Máte-li problém se škůdci, využijte služby deratizátora. Deratizace zahrnuje hubení hlodavců, především krys a potkanů. Dezinfekce Vám zajistí ochranu proti plísním. Dezinsekce Vám pomůže vyřešit problémy s obtížným hmyzem - vyhubí šváby, štěnice i blechy.

Nabízíme hubení škůdců (deratizace, dezinsekce, dezinfekce), ochranu proti holubům a vyklízení včetně rizikových úklidů. Ručíme za úspěšné vyhubení škůdců i kvalitu všech poskytovaných služeb.

Máme dlouholetou praxi, poskytujeme služby dezinfekce, dezinsekce - hubení hmyzu, deratizace - hubení hlodavců. Naši pracovníci mají osvědčení o odborné způsobilosti. Jsme držiteli certifikátu CEPA, ISO 9001:2000, pojištění odpovědnosti za škodu.

Služby: - přeprava, zneškodňování odpadu - sanace budov (odstraňování ropných látek, azbestu) - dezinfekce, dezinsekce, deratizace. Výroba, montáž: - uhlíkové filtry pro automobily, zemědělskou techniku, průmyslové objekty.

Kompletní služby vč. poradenství: -čistící a úklidové vč. dodávky hygienických materiálů a zásobníků -denní udržovácí a speciální úklid -mytí oken -poskytování náhradního plnění Čištění: -koberce -parkety -interiéry automobilů, vozidel -všech druhů tvrdých podlah. Výškové práce: -mytí oken a fasád -instalace zábran pro ...

Deratizace - hubení škůdců Kordovský Hubení štěnic, hlodavců, mravenců, švábů a dalších škůdců. Deratizace, Dezinsekce, Dezinfekce. Rychle, efektivně, profesionálně s osobním přístupem. Nabízíme komplexní řešení pro vaše objekty. Garantujeme stoprocentní odbornost. Zajišťujeme integrovanou ochranu před škůdci, tj. komplexní ochranu objektů ...

Výroba, velkoobchod, distribuce: - produkty pro terapii vlhkého hojení ran - dezinfekční prostředky pro zdravotnictví.

Služby: - dezinfekce - dezinsekce - deratizace - DDD

Dodávka, prodej: - deratizační prostředky - přípravky na hubení hmyzu, hlodavců.

Rodenator - efektivní a bezpečná ochrana proti podzemním škůdcům! Jedná se o systém řízené eliminace škůdců. Umožníme vám převzít kontrolu nad svou půdou a vyhrát boj nad škůdci. Nabízíme také možnost likvidace škůdců přímo u vás. Deratizace bez jedů.

Hubení štěnic a jiného obtížného hmyzu. Deratizace hlodavců. Vyklízecí práce.

Provádění deratizace, dezinsekce, hubení potkanů, štěnic a švábů. Instalace zábran proti holubům včetně výškových prací a vyklízení..

Desinsekce, dezinfekce, deratizace - DDD. Služby v oblasti desinsekce, dezinfekce. Firma se specializuje zejména na obor zdravotnictví - operační sály, infekční prostředí, infekční pokoje. Dále jsou služby poskytovány pro školy, školní a závodní jídelny, jiná stravovací zařízení, byty. Desinsekční a dezinfekční služby nejvyšší úrovně - dle ...

Certifikovaní technici, 100% účinné prostředky a vystavení protokolu jsou u nás samozřejmostí. Dodržujeme termíny a cenu víte vždy předem. Hubení štěnic a další DDD služby provádíme po celých Čechách. Poskytujeme komplexní DDD služby pro firmy i domácnosti.

Společnost Trinityozon s.r.o. je zaměřena na ozonové technologie pro úpravu vzduchu. Je výhradním distributorem firmy LIFETECH s.r.o., vyrábějící profesionální ozonové zařízení v České republice. Multifunkční dezinfekční zařízení LifeOX® vytvoří perfektně čisté prostředí u Vás doma, v kanceláři, ordinaci, autě, i ve výrobních prostorech. A ...

Služby: - úklidové - desinfekce, desinsekce, deratizace - správa a údržba nemovitostí.

Správa a údržba nemovitostí - úklidové a vyklízecí práce. Stavební činnost - rekonstrukce budov - podlahářské práce - truhlářské práce - elektroinstalační práce - vodoinstalatérské práce. Deratizace, dezinfekce, dezinsekce.

Služby - deratizace - dezinfekce - dezinsekce - bio čištění - vyklízecí práce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - deratizační, dezinsekční, dezinfekční přípravky - dezinfekční přípravky pro zdravotnictví, zemědělství, komunální hygienu - aplikační technika pro profesionální pracovníky a malospotřebiče.

Deratizace a úklidové služby.

Dezinfekce potrubí vnitřního vodovodu včetně vystavení Zajištění rozboru vody z dezinfikovaného rozvodu vody. Vodoinstalatérské práce.

Deratizace Dezinsekce Dezinfekce

Deratizace Dezinsekce Ochrana proti holubům Úklidové práce Údržba zeleně Protipožární nátěry