Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
Společnost MESMER s.r.o. z Prahy - Vinohrad poskytuje špičkové úklidové, stavební a spediční služby. Ať už potřebujete dokonalý úklid kanceláře, kvalitní realizaci stavebních projektů nebo efektivní přepravu zboží po ČR a EU, naše firma je tu pro vás. Díky letům zkušeností a důrazu na kvalitu a spokojenost zákazníka si můžete být jisti, že vaše ...
MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Správní a úklidová firma, která Vám nabízí úklidové služby v oblasti kanceláří a škol, průmyslových podniků, úklid obchodních prostor, úklid hotelů a penzionů, úklid panelových domů, úklid rodinných domů a bytů, kulturních a sportovních zařízení.

Práce, služby: - deratizace - dezinfekce - desinsekce.

Prodej a šití oděvů, čistírna.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Finanční poradenství -Poskytování služeb pro rodinu a domácnost -Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru

Kemp., ubytování. ATC Chmelař Úštěk, Levínská 3, Úštěk . Správa a údržba nemovitostí - výroba tepla - nakládání s odpady - čištění a úklid měst.

Služby: - deratizace - dezinsekce - dezinfekce.

Úklidové služby Technická správa Ostraha Recepce Údržba zeleně Technický audit

Čištění průmyslových objektů, potrubí, jímek a odpadů - čištění a mytí výrobních hal, nádrží, konstrukcí, výrobních strojů a zařízení v chemickém a potravinářském průmyslu, v zemědělství. Prodej čistící techniky - vysokotlaké mycí stroje.

Činnost: - čištění a mytí výrobní haly, nádrže, konstrukce, výrobní stroje - úklid venkovních a vnitřních prostor

Úklidové služby. Květinářství: Družstevní 645 tel.: 775 560 926 Školní 496 tel.: 775 560 927

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - deratizační, dezinsekční, dezinfekční přípravky - dezinfekční přípravky pro zdravotnictví, zemědělství, komunální hygienu - aplikační technika pro profesionální pracovníky a malospotřebiče.

Poskytujeme služby: - čištění a dezinfekce v nápojovém průmyslu, gastronomii, zemědělství a zdravotnictví. Dodávka, distribuce, prodej: - čistící a dezinfekční prostředky v oblasti zdravotnictví - vysoce specializované prostředky pro neurochirurgii od americké společnosti Pudenz Schulte Medical.

Provádíme úklid a čištění oken včetně výloh.

Strojní úklidové služby: -čištění všech druhů podlahových ploch, suchým nebo mokrým procesem. Hliníková pojízdná lešení: -prodej, pronájem, montáž -lešení je zhotoveno z hliníkových slitin rámového typu, je pojízdné na kolečkách opatřených brzdou a závity na vyrovnání terénu a lze jej postavit i na schodech.

Poskytování služeb spojených s čištěním a praním textilních látek.

Zdravotně technické služby. Služby: -deratizace - hubení hlodavců -desinsekce - hubení hmyzu -desikace - hubení plevelů -desinfekce - likvidace choroboplodných zárodků -likvidace plísní včetně dřevomorky -ochrana dřevěných konstrukcí.

Zdravotně technické práce. Deratizace: -hubení hlodavců. Desinsekce: -hubení hmyzu Dezinfekce: -hubení mikroorganismů. Desikace: -hubení plevelů na komunikacích a železnicích. Vyklízecí práce - půdy, sklepy. Likvidace holubích kolonií. Ošetřování dřeva a konstrukcí proti dřevokazným plísním (houbám) a hmyzu. Ochrana budov proti ...

Služby, zdravotně technické práce: -desinsekce-hubení hmyzu -dezinfekce-hubení mikroorganismů -deratizace-hubení hlodavců -desikace-hubení plevelů na železnicích a komunikacích -ochrana budov proti holubím koloniím -vyklízení-půdy, sklepy.