Rekra, s.r.o.

Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
Společnost MESMER s.r.o. z Prahy - Vinohrad poskytuje špičkové úklidové, stavební a spediční služby. Ať už potřebujete dokonalý úklid kanceláře, kvalitní realizaci stavebních projektů nebo efektivní přepravu zboží po ČR a EU, naše firma je tu pro vás. Díky letům zkušeností a důrazu na kvalitu a spokojenost zákazníka si můžete být jisti, že vaše ...
MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
FD Servis Clean, s.r.o. provádí komplexní úklidové práce, ať už dlouhodobé či nárazové. Služby realizujeme nejen pro firmy, školy, bytová družstva ale také pro domácnosti a soukromé osoby.

Služby - čištění peří. Výroba, prodej, e-shop - péřové přikrývky a polštáře.

Profesionální čištění a tepování koberců, sedaček, čalounění, matrací, auto sedaček. Půjčovna tepovačů koberců.

Úklidová firma, která se zabývá úklidem domácností a malých firem. Provádí mytí oken, žehlení, parní čištění koberců nebo sedacích souprav. Úklidy po malířích a rekonstrukcích.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce Služby: - hubení štěnic, švábů, mravenců, hmyzu - dezinsekce tel.: 776 403 031

Komplexní služby v oblasti: - deratizace - dezinfekce - dezinsekce - hubení plevele - sanace dřevěných konstrukcí, ochrana dřeva - sanace vlhkého zdiva - protipožární ochrana (nátěry) dřevěných a ocelových konstrukcí - tryskání, povrchová ochrana - likvidace škod po požáru - úklid po zemřelých.

Úklidová služba: - úklid kanceláří a domácností - čištění koberců suchou cestou. Veškeré pojištění: - osoby - nemovitosti. Finanční poradenství: - úvěry - půjčky.

Deratizace-hubení hlodavců Dezinsekce-hubení hmyzu (včetně vos a sršňů) Dezinfekce-hubení mikroorganismů (plísně apod.) Hubení plevele

Služby, výroba: - renovace peří - praní a čištění - šití ložních péřových výrobků - přikrývky, podložky a polštáře z vlny a z dutého vlákna - šití ložního prádla.

Společnost BM LURO CZ s.r.o. poskytuje širokou škálu služeb v oblasti fotovoltaiky, tepelných čerpadel, dodávek rozvaděčů pro fotovoltaické elektrárny, úklidových služeb a stavební činnosti.

Společnost Desirea Roško, s.r.o. provádí deratizaci, dezinsekci a dezinfekci.

Servis pro rodinné domy i domácnosti. - instalatér - malíř - úklid sněhu - hlídání dětí - lakýrník - dělník - čalouník - pokojská - šikmé, rovné střechy - úpravy zeleně - informační technologie - údržbář - elektrikář - úklidové práce - zedník - čištění fotovoltaiky

Společnost REDUZA pro s.r.o. zajišťuje úklidové služby.

Firma BAVA servis s.r.o. poskytuje v regionu Opava komplexní služby spojené se správou nemovitostí - úklidový servis pro firmy, ostraha objektů a také poskytuje speciální ochranné deratizace, dezinsekce, dezinfekce. Staráme se komplexně o ostrahu nemovitosti, firemního objektu. Jsme členové Sdružení pracovníků dezinfekce, dezinsekce a ...

Společnost HEMAPO Company, s.r.o. provozuje autoservis a průmyslové úklidy.

Úklidové služby - úklid domácností a kanceláří - úklid bytových domů - čištění koberců a čalounění, mytí oken.

Služby: - úklid průmyslových objektů, kanceláří - úklid, dezinfekce zdravotnických zařízení - trvalé komplexní úklidy nemocnic, zdravotnických zařízení, škol, domovů důchodců, bank, bytů, lázeňských zařízení - úklid silně znečištěných prostor (autoservisy, výrobní haly) - čištění koberců, sedacích souprav - mytí oken - čištění ...

Společnost ProfiPRANÍ s.r.o zajišťují zakázky ve městech Ostrava, Frýdek-Místek, Příbor, Nový Jičín, Havířov a okolí. Především praní pro hotely, zdravotnická zařízení, průmysl, restaurace, školy a školky.

Kouzelný úklid je rodinná úklidová firma, provádíme mimo jiné úklid domácností nebo kanceláří, hloubkové čištění koberců, mytí oken a další.

Deratizace, hubení štěnic a obtížného hmyzu, dezinfekce, instalace hrotů a ochranných sítí proti ptactvu a ostatní ochrana lidí, zvířat a majetku před všemi typy škůdců. Nevíte co Vás kouslo? Zeptejte se nás, my Vás nekousneme! T1: +420 731595780 T2: +420 774262321 E: info@derova.cz ; W: https://www.derova.cz

Pokud hledáte spolehlivou a kvalitní firmu, která se postará o úklid, malování a natírání vašeho domu, bytu nebo kanceláře, pak je pro vás správnou volbou společnost Jaroslav Kořínek. Nabízíme širokou škálu služeb v oblasti úklidových, malířských a natěračských prací.

Nabízíme profesionální pravidelný úklid komerčních prostor, zdravotních zařízení, veřejných prostranství, výrobních hal apod. Specializujeme se na pravidelné úklidy po celé ČR. Individuální servis pro každého je samozřejmostí.

Deratizace. Dezinsekce. Dezinfekce. Likvidace - nežádoucí vegetace, plevele. Ochrana dřeva proti-dřevokazný hmyz, houby, plísně. Ochrana budov proti holubům. Vyklizení a čištění objektů. Sadové úpravy, kosení, výřezy křovin, kácení stromů, frézování pařezů. Odchyt zvířat.

Naše firma nabízí úklid pro firmy i soukromé zákazníky: - čištění koberců, čalounění - údržbářské práce - hodinový manžel.