Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Služby: - úklidové - hygienický servis - mytí fasád, prosklených ploch - strojové mytí podlah.

Služby - kompletní čištění interiérů všech vozidel, včetně nákladních - čištění autosedaček - čištění koberců a čalouněného nábytku - mytí oken - úklidové práce - stěhování - nákladní autodoprava - zednické práce - kovovýroba - zámečnické práce.

Nátěry stěn a stropů dlouhodobě odolné plísním a bakteriím.

Úklidová firma - pravidelné i jednorázové úklidy domácností i kanceláří - mytí oken.

Úklidová služba - úklid domácností i kanceláří - praní, žehlení - údržba zeleně - hodinový manžel. Pobočka Lysá nad Labem Palackého 185 289 22 Lysá nad Labem tel. 777 635 420

Maloobchod, prodej: - textil - kožená galanterie. Služby: - sběrna, čistírna peří.

Prodej a servis - ekonomický a obchodní software - počítače, tiskárny, notebooky. E-shop - počítače - mobilní telefony - pokladní systémy - tablety, čtečky - televizory.

Služby: - úklidové - mytí oken - technická správa budov.

Služby hodinového manžela. Hodinový manžel. Veškeré údržbářské práce na klíč: - pro domácnost: - montáž a demontáž nábytku, kuchyňských linek - upevnění polic, skříní - výměny vodovodních baterií, syfonů - drobné zednické práce - malování a tapetování - pokládání podlahových krytin - veškeré úklidové práce - ...

Služby: -čistírna koberců a čalounění

Lakýrnické a natěračské práce Malířské práce Truhlářské práce Úklidové služby Výškové práce Drobné stavební práce.

Čistírna: -čištění oděvů do 90 minut -žehlení prádla (košil) -úpravy oděvů.

Úklidová firma Kolín. Úklid: -domácností - kanceláří -novostaveb - výrobních prostor - natěračské práce - instalatérské práce - hodinový manžel - nakupování - prádelna - údržba zeleně - sekání trávy - odklízení sněhu - hrabání a odvoz listí

Služby: - úklidové - mytí oken - čištění koberců - úklid po stavebních úpravách.

Služby: - bezpečnostní - úklidové - outsourcing - řízení podpůrných činností (bezpečnost práce, požární ochrana, hygiena práce, elektro revize a další) - případová studie.

Čištění koberců a čalounění. Čištění mokrou, tzv. extrační, metodou přístrojem Karcher.

Hubíme myši, potkany, krysy, švábovitý hmyz, vosy, mravence, pavouky, atd. Používáme zahraniční prostředky a nejmodernější technologie v tomto oboru.

Služby: - čištění koberců - čištění čalouněného nábytku.

Správa a údržba nemovitostí - úklidové práce.

Mgr. Jiří Ryšánek se zabývá: - konzultant facility management - správa nemovitostí - bezpečnostní služby - úklidové práce - náhradní plnění.

COMPANY SERVIS s.r.o. zaměstnává zdravotně postižené občany s cílem integrovat je do běžných pracovních procesů. Nabízíme: Úklidové služby kancelářských, výrobních, provozních a školních prostor. Služby v restauraci, závodní stravování, rozvoz jídel.

Provozování služeb pro rodinu a domácnost. Úklidová a zahradnická služba.

Hodinový manžel - zámečnické práce - malířské a lakýrnické práce - zednické práce - úklidové práce - instalatérská práce, vodo topo plyn - údržba zahrad.