Využijte služeb prádelny a čistírny, která nabízí praní ložního prádla pro hotely, penziony a zdravotnické zařízení, praní přehozů a dek z dutého vlákna, praní péřových bund, spacáků a textilních koberečků, ruční žehlení košil a chemické čištění oděvů.

Velkokapacitní prádelna a čistírna. Služby: - praní - čištění. Pronájem: - protiprašné koberečky Ambassador.

Nabízíme: - praní a žehlení prádla.

Nabízíme: - praní, žehlení, mandlování a opravy pracovních oděvů.

Nabízíme: - praní a mandlování včetně zajištění odvozu prádla.

Praní a mandlování prádla pro domácnosti i firmy. Vaše prádlo pereme samostatně s použitím kvalitních pracích prostředků. Pereme a žehlíme košile, osobní prádlo, vše v krátkých dodacích lhůtách. Možný odvoz.

Naše služby: - praní a žehlení prádla pro hotely, penziony, restaurace a zdravotnická zařízení. Možnost půjčování hotelového prádla.

Prádelna. Praní, žehlení a mandlování prádla.

Praní - žehlení - mandlování - chráněná dílna Úklidové práce - chráněná dílna

Praní, ruční žehlení, mandlování domácího i firemního prádla (firmy, restaurace, hotely, penziony,),bez chemického čištění. Všechny zakázky se perou a žehlí jednotlivě, aby nedošlo ke ztrátě nebo poškození prádla. Firma vlastní povolení pro praní prádla ze zdravotnických zařízení.

Autodoprava Vyklízení - byty - sklepy - půdy Výkopové práce - úpravy terénu

- - čistírna do 24 hodin, 3 hodin, 24 dnů

Obchodní činnost. Úklidové služby: -v průmyslových objektech,správních budovách,školách -úklid venkovních prostor -čištění koberců a čalouněných souprav. Ochrana osob a majetku. Údržba zeleně.

Čištění: -koberce,čalounění.

Prodej: -drogerie -nápoje -textil -papírnictví. Služby: -mandlování prádla. Sběrna: -čištění oděvů -opravy obuvi -barvení oděvů. Otevírací doba: -po,út,čt,pá 7.30-13.00,15-18 -st 7.30-14.30,15-18 -so 7.30-11.30 -ne 16-18.

Rychločistírna oděvů Prodej i na splátky - zemědělská technika

- - prádelnapraní a mandlování spíše rovného prádla pro hotely, penziony, restaurace

Prádelna Úklidové práce - úklid domácností, kanceláří, průmyslový hal - vyklízení bytů, sklepů - mytí oken, výloh a skleněných ploch - úklid po malování, stavebních konstrukcí Čištění - koberce Údržba zeleně

Servis - užitková vozidla Servis - osobní vozidla Pneuservis Provozování - čerpací stanice s palivy a mazivy Správa a údržba nemovitostí Praní - žehlení Oprava a údržba oděvy, bytový textil Pořádá - odborné kurzy - školení - ostatní vzdělávací akce včetně lektorské činnosti

Sběrna chemické čistírny

Čistírna - peří Čistírna - sběrna prádla Opravy - obuv Šití - přikrývky a polštáře Prodej - zboží HALENS