Rekra, s.r.o.

Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
Společnost MESMER s.r.o. z Prahy - Vinohrad poskytuje špičkové úklidové, stavební a spediční služby. Ať už potřebujete dokonalý úklid kanceláře, kvalitní realizaci stavebních projektů nebo efektivní přepravu zboží po ČR a EU, naše firma je tu pro vás. Díky letům zkušeností a důrazu na kvalitu a spokojenost zákazníka si můžete být jisti, že vaše ...
MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Služby: - strojové čištění kůže, čalounění, koberců - renovace kožených a čalouněných interiérů automobilů

Služby: -úklidy a čištění -likvidace odpadu -výškové práce -natírání -čistící rohože -protiskluzové pásky -hygienické systémy.

Služby: - provádění profesionálních ochranných nástřiků nanotechnologií - čištění kamene, betonu, podezdívek, čištění fasády a různých dalších povrchů - odstranění graffiti, sprejů a fixů

Divize stavební činnosti: -stavební činnost, stavba, výstavba -výstavba průmyslové a občanské stavby, dopravní stavby, komunikace a inženýrské sítě -doprava a mechanizace. Divize správy a údržby nemovitostí: -úklidové služby, čistící práce -úklid, čištění interiéry a exteriéry budov, areály v letním i zimním období -dodávky a ...

Úklidové práce - strojní čištění koberců, PVC, čalouněného nábytku - čištění interiérů vozů - mytí oken, obkladů - úklid po malířích - kolaudační úklid.

Služby: - ozvučení - osvětlení - produkce - catering

Internetový obchod, e-shop: - přípravky pro hubení, odpuzování škůdců - odpuzovače molů, komárů, kun, lesní zvěře - přípravky na štěnice - dýmovnice proti hmyzu.

Společnost FYLA zprostředkovává služby pro domácnost a rodinu. Nabízíme: - úklid domácnosti - hlídání a doučování dětí - plavání dětí - nákupy - pomoc v době nemoci

Provádíme všechny druhy úklidů, od běžných až po předkolaudační, zahrnující řadu čistících a mycích procesů. Kromě úklidu firem a domácností se zabýváme komplexní údržbou zeleně a travních ploch.

Prádelna - praní, údržba a servis pracovních oděvů - praní a opravy prádla pro hotely, restaurace, ubytovny, a zdravotnická zařízení - pereme: prádlo osobní, ložní, deky, záclony, rozměrné prádlo, které nelze vyprat v malé pračce - svoz i rozvoz prádla odběratelům.

Družstvo invalidů, bývalá firma Minardinis. Zaměstnáváme více jak 50% zaměstnanců se zdravotním postižením - ZTP a ve všech kategoriích naší činnosti máme vytvořená chráněná pracovní místa. Služby: - úklidová služba, hlídání areálů - kontrola a balení výrobků, která dodávají přímo výrobci, např. TOKOZ, VEBA PLYN Milevsko - mytí osobních a ...

Chemické ošetření dřeva proti dřevokaznému hmyzu a houbám: - dřevěné konstrukce - dřevěné stavby - starý nábytek. Likvidace plísní a dřevokazných hub.

Kompletní úklidový servis. Úklidové služby pro domácnosti i firmy: -úklidy kanceláří, bytových domů, obchodů, školních zařízení -generální úklidy -čistění interiéru aut -mytí i dezinfekce oken a výloh včetně žaluzií -čištění hrobů.

Činnost: - úklidové služby - služby hospodyně

Služby: - nákladní autodoprava - zemní a výkopové práce - kontejnery - odvoz suti a dovoz sypkých materiálů, stavebních materiálů včetně dovozu suchého betonu

Čalounictví. Strojní i ruční čištění - čalouněný nábytek Strojní i ruční čištění - koberce

Úklidová služba: -specializace mytí oken pomocí speciální technologie purewindows -úklid prostor: domácnosti, pracoviště, kancelářské i průmyslové objekty -čištění koberců -čištění podlah a obkladů -čištění exteriéru a interiéru automobilů. Velkoobchod, prodej a dodávka, internetový obchod, e-shop osvědčené čistící a úklidové prostředky ...

Služby: -v oblasti úklidu domácností a nebytových prostor.

Čištění - čalounění nábytek, koberce. Půjčovna - čistících strojů na koberce a čalounění Úklidové služby - úklid nebytových prostorů - úklid a údržba firemních prostorů - mytí oken, výloh a jiných skleněných ploch.

Správa a údržba nemovitostí, úklidové služby.

Deratizace, dezinsekce a dezinfekce včetně dezinfekčního velkoplošného bílení vápnem zemědělských stájí, hubení štěnic, švábů, mravenců a jiného hmyzu a hlodavců. Likvidace se zárukou vyhubení.

-Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a ...

Činnost: - zemní a výkopové práce - demolice