Rekra, s.r.o.

Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
Společnost MESMER s.r.o. z Prahy - Vinohrad poskytuje špičkové úklidové, stavební a spediční služby. Ať už potřebujete dokonalý úklid kanceláře, kvalitní realizaci stavebních projektů nebo efektivní přepravu zboží po ČR a EU, naše firma je tu pro vás. Díky letům zkušeností a důrazu na kvalitu a spokojenost zákazníka si můžete být jisti, že vaše ...
MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Domácí kutil: - drobné opravy v domácnostech a kancelářích.

Kompletní úklidové práce. Předkolaudační a předpřejímkové úklidy: -po stavebních úpravách -nájemních domů -kancelářských prostor -nebytových prostor -strojové čištění koberců mokrou cestou -strojové mytí podlah -mytí oken. Likvidace skládek (vyjma nebezpečných).

Dezinfekce - deratizace - dezinsekce.

Praní a žehlení košil, kalhot, triček - mandlování ložního prádla.

Služby: - úklid nebytových prostor, po stavebních pracích - drobné stavební práce - malířské práce - deratizace a dezinsekce - pravidelné úklidy, úklid kancelářských prostor.

Provádí včetně úklidu a konzultace - natěračské práce - fládrování Malířské práce včetně úklidu a konzultace Provádí (včetně úklidu a konzultace) - tapetování Úklidová službaúklidové práce.

Čištění, služby, práce: -revizních šachet a dešťových vpustí -odpadní a dešťové kanalizace -domovního rozvodu odpadů, odtoků WC, van, umyvadel, dřezů a domovních stoupaček -čištění svislé a ležaté kanalizace (vertikální, horizontální) -septiků, lapolů, jímek, žump a vpustí. -lapolů (tukové, kalové a ropné produkty) -likvidace ...

Fotosběrna Sběrna - pro čištění oděvů Prodej - náhradní díly a doplňky na jízdní kola Servis - jízdní kola Broušení nástrojů Výroba - klíče Opravy oděvů.

Služby: - rizikové kácení stromů - kompletní úklidové práce - komunální - kompletní zahradnické práce - zdravotní a redukční řezy stromů - vazby korun stromů.

Naše společnost se zabývá malířskými a natěračskými pracemi. Na trhu působíme již 22 let. Služby: -malířské práce: domy, byty, školy, úřady, obchody, kanceláře -nátěry: trubky, radiátory, zárubně, ploty, okapy, ocelové konstrukce -malby pro vyhořelé domy, byty, vytopené a jinými živly zničené -revitalizace interiérů chodeb činžovních ...

Úklidové služby. Podlahy na klíčrenovace - parkety.

Komplexní úklidové služby - úklidy domácností - žehlení - mytí oken.

Kompletní úklidové práce. Čištění koberců. Čištění čalouněného nábytku extrakční metodou.

Čistírna - bytový textil - deky - příkrývky - přehozy - potahy praní - záclony - deky

Čištění: - čalouněný nábytek - koberce. Pokládka, renovace: - parketové a prkenné podlahy, parkety - schody. Kompletní rekonstrukce domu, bytu.

Pokladačské práce - koberce - PVC Čištění - koberce. Pokladačské práce - korek.

Člen české asociace úklidu a čištění. Kompletní úklidové práce: -budovy, haly, kanceláře -pravidelné i jednorázové úklidy. Služby: -strojové mytí hal velkokapacitními stroji -úklid po stavebních pracích -ošetření a údržba podlahové krytiny -čištění eskalátorů -výškové mytí oken a pláště budov -extrakční čištění koberců a ...

Kutil servis Úklidové služby a technická údržba bytů, domů, kanceláří i zahrad - jednorázové i pravidelné úklidy domácností, komerčních a kancelářských prostor i úklid celých budov - úklidy po řemeslnících, stavebních úpravách včetně odvozu stavebního a nepotřebného odpadu - mytí oken, dveří, nábytku - čištění koberců a ...

Vaše koště -úklidové práce: -malá rodinná úklidová firma, zaměřená na úklid rodinné domy, byty a kanceláře -čištění koberců, čalounění, mytí oken, úklid po malířích a rekonstrukcích rodinných domů.

Stavební firma: - rodinné domy - rekonstrukce nájemních bytových domů, bytových jader - opravy kanalizací vnitřních a venkovních s prohlídkou TV kamerou - sádrokartonářské práce - bourací práce - vyklizení objektů - opravy komínů apod. Zajišťujeme: - natěračské práce - malířské práce - tesařské práce - elektroinstalační práce ...

Čištění interiérů automobilů Čalounění Úklidové práce Čištění - koberce Výškové práce Zámečnické práce.

Čištění čalounění a autosedaček Provádíme čištění čalounění a koberců. Pracujeme s přístroji, které jsou šetrné ke všem textiliím. Zabýváme se také čištěním autosedaček, dětských kočárků a matrací. Nejlevnější čištění koberců Brno.

Komplexní bezpečnostní a úklidové služby na území celé ČR. -ostraha objektů a majetku -facility consulting -úklid firem a komerčních prostor Služby v oboru bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, požární ochrany a enviromentu: - školení BOZP, PO a EMS Pobočka Ostrava: The Orchard, Hornopolní 3314/38 Moravská Ostrava, PSČ 702 ...