Využijte služeb prádelny a čistírny, která nabízí praní ložního prádla pro hotely, penziony a zdravotnické zařízení, praní přehozů a dek z dutého vlákna, praní péřových bund, spacáků a textilních koberečků, ruční žehlení košil a chemické čištění oděvů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej - kompletní sortiment: - pracovní oděvy, včetně bílého a provozního prádla - montérky - pasové, laclové a soupravy - kombinézy, zástěry - truhlářské a kovářské - pláště - vatované kabáty a kalhoty - bundy, vesty, přilby, čepice - pracovní obuv - kotníčkové, polobotky, holinky. Osobní, ochranné ...

Opravy a úpravy oděvů z textilu a kůže, čistírna oděvů. Šití pro firmy.

Čištění: - koberce - čalouněný nábytek. Praní a chemické čištění textilních, kožených a kožešinových výrobků.

Služby: - praní prádla - mandlování prádla.

Čištění koberců a čalounění.

Sběrna prádla a šatstva pro čistírnu -čistění oděvy, textil, prádlo všeho druhu -mandlování.

Čištění: -koberce -čalounění -interiery automobilů.

Služby: -čištění textilních, kožených a péřových oděvů -čištění záclon, závěsů -čištění pracovních oděvů -čištění souprav z ovčího rouna -mandlování -praní prádla -praní záclon -praní a žehlení zavinovaček.

Prodej, secondhand, šití na zakázku, opravy a přešívání, čištění, barvení: -kožené oděvy. Prodej: -přípravky na údržbu kožených oděvů.

Praní a chemické čištění výrobků: - textilní - kožené - kožešinové.

Nabízíme praní oděvů, chemické čištění oděvů, kůží, kožešin, žehlení, opravy oděvů. Provoz 7 dní v týdnu, po domluvě rozvoz zajištěn denně po Praze a okolí. Individuální přístup a ceny pro firmy. Expresní čištění oděvů hotelovým hostům a personálu.

Služby: -čištění oděvů -chemická čistírna.

Služby čištění: - textil, kožichy umělé, z pravé kožešiny jen předložky, čepice, límce - kůže, kožené věci, semiš. Prádelna: - ložní prádlo, veškeré prádlo. Mandlování, žehlení: - saka, kalhoty. Služby: - menší opravy šatů, oděvů.

Služby: -čištění: -koberce (koberců) -čalounění.

Služby: - prádelna, čistírna pracovních oděvů - praní, chemické čištění, žehlení, údržba, opravy oděvů (pracovní oděvy) - pronájem pracovních oděvů. Sídlo firmy: - třída Tomáše Bati 385, Zlín - Louky.

Služby: -mandlování a praní prádla.

Služby: -čištění peří -šití ložního prádla.

Výroba, prodej: -pracovní oděvy -potisk textilu a triček -oprava oděvů a obuvi -čištění peří, šití polštářů a dek. -šití přikrývek z mikrovláken. -čistírna oděvů. -oprava deštníků -čistírna a oprava koberců. -výroba vizitek, PF, svatebních oznámení a pod. -vyvolání fotografií. Další provozovny: Brno - Líšeň ...

Čistírna, prádelna. Úklidové služby.

Služby: -mandlování -žehlení -čištění -praní a napínání záclon -úprava jeansových oděvů -kulmování zavinovaček -soupravy z ovčího rouna. Barvení: -oděvy -kožešiny -kožené věci.

Služby: -praní -žehlení -mandlování -rozvážka prádla.