Využijte služeb prádelny a čistírny, která nabízí praní ložního prádla pro hotely, penziony a zdravotnické zařízení, praní přehozů a dek z dutého vlákna, praní péřových bund, spacáků a textilních koberečků, ruční žehlení košil a chemické čištění oděvů.

Prádelna a čistírna Ládví na Praze 8 představuje ideální řešení pro ty, kdo hledají profesionální a kvalitní služby v oblasti péče o oblečení. S desetiletou tradicí a zkušenostmi nabízíme široký spektrum služeb, od praní prádla a chemického čištění až po žehlení oděvů.

Služby - čištění peří. Výroba, prodej, e-shop - péřové přikrývky a polštáře.

SBĚRNA ZNOJMO Prádelna Váka s provozovnami v Třebíči a Znojmě, poskytuje komplexní služby praní a žehlení prádla, jeho svoz i opravy pro kraje Vysočina a Jihomoravský. Prádelna Váka s provozovnami v Třebíči a Znojmě, poskytuje komplexní služby praní a čistění prádla, jeho svoz i opravy pro kraje Vysočina a Jihomoravský. Naši zákazníci ...

Čistírna prádla - expresní čištění do 3 hodin! Snahou naší společnosti je: -vyčistit Váš oděv kvalitně, rychle a spolehlivě a to vše za příznivou cenu. V praxi to tedy pro Vás znamená, že Vám Vaši zakázku připravíme k vyzvednutí ještě, než si stihnete koupit vše potřebné. Odpadá tedy nutnost vyzvedávání oděvů až na druhý den.

Prádelna Váka je dobře fungující rodinnou firmou se sídlem v Třebíči. Moderní průmyslová velkokapacitní prádelna se vyznačuje především zaměřením na kvalitu svých služeb. Byla založena již v roce 1992 a stále dokazuje, že je schopna splnit i ty nejnáročnější úkoly. Svým zákazníkům přináší kvalitu a spolehlivost v oblasti péče o prádlo. Působí v ...

Služby, výroba: - renovace peří - praní a čištění - šití ložních péřových výrobků - přikrývky, podložky a polštáře z vlny a z dutého vlákna - šití ložního prádla.

Textilní servis : - outsourcing - pracovní oděvy, rohože - čisté prostory

SOBES GROUP s.r.o. provozuje solárium, čistírnu a prádelnu.

Profesionální prádelna a čistírna oděvů pro domácnosti, veřejnost, restaurace, hotely nebo i zdravotní zařízení.

Expresní čistírna a prádelna. Firma poskytuje odbornou péči o prádlo. Zajišťjeme dovoz špinavého a dovoz čistého prádla.

Nabízíme komplexní služby ve 3 hlavních oblastech: úklid a čištění, prádelna a čistírna, sanitární sortiment. Zajišťujeme pravidelný i jednorázový úklid kanceláří, ale i průmyslových a zdravotnických provozů, hotelů a úklid domácností doplněný o čištění koberců a čalounění, mytí oken a podlah, výloh a drobnou údržbu zeleně. Čistíme ...

Praní, žehlení a mandlování textilu pro hotely, penziony, další ubytovací zařízení, firmy a domácnosti. Provoz e-shopu s luxusními parfémy do praní KAO KAI.

Čistírna a prádelna již 10 let působí v Jihomoravském, Pardubickém a v kraji Vysočina. Služby: -praní - oděvy, záclona, dečky -chemické čištění -bytový textil, deka, přikrývka, přehoz, potah, pracovní oděv, divadelní a reklamní kostýmy -žehlení - suchá pára, sušení, zafixování studeným vzduchem -vypínání, kulmování -opravy - výměny zipů, ...

Maloobchod, služby: -prodej textilu a galanterního zboží -číštění peří párou -ušití prošívaných dek a polštářů s paspulí -sypkoviny e záručním istem -lůžkoviny pro alergiky náplň duté vlákno kuličky.

Maloobchodní prodej: -textil -čistírna, sběrna prádla.

Společnost ProfiPRANÍ s.r.o zajišťují zakázky ve městech Ostrava, Frýdek-Místek, Příbor, Nový Jičín, Havířov a okolí. Především praní pro hotely, zdravotnická zařízení, průmysl, restaurace, školy a školky.

Internetový obchod, prodej, eshop, e-shop: - ochranné pracovní a bezpečnostní oděvy - pracovní bezpečnostní obuvi - sportovní oděvy - ochranné pracovní pomůcky, úklidové pomůcky - montérky pro děti i dospělé - bezpečnostní značení. Čištění, úpravy oděvů. Potisk textilu.

Krejčovství Martina Kontová nabízí v Praze veškeré krejčovské služby. Součástí nabízených služeb je především šití pánských a dámských oděvů a prodej galanterního zboží. Provozuji také čistírnu oděvů a půjčovnu čistících strojů na koberce a peří. V případě požadavku na výše uvedené služby se na mě neváhejte obrátit.

Zámečnictví, nástrojářství

Michal Sochor se zaměřuje na praní a mandlování prádla.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Ubytovací služby -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Praní pro domácnost, žehlení, opravy a údržba oděvů, bytového textilu a osobního zboží -Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Poradenská a ...

Činnost: - žehlení prádla - úklidové práce domácnosti, firmy, bytové domy - čištění koberců.

Žehlení prádla Úklidové práce domácnosti, firmy, bytové domy Čištění koberců.

Žehlení prádla Úklidové práce domácnosti, firmy, bytové domy Čištění koberců.