Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
-Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Zasilatelství a zastupování v celním řízení -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační ...

Malířství, lakýrnictví, natěračství -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zasilatelství ...

Provádíme úklidové, bourací, výkopové, zemní a přípravné práce pro stavby či rekonstrukce chodníků.

Práce, služby: - elektrikářské - zámečnictví - zednictví - podlahářství - vodoinstalace, topenářství - úklid, správa a údržba nemovitostí

Služby: -praní prádla -žehlení -svoz a rozvoz prádla

Úklidové služby - komplexní úklid budov a kanceláří - pravidelné i jednorázové úklidy - čištění koberců.

Dezinfekce povrchů koncept Nocospray® Nocolyse® DEZINFEKČNÍ ČINIDLA DOPLŇKY A KONTROLA

Služby: - úklidové práce pro firmy - výrobní prostory - kanceláře - haly - činžovní a rodinné domy - prostranství u firem - realizace zahrad

Služby: -kompletní úklidové práce -pravidelný úklid budov -předkolaudační úklidy novostaveb -úklidy po malování a řemeslnících -čištění a renovace podlah -strojní čištění koberců a čalouněného nábytku -montáž žalužií, veškeré stínicí techniky.

Služby: -elektronické zabezpečovací systémy -hlídání objektů -čištění peří, šití prošívaných dek -kovovýroba. Prodej, montáž: -fólie. Ubytování: -penzion Kvilda.

Natěračské práce - nátěry fasád Malířské práce na klíč - dekorační technika VARIOPAINT, FLÁDR, ADEX ANTIK - plastický nástřik GOTA Úklidy po malování.

Půjčovna - čistící stroje, čištění a úklidy, domácnosti, kancelářské prostory. Čištění - čalouněný nábytek, čištění koberce.

Hodinový manžel - montáž a instalaci nábytku - malířské práce - elektroinstalační práce, opravy - podlahářské práce - vodoinstalatérské práce - zednické práce - úklidové práce.

Činnost: - recepční služby - bezpečnostní služby, ostraha - úklidové služby - revize a opravy plynových a elektrických zařízení Sídlo společnosti: Holická 1173/49a Olomouc

Práce: - úklidové - čištění koberců - čištění čalounění - mytí oken.

Hodinový manžel - kompletní servis domácnosti, domu, bytu, chalupy, garáže i kanceláře - zednické práce - úklidové služby - elektroinstalční práce - zámečnické práce - péče a údržba zeleně.

Služby: - deratizace - dezinsekce - dezinfekce - DDD

Nabídka služeb stavební a úklidové firmy.

Úklidová služba - úklid domácností i kanceláří - čištění koberců a čalounění - zapůjčení strojů na čištění koberců a čalounění.

Bezpečnostní a detektivní služby fyzická ostraha majetku, ochrana a doprovod vozidel, pátrání po osobách nebo vozidlech a jejich sledování Stěhování bytů, kanceláří, těžkých břemen - vyklízení bytových a nebytových prostor Pohledávky - vymáhání Realitní činnost Pravidelné a jednorázové úklidy Cateringová činnost

Nabízí služby: - domácí práce - úklidové práce: - mytí oken(okna), skleněných výplní a výloh - pravidelné úklidy dle přání zákazníka - čištění: - koberce-čalouněný nábytek extrakcí (úklidová technika, přípravky WAP) - interiéry aut, včetně úklidu - kompletní úklid po malování nebo rekonstrukci (byty i kanceláře).

Úklidové služby pro firmy a domácnosti.

Služby: - úklidové práce - správa nemovitostí

Nabízíme: - podlahářství - klempířství - pokrývačství - zednictví - montáž, opravy a údržba vyhrazených elektrických zařízení - zámečnictví - vodoinstalatérství, topenářství - provádění staveb, jejich změn a odstraňování. - stavební dozor - úklidové práce - sklenářské práce.