Rekra, s.r.o.

Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
Společnost MESMER s.r.o. z Prahy - Vinohrad poskytuje špičkové úklidové, stavební a spediční služby. Ať už potřebujete dokonalý úklid kanceláře, kvalitní realizaci stavebních projektů nebo efektivní přepravu zboží po ČR a EU, naše firma je tu pro vás. Díky letům zkušeností a důrazu na kvalitu a spokojenost zákazníka si můžete být jisti, že vaše ...
MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Hodinový manžel: - drobné údržbářské práce - úklidové služby - reklama.

Úklidová služba, která se zabývá úklidem domácností, administrativních budov.Úklidem po řemeslných pracích a před kolaudací.Čištění čalounění a koberců.

Služby: - úklidové - firmy, kanceláře, domy, byty - stěhovací, autodoprava - stěhování - likvidace pozůstalostí - správa a údržba nemovitostí - údržba zeleně, úpravy terénů - výkopové, zemní, podlahařské práce - pokládka podlahových krytin, obklady a dlažby - úpravy interiérů.

Rekonstrukce: - koupelny. Práce: - obkladačské - sádrokartonářské - zednické - malířské - úklidové.

Práce: - stavební - zemní - klempířské - úklidové - natěračské - stavby na klíč.

Služby: - úklid. Maloobchod, prodej, servis, oprava: - úklidová a čistící technika.

Úklidové služby: - úklidy kanceláří, výrobních podniků - úklidy po rekonstrukci a stavbách - čištění koberců a čalouněného nábytku - mytí výloh a oken.

Hlídání dětí. Úklidové služby. Jednorázový i pravidelný úklid bytů a rodinných domků, následnou pravidelnou výpomoc v domácnosti, společenskou asistenci seniorům, drobné nákupy a různé pochůzky, hlídání dětí od 3 let, hlídání, krmení a venčení zvířecích mazlíčků. Po dohodě také v době Vaší dovolené či jiné nepřítomnosti.

Pobočka. Úklidové služby: - pravidelné úklidy - mytí oken - čištění koberců a čalounění - strojové čištění podlah - čištění a odstranění grafitti, antigrafittové nátěry - venkovní úklid.

Komplexní úklidové práce. Průmyslová čištění. Pomocné stavební práce. Stěhovací práce.

Práce: - malířské, natěračské - nástřiky Gotele - protiplísňové a izolační nátěry - klempířské - sklenářské - úklidové - kompletní rekonstrukce koupelen a WC.

Komplexní úklidové služby: - průmyslový úklid - čištění železných konstrukcí a světlíků - byty - rodinné domy - administrativní budovy - kanceláře - stadiony - práce ve výškách - mytí oken (i ve výškách) - čištění sedaček a koberců - tlakové čištění fasád - prodej a dodávka hygienických potřeb

Jsme úklidová firma zaměřená na úklid vchodů, bytových domů a panelových domů. Nabízíme také úklid kanceláří, komerčních a výrobních hal.

Hlídání dětí. Hospodyňské služby.

Úklidové služby: - úklid firem - úklid panelových domů - úklid domácností.

Úklidové služby: - úklid rodinných domů a bytů, nebytových prostor, kanceláří.

Bezpečnostní agentura. Služby ostrahy objektů, majetku a osob (fyzická ostraha, elektronické zabezpečení objektů, připojení na pult centrální ochrany), detektivní služby. Úklidové práce všeho druhu, komplexní údržba objektů, údržba zeleně, provádění ohňostrojů.

Úklidové služby: - okenní ríy - obložení fasád - solární panely - mytí výloh, oken - mytí žaluzií - srojové mytí oken - úklid škol, průmyslových hal - obchodů, prodejen.

Úklidové služby: - čištění koberců, čalouněného nábytku - mytí oken, skleněných ploch - pravidelný i jednorázový úklid - úklidy v bytech a organizacích - čištění vertikálních žaluzií. Stěhování: - komplexní stěhovací služby - likvidace pozústalostí - stěhování těžkých břemen.

Stěhovací služby, stěhování: - byty, kanceláře, klavíry, trezory - velkoobjemové stěhování budov - tuzemské i zahraniční. Likvidace pozůstalosti. Úschova - nábytek. Veškeré stěhovací práce jsou pojištěny. Autodoprava: - nákladní do 3, 5 tuny - dodávková - nosnost 1, 4 tun a 12 m3. Malířské a úklidové práce.

Prádelna: - praní, žehlení pro restaurace, hotely, penziony. Praní zdravotního prádla.