - zahradnické práce.

Společnost EUROPA Union Service a.s. působí v oblasti personálního poradenství již řadu let. Zabýváme se vyhledáváním vhodných kandidátů na požadované pozice, nabízíme služeby spojené s personální politikou a nově také firemní účetnictví s daňovým poradenstvím. Zaměřujeme se na zabezpečení lidských zdrojů v oblastech průmyslu, řízení či obchodu a ...

Úklidové služby: - úklid domů, kanceláří - mytí oken - čištění koberců, sedacích souprav - údržba zeleně.

Dobrá Hospodyňka Provádíme - jednorázové i pravidelné úklidy domácnosti - mytí oken - praní a žehlení prádla - opravy oděvů - další domácí práce dle dohody

Práce: - úklidové - úklid bytových domů, kanceláří - údržba zeleně.

Služby: - úklidové - pravidelný, jednorázový úklid domácností, kanceláří - hlídání dětí.