Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Ostatní odborné, vědecké a technické činnosti j. n. Demolice a příprava staveniště Úklidové činnosti Maloobchod v nespecializovaných prodejnách Výroba konstrukčních kovových výrobků

Prodej: - hnojiva, osiva - přípravky na ochranu rostlin Úklidové služby.

Firma Jana Krejčího se zabývá čištěním koberců a čalouněného nábytku. Specializace - hloubkové čištění: - koberce - sedací soupravy - další čalouněný nábytek.

Úklidové služby: - úklid bytových jednotek - úklid kanceláří - úklid komerčních prostor - ruční čištění automobilů - čištění koberců, čalouněného nábytku.

Výroba, prodej, : - školní nábytek - školní tabule, nástěnky - vybavení školních šaten - kancelářský nábytek - speciální učebny, katedry. Montáž, renovace: - školní tabule - parkety pro tělocvičny. Maloobchod, prodej: sportovní nářadí a načiní. úklidové práce, tepování koberců.

Kompletní služby zajišťující bezproblémový chod domácnosti. Hodinový manžel.

-Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Zprostředkování obchodu a ...

Úklid Slovácko. Sužby: - čištění interiérů automobilů - žehlení a praní oděvů - úklid domácností, nebytových prostor - vyklízení půd, sklepů, pozůstalostí - mytí (okna a výlohy) - čištění čalouněného nábytku - čištění koberců. Zahradnické práce, údržba zeleně: - sekání trávy - plení záhonů - hrabání listí.

Nabízíme služby v těchto oborech a likvidace jakýchkoliv škůdců v domácnostech i ve firmách, včetně vyklízecích prací.

Provozování autoškoly -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Zprostředkování obchodu a služeb -Poskytování technických služeb -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Reklamní činnost, marketing, mediální ...

Služby - čištění koberců a čalounění.

PROVÁDÍ: - kompletní úklidové práce - malířské práce - tapetářské práce

Služby: - prádelna - praní, mandlování, žehlení, impregnace prádla.

Mytí a čištění: - fasády - střechy. Odstranění plísní, řas, mechu, grafitti z různých povrchů.

Maloobchod, prodej: -koberce -záclony -bytové doplňky -textil -povlečení -peřiny z dutého vlákna -peřiny pro alergiky a astmatiky -čistírna peří -šití peřin i atypické rozměry -francouzské peřiny.

Služby: - pojízdná čistírna peří.

Malířské, natěračské a lakýrnické práce. Úklidové práce - pravidelné úklidy domů i kanceláří - mytí oken. Montáž tepelné izolace.

Služby: - úklidové - úklid domácností, kancelářských prostor - mytí oken - úklid společných prostor domů.

Úklidové služby - úklid kanceláří, obchodních prostor a průmyslových podniků - zimní údržba, úklid sněhu - údržba travnatých ploch.

Činnost: - bezpečností agentura - úklidové služby.

Antik bazar - starožitný nábytek - obrazy, grafika, sklo, porcelán. Úklidové služby - úklid kanceláří i domácností - mytí oken.