Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
Společnost MESMER s.r.o. z Prahy - Vinohrad poskytuje špičkové úklidové, stavební a spediční služby. Ať už potřebujete dokonalý úklid kanceláře, kvalitní realizaci stavebních projektů nebo efektivní přepravu zboží po ČR a EU, naše firma je tu pro vás. Díky letům zkušeností a důrazu na kvalitu a spokojenost zákazníka si můžete být jisti, že vaše ...
MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Úklidová služba: - pravidelný i jednorázový úklid domácností i firem - čištění čalounění a koberců - vyklízení sklepů a půdních prostor.

Caspi s.r.o. se zabývá úklidovými službami, logistikou, prací ve skladech, prací se zbožím, zednickými pracemi, atd. V rámci poskytovaných služeb se naše úklidová firma snaží poskytnout komplexní úklidové práce, a proto při úklidu budov zajišťujeme kompletní denní úklid vnitřních a venkovních ploch, včetně jednorázových úklidů spojených s provozem ...

Poskytujeme služby typu hodinový manžel. Naše působnost je v regionu Praha a okolí. Zajišťujeme veškeré služby v domácnosti jako např: - výměna žárovek - oprava a výměna vodovodních kohoutků - drobné zednické práce - oprava zásuvek, světel, zvonků, antén atd. - čištění koberců, sedaček - úklid - malířské práce - montážní práce - ...

Vodoinstalatérství, topenářství. Přípravné práce pro stavby: - zemní práce a terénní úpravy - výkopové práce - bourací a úklidové práce.

Služby: -mytí oken a výloh v Brně a jeho okolí, jak ve firmách, tak i v domácnostech -čištění žaluzií. Na trhu jsme od roku 1995, pracujeme rychle, kvalitně a přitom ohleduplně, tak aby nedošlo k poškození majetku a vybavení našich zákazníků. Provádíme mytí jak běžně znečištěných oken a výloh, tak i mytí oken po malířských, řemeslnických, ...

Úklidové práce. Pravidelný úklid: -kanceláře, domácnosti, zdravotnická zařízení (úklid spojený s dezinfekcí). Jednorázový úklid: -mytí oken, výloh, úklid po malířích.

Údržba cest Vrty pro tepelná čerpadla Studnařské práce - vyhledávání a vrtání s garancí vody

Naše činnost se zaměřuje na dvě hlavní oblasti. První jsou úklidové služby: - Jednorázové i pravidelné - úklid domácností - úklid bytů i domů - úklid vchodů a společných prostor vlastníků bytových jednotek - úklid kanceláří, pracovních hal, restaurací i hotelů Druhou je správa nemovitostí: - Správa bytů - pronájem nemovitostí - ...

Úklidové služby České Budějovice Nabídka služeb: - domácí práce - úklidové služby pro domácnosti i průmyslové prostory a provozovny pro Třeboňsko, České Budějovice a okolí -péče o dům i zahradu -žehlení prádla -profesionální úklid i malování.

Služby: -úklid domácností -firemních prostor.

Úklidové, malířské, drobné stavební, výškové práce, stěhování, servis a montáž plastových oken - nátěry a zateplování fasád.

Potřebujete se zbavit škůdců? Obtěžují Vás hlodavci, hmyz, šváby, štěnice či další? Potřebujete odstranit plíseň? Kontaktujte nás. Naše společnost Vám nabízí komplexní služby v oblasti dezinfekce, dezinsekce a deratizace. Práce realizujeme v Praze, ale také v celé ČR. DDD zajistíme v místech, jako jsou zemědělské či zdravotnické organizace, ...

Projekce, výroba, instalace, rozvody, montáž, servis, oprava, rekonstrukce, topení, voda, plyn, úklid, ostraha majetku. - Pozemní stavby - Zámečnická výroba - Úklidové služby - Ostraha osob a majetku Inženýrské stavby: - rozvody plynu - zdravotně technické instalace klimatizace, vzduchotechnika, rozvody vakua, tlakový vzduch, tepelná ...

Internetový prodej ekologických čisticí a dezinfekční prostředků firmy Jonnie Corporation. Nabídka dezinfekce a čištění ozónem. Autodoprava - dodávková po ČR, EU a zemích bývalé Jugoslávie Realitní činnost.

Prodej: -oblečení pro kojence, kojenecké zboží, textil, galanterie, ponožky -hračky. Opravy: -oděvy, výměna zipů. Šití: -ložní prádlo, závěsy a záclony. Čištění oděvů.

Prádelna, čištění oděvů. Provádíme praní a mandlování prádla. Nabízíme profesionální praní většího i menšího množství rovného prádla, pracovních oděvů i oblečení.

Praní a servis prádla pro hotely, pensiony, ubytovny, restaurace.

Jsme firma s desetiletou tradicí a zkušenostmi v oboru péče o prádlo. V naší prádelně používáme nejnovější technologie praní a sušení prádla od značky Miele. Každý přístroj je vybaven voštinovým bubnem, který zajišťuje velice šetrný přístup k prádlu a zaručuje jeho delší životnost. Prádlo zákazníků pereme vždy samostatně.

Prádelna: -praní a žehlení prádla včetně odvozu a dovozu zpět k zákazníkovi.

Praní a mandlování prádla pro hotely, penziony, restaurace, ubytovny, DM, soukromé osoby, … Máme vlastní dopravu do 120km. Svoz použitého a dovoz čistého 3x týdně. Prádlo balíme vždy pečlivě do hygienické folie. V současné době zajišťujeme cca 175 stálých zákazníků.

Praní, žehlení a mandlování prádla pro soukromé osoby, firmy, zdravotnická zařízení, lékárny - rozvoz prádla

Prádelna a čistírna Krystal Praha nabízí praní prádla, čištění oděvů i žehlení, kompletní služby pro hotely, i Vaše oděvy. Prádelna Krystal to jsou komplexní služby, zpracování znečištěného prádla třídění, praní, sušení, žehlení, expedice, včetně každodenního rozvozu a svozu prádla, dle potřeb zákazníka. Provádíme rovněž drobné opravy poškozeného ...