Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Rodenator - efektivní a bezpečná ochrana proti podzemním škůdcům! Jedná se o systém řízené eliminace škůdců. Umožníme vám převzít kontrolu nad svou půdou a vyhrát boj nad škůdci. Nabízíme také možnost likvidace škůdců přímo u vás. Deratizace bez jedů.

Vypořádání a vymáhání pohledávek, dluhová poradna, počítačový servis, sekretářské služby, úklidové služby. Provádění dobrovolných dražeb věcí movitých.

Provádíme čištění kůží, kožešin, bytových dekorací a koberců. Apretace a úpravy oděvů.

Hubení štěnic a jiného obtížného hmyzu. Deratizace hlodavců. Vyklízecí práce.

-Úklidové práce - výškové mytí oken

Profesionální úklidová služba. Provádíme úklidy hotolového typu včetně prádla, úklidy fitness-center, sportovních a tanečních sálů, kanceláří, bytových domů, komerčních prostor.

Služby: - úklidové - mytí oken - úklid, údržba venkovních prostor (zametání chodníků, hrabání trávy a listí, zimní údržba chodníků....) - jednorázový, pravidelný úklid.

Úklidové služby - úklid domácností - úklid společných prostor domů i kanceláří - čištění koberců a čalounictví - mytí oken.

Provádíme úklidové a vyklízecí práce, čištění koberců a čalounění, mytí podlah, dveří, oken, malování bytů i údržbářské práce. Výroba mříží do oken.

Předmětem podnikání bezpečnostní agentury SIPADAN a.s. jsou bezpečnostní služby, úklidové práce, ochrana osob a majetku či správa nemovitostí a budov po celé ČR.

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor

Činnost: - úklidové služby - strojní, strojové čištění koberců

Práce: - nátěry, čištění, opravy fasád - čištění, nátěry střech - malířské, natěračské práce - odstraňování sněhu ze střeh.

Práce: - úklidové - úklid domů, bytů - mytí oken.

Pravidelné i jednorázové úklidy: - škol - komerčních budov - domů - bytů - úklidy po rekonstrukcích a malování - úklid sněhu.

Nabízíme Vám lakýrnické, malířské, zednické a úklidové práce. Služby a řemeslnou práci maximálně zakládáme na naší spolehlivosti, zkušenostech a profesionálním přístupu.

Agentura Pancéř působí na Českém trhu od roku 2000. Naší specializací je ochrana, ostraha majetku a osob. Služby : - ostraha majetku - ostraha osob - recepční služby - informátorské služby - fyzická ostraha - strážní služba - monitorig - elektronické zabezpečení - střežení s využitím kamerového systému CCTV - úklidové služby - ...

Úklid firem a domácností, hlídání dětí. Úklidové a nejen úklidové služby služby pro firmy a domácnosti: - periodický úklid - mimořádný úklid - úklidy firem - úklidy domácností - generalní úklid - úklid po řemeslnických pracích - úklid domácností - baby sitting / paní na hlídání dětí - doprovody dětí do školy, ze školy, na kroužky, ...

Bezpečnostní agentura - bezpečnostní služby - detektivní služby - úklidové služby

Úklidová společnost pro firmy, domácnosti i jednotlivce. Zákazníkům nabízíme komplexní a kvalitní úklidové služby. Jsme připraveni vyřešit za vás bez problémů jakýkoliv druh úklidu.

Služby: - prádelna - řuční žehlení praní - ložní prádlo - mandlovna

Hostinská činnost -Zprostředkování obchodu a služeb -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Poskytování technických služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin