Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
Společnost MESMER s.r.o. z Prahy - Vinohrad poskytuje špičkové úklidové, stavební a spediční služby. Ať už potřebujete dokonalý úklid kanceláře, kvalitní realizaci stavebních projektů nebo efektivní přepravu zboží po ČR a EU, naše firma je tu pro vás. Díky letům zkušeností a důrazu na kvalitu a spokojenost zákazníka si můžete být jisti, že vaše ...
MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
Odborné praní a žehlení košil s dovozem až do domu klienta. Máte velké prádlo? Svěřte ho nám, my Vám ho vypereme, vyžehlíme a v úhledných balíčcích vrátíme: -veškeré druhy prádla -praní a vypínání záclon -praní a vypínání deček -prádlo pro hotely, penziony, restaurace -oděvy -textil -deky -přikrývky -přehozy a potahy -pracovní ...

Komplexní péče o dům a zahradu. Zahradní práce - údržba zeleně, sekání trávy. Úklidové práce - pravidelné i jednorázové úklidy - čištění koberců. Údržba nemovitostí - drobné zednické a natěračské práce - opravy v domácnosti.

Předmětem podnikání společnosti jsou tyto činnosti: - vodoinstalatérství - výroba, instalace a opravy ústředního vytápění - montáž, opravy vyhrazených plynových zařízení - opravy vyhrazených elektrických zařízení a výroba rozvaděčů nízkého napětí - zednictví - malířství a lakýrnictví - úklidové práce.

Praní a chemické čištění všech druhů oděvů, prádla a bytového textilu.

Deratizace a dezinsekce: -průběžné monitorování výskytu a vyhodnocování odchytu, -represivní zásahy při hlášeném výskytu návozem zamořeného zboží, -pravidelné informování o provedených pracích -zabýváme se správou nemovitostí a nabízíme vyklízecí služby.

Služby pro domácnost: -úklidové služby -pravidelný i jednorázový úklid domácností a provozoven v rámci města -generální úklid po řemeslnících -čistění koberců a nábytku -mytí oken -hospodyně -hlídání dětí -jednorázové -pravidelné -péče o seniory - pouze v Hradci Králové -nákupy -doprovod k lékaři ...

Prádelna a žehlírna - čistírna oděvů - praní a žehlení prádla - hodinový manžel - elektrikářské a drobné instalační práce.

Služby: - úklidové - finanční poradenství - realitní služby

Provozování prádelny, chemické čistírny, krejčovství, sedlářství a brašnářství.

Úklidové služby - vysávání podlah - utírání prachu - mytí oken - úklid kanceláří - čištění kuchyně a koupelny

Úklidové práce, úklidová služba, úklidové služby: -úklid komerční prostory, NE DOMÁCNOSTI -stabilní i mimořádné úklidové práce -desinfekce sociálních zařízení -čištění koberců, koberce a čalounění -umývání, mytí oken, okna, okno -hloubkové čištění povrchů -polymerní voskování -zahradní činnost -dodávání hygienických systémů včetně ...

Služby: - fyzická ostraha objektů - detektivní činnost - kontrola práce neschopných - facility management Montáž: - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy

Služby: - úklid domácností - praní, žehlení prádla

Provádění: -veškeré úklidové práce pro firmy a soukromníky. Nabídkový list poskytovaných služeb: -velkoplošný denní úklid institucí, objektů, výrobních a technologických hal, hotelů, nemocnic -hygienický a desinfekční servis -generální úklidy po malování, před kolaudací a po stavebních rekonstrukcích -mytí oken -mytí a čištění fasád, ...

Nabídka kompletních jednorázových i pravidelných úklidů administrativních budov, nebytových prostor, bytů a bytových komplexů.

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - demolice - zemní a výkopové práce - zednické práce - sádrokartonářské práce - úklidové práce - malířské práce. Prodej stavebního materiálu.

Kompletní úklidové práce - úklid domácností, firem a kanceláří - čištění čalounění a koberců.

Služby: - bezpečnostní agentura - úklidové služby - správa a údržba budov - elektroinstalace

Deratizace Dezinfekce. Dezinsekce. Ochrana dřeva. Vyklízecí práce.

Chemická čistírna a prádelna. Chemické čištění: Mokré čištění- novinka - oděvy, textil - kožešiny, kožichy - pracovní oděvy - vlněné ložní soupravy (lanolin)-deky - potahy, deky. Prádelna, praní, mandl. Rychločistírna do 24 hodin bez příplatku.

Chráněná dílna, výroba: - pracovní oděvy - ložní prádlo