Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
Společnost MESMER s.r.o. z Prahy - Vinohrad poskytuje špičkové úklidové, stavební a spediční služby. Ať už potřebujete dokonalý úklid kanceláře, kvalitní realizaci stavebních projektů nebo efektivní přepravu zboží po ČR a EU, naše firma je tu pro vás. Díky letům zkušeností a důrazu na kvalitu a spokojenost zákazníka si můžete být jisti, že vaše ...
MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Nakládání s odpady. Služby: - úklid vnitřních a vekovních prostor průmyslových objektů - poradenství v oblasti odpadu - přeprava nebezpečných odpadů - pronájem kontejnerů - třídění odpadu.

Komplexní úklidové služby: -čištění koberců a čalounění -úklid bytů, kanceláří, ordinací, skladových prostor. Půjčovna: -stroje na čištění koberců. Prodej: -ekologické vysavače.

Služby: - deratizace - dezinfekce - dezinsekce - čištění interiéru automobilů

Provádíme hloubkové čištění koberců a čalouněného nábytku.Čištění motorových vozidel.Úklidy domů, bytů, kanceláří a společných prostor panelových domů.Mytí všech prosklených ploch a oken s možností využití vysokozdvižné plošiny.

Berry's Juice & Smoothies Prodej juice a smoothies. Fresh je čerstvá šťáva z ovoce a zeleniny. Zachovává si maximum všech vitamínů, minerálů, enzymů a stopových prvků. Smoothie je hustý brácha freshe. Má větší podíl mixovaného ovoce oproti odšťavněnému, nebo je doplněn jogurtem. Je plný vlákniny a pořádně zasytí.

Služby: -úklidové -údržba zahrad -správa budov

Prodej, opravy a zakázková výroba kožených oděvů a výrobků z přírodní usně: - zakázková výroba kožených oděvů - opravy - scelování - střihová služba - střihy namíru - nastříhání látky - odborné zkoušení a přikreslování - prodej kožených oděvů a kožené galanterie - prodej kožených oděvů – jednotlivé vzorky nikoli konfekce - sběrna ...

Naše služby: - deratizace - úklidové práce.

Casino.Všechny populární hry, tak jako ve skutečném kasinu. Nabízíme profesionální zařízení, školené krupiéry s dlouholetou praxí a hlavně skvělou zábavu!

Čištění - čalouněný nábytek, sedačky, židle, křesla, koberce. Půjčovna - stroje na čištění koberců a čalounění.

Administrace Ekonomika Management Nemovitosti Společnosti Zajištění právních služeb

Úklidová služba: - úklidové práce - úklidy bytů, domů a kanceláří, průmyslových prostor, mytí oken, voskování podlah Čištění - koberců.

LEGIONELA - odstranění bakterií Dezinfekce Úprava voda Dávkování dezinfekce Rozbory vody, úprava vody, technologická voda, Legionella pneumophila. odběr vzorků. První ELEKTRONICKÁ DEZINFEKCE v ČR (DDD se specializací na dezinfekci).

Naše stavební firma poskytuje služby: - rekonstrukce bytových jader - rekonstrukce bytů, rodinných domů - elektrikářské práce - instalatérské práce - montáž sádrokartonů - malířské práce - výměna větších spotřebičů - údržbářské činnosti - úklidové služby - stavba, zateplení rodinné domy.

Provádíme čištění a úklid bytů, kanceláří a nebytových prostor.

Nabízíme: - úklidové práce, - čištění koberců, - strojní mytí podlah s nanesením ochranného polymeru.

Služby: - návrh, realizace zahrad, - údržba veřejné zeleně. - úklidové, - zimní údržba chodníků, komunikací, - zemní, výkopové, terénní úpravy.

Služby: -úklidové. -úklid domácností. -úklid nebytových prostor. -hlídání dětí. -asistence pro seniory. -hlídání zvířat, venčení psů. -správa nemovitosti.

Čistírna peří ANIČKA. Čistíme peří, ušijeme z peří co si budete přát, nevlastníme stovky provozoven a proto není možná záměna vašeho peří, jsme malá rodinná firma která se starý o vaší konkrétní zakázku, prošívané deky polštáře, peřinky, Francouzské deky, prodej sypkovin.praní koberců

Velkoobchod, prodej: -čistící a úklidové prostředky Služby: -úklidové

Komplexní služby pro domácnosti - úklidové služby - aranžování výloh a interiérů - prodej IT, návrh, servis a instalace počítačů - prodej audio video techniky.

Úklidová firma. Pravidelné denní úklidy: - administrativní objekty, bankovní sektor, obchodní centra, obchodní řetězce, průmyslové objekty, zdravotnická zařízení, hotely, školská zařízení, zábavní centra Pravidelné úklidy domů včetně chodníků a sněhu. Kompletní předkolaudační a generální úklidy budovy. Úklidy po malování a ...

Nabízíme úklidové služby pro kanceláře, domy, byty a garáže.