Rekra, s.r.o.

Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
Společnost MESMER s.r.o. z Prahy - Vinohrad poskytuje špičkové úklidové, stavební a spediční služby. Ať už potřebujete dokonalý úklid kanceláře, kvalitní realizaci stavebních projektů nebo efektivní přepravu zboží po ČR a EU, naše firma je tu pro vás. Díky letům zkušeností a důrazu na kvalitu a spokojenost zákazníka si můžete být jisti, že vaše ...
MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
Poskytujeme služby: - čištění a dezinfekce v nápojovém průmyslu, gastronomii, zemědělství a zdravotnictví. Dodávka, distribuce, prodej: - čistící a dezinfekční prostředky v oblasti zdravotnictví - vysoce specializované prostředky pro neurochirurgii od americké společnosti Pudenz Schulte Medical.

Zdravotně technické práce. Deratizace: -hubení hlodavců. Desinsekce: -hubení hmyzu Dezinfekce: -hubení mikroorganismů. Desikace: -hubení plevelů na komunikacích a železnicích. Vyklízecí práce - půdy, sklepy. Likvidace holubích kolonií. Ošetřování dřeva a konstrukcí proti dřevokazným plísním (houbám) a hmyzu. Ochrana budov proti ...

Berry's Juice & Smoothies Prodej juice a smoothies. Fresh je čerstvá šťáva z ovoce a zeleniny. Zachovává si maximum všech vitamínů, minerálů, enzymů a stopových prvků. Smoothie je hustý brácha freshe. Má větší podíl mixovaného ovoce oproti odšťavněnému, nebo je doplněn jogurtem. Je plný vlákniny a pořádně zasytí.

Casino.Všechny populární hry, tak jako ve skutečném kasinu. Nabízíme profesionální zařízení, školené krupiéry s dlouholetou praxí a hlavně skvělou zábavu!

Administrace Ekonomika Management Nemovitosti Společnosti Zajištění právních služeb

LEGIONELA - odstranění bakterií Dezinfekce Úprava voda Dávkování dezinfekce Rozbory vody, úprava vody, technologická voda, Legionella pneumophila. odběr vzorků. První ELEKTRONICKÁ DEZINFEKCE v ČR (DDD se specializací na dezinfekci).

Služby: -úklidové. -úklid domácností. -úklid nebytových prostor. -hlídání dětí. -asistence pro seniory. -hlídání zvířat, venčení psů. -správa nemovitosti.

Ostraha majetku a osob Bezpečnostní služby, úklidové služby. Denní a jednorázové úklidy objektů, budov, úřadů, institucí a hotelů. Denní úklid s dezinfekcí nemocnic, poliklinik, lázeňských zařízení, léčebných ústavů a domů s pečovatelskou službou. Průmyslový úklid a technologické čištění výrobních a technologických hal a zařízení. Pravidelný ...

Správa a údržba nemovitostí Dokončovací stavební práce Stěhovací služby Úklid komerčních sektorů Domácnost a rodina Služby pro rodinu a domácnost Hodinová manželka-hospodyně Hodinový manžel- drobná údržba Hlídání dětí-au-pauir Hlídání a venčení mazlíčků Služby pro zdravotnictví

POŘÁDEK DĚLÁ PŘÁTELE Služby, servis, úklidové, čistící práce, strojní čištění: -koberce, čalouněný nábytek, podlahy (PVC, teracco, mramor, marmoleum) -mytí oken, výkladů (i ve výškách). Úklid dodavatelský: -kanceláře, sklady, nájemní domy, výrobní prostory. Prodej, pokládání (pokládka): -koberce, PVC -profese podlahář. Obchod, ...

Realitní činnost, prodej realit. Správa - nemovitosti. Úklidové a vyklízecí služby, mytí okna. Čištění koberce.

Nabízíme poradenské služby: -organizace hygieny a sanitace provozu -vytváření sanitačních řádů, podnikových norem a technologických postupů -řešení problémů v oblasti hygienického zabezpečení výroby a prodeje potravin -veřejného stravování, školení pracovníků v oblasti tzv.hygienického minima ( znalosti legislativy) atd. tvorba provozních ...

Natěračské práce - odmaštění podkladu - kompletní či částečné odstranění starých nátěrů - jeden až dva základní i vrchní nátěry, dle potřeb - nátěry ocelových konstrukcí - napuštění dřeva penetrací nebo jiným vhodným materiálem nátěry - dřevo, zarubně, radiátory, zabradlí, střechy, fasády Malířské prácemalování - pokoje - byty - ...

Malířství, natěračství Brno. Úklidové práce -po malování -zajišťujeme předvánoční úklid -úklid celoročně -mytí oken -mytí výkladních skříní, vitrín -mytí podlah -úklid kanceláří -vysávání a tepování sedaček a koberců.

Natěračské práce Malování - kanceláře - byty - internáty - úřady - rodinné domy Úklidové služby Podlahářské práce Zednické práce.

Agentura ProVás - služby pro rodinu a domácnost Úklid firem Výpomoc v domácnosti - hlídání dětí Doučování Pomoc seniorům.

Čištění- koberce, čalouněný nábytek sedací soupravy, matrace, židle. Půjčovna strojů na čištění koberců. Ke každému dostanete prostředky zdarma a videonávod k obsluze i samotnému čištění. Půjčení je možné na den i na víkend. Navíc, zdarma telefonická podpora profesionála z oboru, který vám poradí s každým dotazem. Na všech pobočkách s autem ...

Bezpečnostní agentura. Event security Sport security Fyzická ostrava osob a majetku Ostraha budov a objektů Požární ochrana Vymáhání pohledávek Úklidové práce Požární ochrana a další.

Úklidové práce: - mytí oken a výloh. Úklid a výškové práce pomocí horolezecké techniky a plošiny.

Výroba a distribuce bezchlorové biocidní - dezinfekční prostředky - obchodní značka ECODES. E-shop

Prodej, pronájem a výměna nemovitostí. Ať už se jedná o luxusní apartmán, byt, dům, zahradu, nebo také stavební pozemek, sklad, historický objekt, komerční objekt, zemědělskou usedlost, nájemní dům a jiné, jsme schopni se postarat o prodej či pronájem Vaší nemovitosti.

Realitní činnost: -zprostředkovatelská činnost -nákup a prodej nemovitostí -pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor -zprostředkování nákupu, prodeje a pronájmu nemovitostí -zprostředkování nákupu, prodeje a pronájmu bytů a nebytových prostor.

Prodej -b ambusové oblečení pro děti i dospělé. Hebké, příjemné, vhodné i pro atopiky, antibakteriální a tepelně stabilní. Látkové pleny pro děti.

Dovážíme sortiment pro novorozence i děti ve věku do tří let. Prodej kvalitní kojenecké a dětské zboží.

Dodáváme: čisticí přípravky bio-chem. Čištění: -průmyslové čištění -odmašťování dílů a součástí -mycí stoly bio-circle. Čisticí a odmašťovací prostředky bio-chem nahrazují rozpouštědla a snižují emise VOC.