Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Pravidelné úklidy zahrnují čištění, renovace a impregnace podlah, luxování, praní koberců, čištění a leštění obkladů, mytí oken a výloh. Specializuje se na údržbu zeleně v zahradách, parcích a vnitroblocích. Zajistíme odvoz odpadů, suti i bio odpadů. Služby zahrnují vyklízení pozůstalosti, sklepů, půd nebo úklid po stavbách.

Služby: - úklidové - mytí oken - žehlení prádla - čištění koberců, čalouněného nábytku - čištění interiérů vozidel.

Technické služby: - odvoz odpadů - údržba místních komunikací (letní, zimní) - údržba veřejné zeleně - čištění města.

Služby: - obchodní průzkumy trhu - překlady francouzština - arabština - angličtina

Jsme profesionální úklidová firma poskytující komplexní čistící a úklidový servis domácnostem, firmám i bytovým domům.

Kompletní služby vč. poradenství: -čistící a úklidové vč. dodávky hygienických materiálů a zásobníků -denní udržovácí a speciální úklid -mytí oken -poskytování náhradního plnění Čištění: -koberce -parkety -interiéry automobilů, vozidel -všech druhů tvrdých podlah. Výškové práce: -mytí oken a fasád -instalace zábran pro ...

Služby - krejčovství, šití na zakázku, výroba kostýmů - žehlení - mandlování.

Služby: - úklidové - mytí oken - čištění čalouněného nábytku - úklid domácností, firem, zdravotnických zařízení.

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba strojů a zařízení.

Profesionální úklid a ostraha. Úklid: - průmyslových a kancelářských prostor - komerčních prostor - školních zařízení - zdravotnických zařízení - domácností, bytových, činžovních a rodinných domů - předkolaudační úklid - úklid po malířích. Hloubkové čištění koberců a čalounění. Ochrana majetku a osob. Fyzická ostraha ...

Služby: - deratizace - dezinsekce - dezinfekce - hubení plísní, štěnic, vos, hlodavců.

Deratizace - hubení škůdců Kordovský Hubení štěnic, hlodavců, mravenců, švábů a dalších škůdců. Deratizace, Dezinsekce, Dezinfekce. Rychle, efektivně, profesionálně s osobním přístupem. Nabízíme komplexní řešení pro vaše objekty. Garantujeme stoprocentní odbornost. Zajišťujeme integrovanou ochranu před škůdci, tj. komplexní ochranu objektů ...

Stavební práce. Pomocná stavební výroba, pomocné stavební práce: - truhlářské práce, truhláři - zámečnické práce, zámečník, zámečníci - instalatérské práce, instalatér, instalatéři - malířské práce, malíři - tapetářské práce, tapetáři - natěračské práce, natěrači - topenářské práce, topenáři - elektrikáři, elektro práce.

Služby: - čištění oděvů z kůží a kožešin - praní a žehlení prádla - chemické čištění oděvů a textilií - opravy prádla a výrobků z textilu. Provozovny v Prostějově: - sídliště Svobody 4400, tel. 582347761 - Floriánské náměstí (Městské lázně), tel. 582344100 Provozovna v Olomouci: - Palackého 22., tel. 585416111 prov. doba Po-Pá ...

Pronájem montážní zdvihací plošiny o celkové hmotnosti 3300kg. Opravy a čištění okapů-svodů, rizikové kácení stromů, elektrikářské, zednické, malířské, klempířské práce ve výškách, instalace reklam a bannerů, mytí oken, zábrany proti holubům.

Služby: - hubení štěnic, hubení mravenců, hubení hmyzu - hubení švábů, rusů, rybenek - hubení hlodavců, myší, potkanů - deratizace, dezinfekce, dezinsekce. Nejlepší ceny v regionu. Zdarma návrh řešení, cenová nabídka a okamžité řešení problému.

- Čištění oděvů, kůží a kožešin, - Praní prádla, mandlování prádla. - Pro firmy, lékařská zařízení, úřady, školy, ubytovny, penziony apod - Praní lékařského prádla - Čištění pracovních oděvů - Praní ložního prádla , Půjčovna: - stroje na čistění koberců.

Činnost: - služby pro domácnost a rodinu - hospodyně - úklidové služby

Bezpečnostní agentura: - ostraha majetku a osob - recepční služby - převoz peněz - úklidové služby.

Bezpečnost a ochrana zdraví na staveničti, pracovišti (BOZP). Požární ochrano (PO). Školení řidičů motorových vozíků. Technický dozor investora. Čištění a ochrana fasád, včetně povrchů staveb. Přeprava nebezpečných látek (ADR).

-koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -provoz rychlého občerstvení Čištění a praní textilu a oděvů Hostinská činnost

Naším hlavním cílem je dodávat kompletní vybavení gastronomických provozů. Pro celkové vybavení Vaší kuchyně dodáváme zboží i z nerezového materiálu. Specializujeme se také na profesionální produkty pro mytí nádobí, čištění a desinfekci gastronomických provozů. Prohlédněte si naše nabízené gastro produkty. Pokud si nevíte rady nebo máte dotaz, ...