Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
Společnost MESMER s.r.o. z Prahy - Vinohrad poskytuje špičkové úklidové, stavební a spediční služby. Ať už potřebujete dokonalý úklid kanceláře, kvalitní realizaci stavebních projektů nebo efektivní přepravu zboží po ČR a EU, naše firma je tu pro vás. Díky letům zkušeností a důrazu na kvalitu a spokojenost zákazníka si můžete být jisti, že vaše ...
MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
Služby: -speciální čištění matrací a koberců technologií Potema -nabídka praní, žehlení a údržby oděvů, osobního zboží a bytového textilu.

Lakýrnické práce Malířské práce Tapetářské práce Sklenářství - izolační dvojskla - vitráže do oken a dveří - přídavná okenní křídla (třetí okna) Dodávka - vestavěné skříně Kompletní úklid - mytí oken Čištění koberců Dodávka - silikonové těsnění oken a dveří - okna a dveře z PVC Nátěry fasád

Služby: - správa, údržba nemovitostí - bezpečnostní a úklidové služby

Služby: - deratizace - desinsekce - desinfekce.

Sanace. Služby, práce: - dřevomorka - červotoč - mikrovlny - sanace dřeva a zdiva - mikrovlny MIKROWAVE - vysušování zdiva - likvidace dřevomorky a plísní, plísně - hubení dřevokazného hmyzu.

Hubení škodlivého hmyzu. Dezinfekce, desinsekce: - pisivka, cvrček, rybenka, šváb, rus, mravenec, mravenec farao, mucha, zavíječ, korovník obilní, lesák, pilous, potemník. Deratizace: - potkan, myš, krysa, hryzec. Služby: - bílení chlévů, skladů, výrobních hal. - plynování obilí. - čištění domů od parazitů - odhmyzení ...

Služby: - úklidový servis - čištění koberců a čalounění - čištění interiérů vozidel, osobních automobilů.

Provádíme kompletní služby v oblasti správy a údržby budov-běžný úklid, mytí oken, mytí výloh, čištění koberců a čalounění, předkolaudační úklidy, úklidy po řemeslnících.

Prodej: -náplně do tiskáren, barvy do tiskárny, cartridge, tonery Alternativní i originální zboží. Záruka na zboží 24 měsíců.

Pravidelný i jednorázový úklid: - společných prostor bytových domů - ve firmách, restauracích, kancelářích. - po haváriích - po malování a steveních úpravách. Úklidové služby: - vysávání - mokré čištění koberců - mytí podlah - praní - žehlení - mytí oken - sanitace sociálních zařízení.

Úklidové služby: - úklid administrativních budov, - úklid těžkých strojírenských provozů, - úklid škol, - úklid hotelů, lázeňských zařízení, - úklid nákupních center, - čištění koberců, čalounění, - generální úklidy výrobních prostor, - podlahové čištění. Bezpečnostní služby Technická správa nemovitosti Facility services

- Systémové služby pro průmysl - Konzultace a zavádění systémů produktivity, pořádku a čistoty, zejména 5S, TOC - Pronájem pracovních oděvů a prádla - Čištění a praní pracovních oděvů a textilu - pronájem a dodávky čistících utěrek a hadrů - Úklid

Prádelna, čistírna: - praní prádla pro hotely, penziony a restaurace včetně svozu - šití péřových přikrývek.

Prádelna, čistírna: - praní prádla pro hotely, penziony a restaurace včetně svozu - šití péřových přikrývek.

Úklid bytů, domů. půd, sklepů, apod. Drobné stavební úpravy. Sestavování nábytku. Věšení garnýží, poliček, obrazů, apod. Mytí oken. Drobné zahradní úpravy, sekání trávy. Řezání stromů, keřů, apod.

Provádíme pravidelné, jednorázové i generální úklidy včetně zákaznického servisu.

- Internetový prodej toaletních potřeb, úklidových prostředků a pomůcek. - Nabídka úklidových a speciálních úklidových prací (čištění koberců, voskování podlah, mytí oken). - Ekologicky šetrný úklid. - Ekologické prostředky a recyklovaný materiál. - Běžné prostředky i materiál. - Poskytování služeb housekeepingu - služeb hospodyň a ...

Poskytování úklidových služeb. Prodej, servis a půjčování čisticí techniky.

Služby: Zpracování a výkup: -barevné kovy -specializace na olověný odpad -distribuce výrobků z olova: -pneuzávaží -demontáž výrobních a technologických celků -odlévání olova dle požadavků zákazníka -kompletní servis pro pneuservisy -zpracování elektroodpadů Prodej: -slitin olova v houskách -vyvažovací pneuzávaží. Úklidové ...

Prádelna. Nabídka čištění a praní prádla včetně dopravy.

Fyzická ostraha objektů. Pult centrální ochrany. Zabezpečení společenských, sporotvních a jiných akcí. Patrolní služba. Recepční služby. Úklidové služby.

Služby: - kuchař - uvaříme obědy, večeře - hlídání dětí - úklidové práce, pomocník v domácnosti - řidič - doprava k lékaři, na nákupy - zámečnické práce, zámečník - zahradnické práce.