Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Pracovní a úklidová agentura - zajištění stavebních pracovníků, brigádníků - kompletní úklidové služby, pravidelné a jednorázové úklidy firem, kanceláří a domácností.

Výroba, distribuce: - obalový materiál - kartonové krabice - folie

Činnost: - správa a údržba nemovitostí - úklidové služby - zahradnické služby - bezpečnostní služby - údržba komunikací - realitní činnost - agenturní činnost - BOZP a PO

Úklidové služby - outsourcing housekeepingu pro hotely - generální úklidy nemovitostí - mytí oken - úklid kanceláří a administrativních budov. Ostraha objektů.

Služby: - čistírna peří Výroba, prodej: - prošívané deky a polštáře

Úklidové služby - pravidelný i jednorázový úklid - úklid ve firmách, kancelářích, bytových domech a nebytových prostorech.

Služby: - rekonstrukce bytů a bytových jader - dokončování staveb - dodávka a montáž oken, dveří (dřevěné, plastové, hliníkové) Truhlářství: - výroba, oprava okna, dveře - zakázková výroba nábytku - pergoly, altány, terasy Čištění suchým ledem.

Firma Petr Šnobl poskytuje úklidové služby, údržbu nemovitostí, zeleně, úklid areálů, čištění interiérů i venkovních prostor. Úklidové služby poskytujeme obyvatelům, firmám, městům i obcím. Poskytované služby: - pravidelný i jednorázový úklid bytů a domů - vyklízení nemovitostí, půd, sklepů - čištění fasád, okapů a střech - mytí výloh a ...

Máme dlouholetou praxi, poskytujeme služby dezinfekce, dezinsekce - hubení hmyzu, deratizace - hubení hlodavců. Naši pracovníci mají osvědčení o odborné způsobilosti. Jsme držiteli certifikátu CEPA, ISO 9001:2000, pojištění odpovědnosti za škodu.

Služby: - úklid domácností - údržba zahrad - hlídání dětí - venčení psů.

Úklidové služby - úklid kanceláří, bytových domů, domácností - jednorázové i pravidelné úklidy - čištění koberců strojem Kärcher Profesional.

Služby: - přeprava, zneškodňování odpadu - sanace budov (odstraňování ropných látek, azbestu) - dezinfekce, dezinsekce, deratizace. Výroba, montáž: - uhlíkové filtry pro automobily, zemědělskou techniku, průmyslové objekty.

Prádelna a čistírna S-Clean zajišťuje profesionální praní a čištění prádla pro hotely, penziony, restaurace, fitness centra i domácnosti. Používáme kvalitní prací prostředky, moderní techniku a jsem schopni vyhovět i náročným klientům. Najdete nás na Praze 10, ulice Sámova. Prádelna, čistírna, služby: - praní prádla - praní pracovních ...

Činnost - rekonstrukce bytů - rekonstrukce bytových jader, koupelen. Úklidové služby - úklid domácností, bytů a kanceláří. Hodinový manžel - běžné opravy v domácnosti - domácí práce.

Služby - čištění a úklid interiérů - malířské práce - úklid po malířích - mytí oken, výloh - stěhování.

Hlídací a detektivní agentura: - ostraha objektů - přeprava cenností - úklidové služby.

Činnost: - správa nemovitostí - úklidové služby - technický dozor investora.

Velkoobchod, prodej, e-shop: - čistící a úklidové prostředky - papírové role - mýdla, dezinfekce - dávkovače tekutých mýdel - úklidové vozíky, okenní a podlahové stěrky Služby: - úklidové - čištění a úklid pro organizace, firmy, sklady Prodej antikorozního prostředku Fluid Film

Služby: - vnitrostátní nákladní doprava - kontejnerová doprava - úklidové služby - mytí oken - hlídání dětí - údržba zeleně.

Služby, práce: - drobné údržbové práce - malování - úklidové služby - opravy střech - mytí solárních panelů - sečení trávy - kácení stromů

Úklidová firma: - úklid domácností, firem - úklid panelových domů - mytí oken - žehlení - hlídání dětí - údržba zeleně - hodinový manžel.

Prádelna. Služby: -praní prádla -mandlování -žehlení. Dopravu prádla zajistíme od zákazníka i zpět. Zajišťujeme služby pro restaurace, penziony, sportovní kluby, mateřské školky, stravovací zařízení, lékařské ordinace a zubní laboratoře z regionu Zlín, Zlínský kraj.

Prádelna. Služby: -praní prádla -mandlování -žehlení. Zlínský okres.