Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
Společnost MESMER s.r.o. z Prahy - Vinohrad poskytuje špičkové úklidové, stavební a spediční služby. Ať už potřebujete dokonalý úklid kanceláře, kvalitní realizaci stavebních projektů nebo efektivní přepravu zboží po ČR a EU, naše firma je tu pro vás. Díky letům zkušeností a důrazu na kvalitu a spokojenost zákazníka si můžete být jisti, že vaše ...
MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Kompletní úklidové práce - úklid domácností, firem a kanceláří - čištění čalounění a koberců.

Služby: - bezpečnostní agentura - úklidové služby - správa a údržba budov - elektroinstalace

Deratizace Dezinfekce. Dezinsekce. Ochrana dřeva. Vyklízecí práce.

Chemická čistírna a prádelna. Chemické čištění: Mokré čištění- novinka - oděvy, textil - kožešiny, kožichy - pracovní oděvy - vlněné ložní soupravy (lanolin)-deky - potahy, deky. Prádelna, praní, mandl. Rychločistírna do 24 hodin bez příplatku.

Chráněná dílna, výroba: - pracovní oděvy - ložní prádlo

Služby: - odstraňování žvýkaček kombinací suché páry s vhodným ekologicky příznivým čisticím prostředkem - čištění koberců suchou horkou parou - parní čištění - dezinfekce suchou horkou parou: - využití v kuchyních a potravinářských provozech - využití v nemocnicích - odmašťování dlažeb a podlahy - protiskluzové ošetření ...

Správa a údržba nemovitostí. Úklidové služby - úklid kanceláří a domácností, mytí oken - čištění čalouněného nábytku - čištění koberců.

Stavební práce - malířské a lakýrnické práce - pokládka koberců a dřevěných podlah - úklidové práce - zednické práce - rekonstrukce bytových jader.

Vnitřní a venkovní úklid - drobné stavební dokončovací práce - výkopové práce - úklid strojů a zařízení - úklid podlah - sečení trávy - úpravy zeleně - údržba komunikací a chodníků

Provádíme: - čištění, praní koberců - čištění veškerého čalouněného nábytku - čištění matrací.

Poliklinika Střekov. Přeprava pro nemocné. Prádelna, mandl a žehlírna. Bylinkářství.

Služby: -úklidové práce -vyklízecí služby -malířské a lakýrnické práce -údržba zeleně

Služby pro rodinu a domácnost. Na Vaše přání Vám zprostředkujeme široký rozsah služeb týkajících se chodu Vaší domácnosti, domu, péče o Vaše děti, či péče o Vaše starší příbuzné.

Úklidová firma z Prahy, zajišťuje úklid kanceláří, bytů, hal v celé ČR.

Nabízím: - žehlení - doprava zcela zdarma. Pro oblat - Čestlice, Lipany, Kolovraty, Nupaky, Pitkovice, Průhonice a Uhříněves.

Prodej, oprava, servis: - úklidová technika - komunální technika Úklidové služby.

Soukromá bezpečnostní služba: - ostraha majetku a osob - detektivní služby - úklidové služby

Kominictví Truhlářství, podlahářství -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Výroba a hutní zpracování železa, drahých a neželezných kovů a jejich slitin -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Umělecko-řemeslné zpracování kovů -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Zprostředkování obchodu a služeb -Ubytovací ...

Společnost RIVETA s.r.o. zajišťuje úklidové služby v Praze a jejím okolí. Mimo úklidové služby provádíme také údržbu zahrad a zeleně, vyklízecí práce, čištění koberců a sedaček a účetní služby. Našimi zákazníky jsou: bytová družstva, SVJ, firmy a koncoví zákazníci.