Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
Společnost MESMER s.r.o. z Prahy - Vinohrad poskytuje špičkové úklidové, stavební a spediční služby. Ať už potřebujete dokonalý úklid kanceláře, kvalitní realizaci stavebních projektů nebo efektivní přepravu zboží po ČR a EU, naše firma je tu pro vás. Díky letům zkušeností a důrazu na kvalitu a spokojenost zákazníka si můžete být jisti, že vaše ...
MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
Hodinový manžel Natěračské, malířské a lakýrnické práce Truhlářské práce Elektrikářské práce Úklidové práce Instalatérské práce Elektrikářské práce Zednické práce Svářečské práce

Deratizace, desinfekce, desinsekce. Provedení postřiku proti: -dřevokaznému hmyzu -likvidace vosích, sršních a včelích rojů a hnízd -houbám, plísním -protipožární postřik -likvidace plevelu. Zábranné systémy proti holubům: -včetně odchytu a úklidu půdních prostor -likvidace holubího trusu. Předsklizňová úprava ...

Úklidová služba: -jednorázový, pravidelný úklid. -mytí oken. -čištění koberců. -úklid domácností. -čištění interierů vozidel.

Úklidové služby: -úklid domácností. -jednorázový úklid. -služby hodinového manžela.

Úklidové práce: -komplexní úklid. -mytí oken. -čištění koberců.

Strojní hloubkové praní, čištění, vysávání koberců, sedacích souprav, křesel, matrací, lavic, dětských kočárků, židlí, autosedaček... Dále provádíme čištění interiéru osobních vozů, mytí oken, pravidelné úklidy.

Kácení stromů i v rizikových podmínkách Prodej - palivové dřevo Komplexní služby v oblasti realizace a údržby zahrad - sečení trávy - mulčování - hnojení trávníků - výsadba stromů, keřů - stříhání živých plotů, keřů, stromů

Dodáváme: čisticí přípravky bio-chem. Čištění: -průmyslové čištění -odmašťování dílů a součástí -mycí stoly bio-circle. Čisticí a odmašťovací prostředky bio-chem nahrazují rozpouštědla a snižují emise VOC.

Služby: - čištění interiérů automobilů - čistění koberců a nábytku

Bezpečnostní a detektivní agentura. Prodej, výkup: -zlato -diamanty Pronájem: - nebytové prostory Pořádání: - volnočasové aktivity pro firmy (konferenční aktivity, ...)

Komplexní úklidové služby: - kanceláří, hal, skladů, nemocnic, škol, domácností - strojové čištění koberců a čalounění - mytí oken a skleněných přepážek - mytí a čištění osvětlení interiérů.

-Praní, žehlení, opravy a údržba oděvů, bytového textilu a osobního zboží

-Výroba zdravotnických prostředků -Výroba a opravy zdrojů ionizujícího záření -Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů -Výroba dalších výrobků zpracovatelského průmyslu -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Přípravné a dokončovací ...

Generální, běžný a jednorázový úklid bytů a firem, úklid listí, sněhu (pohotovost), údržba zeleně .Drobné zednické práce. Ruční výkopové práce, bourací a malířské práce.

Tvoříme internetové stránky v kombinaci Vašich představ a také naší odbornosti.

Bezpečnostní a detektivní agentura.

zakázkové šití dámských oděvů s možnosti nákupu látek.

- Zprostředkování obchodu a služeb. - Velkoobchod a maloobchod. - Poskytování služeb pro rodinu a domácnost. - Praní pro domácnost, žehlení, opravy a údržba oděvů, bytového textilu a osobního zboží.

Služby: -praní a zpracování prádla a textilu -praní, žehlení, mandlování.

Kompletní výstavby a rekonstrukce rodinných a bytových domů - bytových jader - plotů - bazénů - zámkových dlažeb aj.

Služby: -bezpečnostní agentura. -instalace kamerových systémů. -úklidové služby. -správa, údržba nemovitostí.