Rekra, s.r.o.

Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
Společnost MESMER s.r.o. z Prahy - Vinohrad poskytuje špičkové úklidové, stavební a spediční služby. Ať už potřebujete dokonalý úklid kanceláře, kvalitní realizaci stavebních projektů nebo efektivní přepravu zboží po ČR a EU, naše firma je tu pro vás. Díky letům zkušeností a důrazu na kvalitu a spokojenost zákazníka si můžete být jisti, že vaše ...
MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
Úklidové služby: - uklízení po malování, výměně oken - služby hotelových pokojských - sanitární úklidy - úklid společných prostor - strojní čištění koberců. Deratizace.

Úklidová práce: - úklid bytových domů - administrativních budov.

Úklidové práce, služby: - úklid: - jednorázový, pravidelný - domácnosti - běžný, po řemeslnících - kanceláře, podniky, firmy, restaurace, školy - komplexní - stavby - žehlení - v domácnosti - mytí: - okna, výlohy i ve výškách.

Řemeslo: - malíř - natěrač. Stavební a úklidové práce. Nástřiky Gotele.

Úklidová služba: - denní úklid - kanceláře, firmy, domácnost, rodinné domy, autosalóny, školy, provozy - úklid-po řemeslnických pracích - čištění, kartáčování, průplach-koberce, sedačkové komplety - čištění-interiéry automobilů - kartáčování, apretace-podlahové plochy - dlažba, keramika, PVC, parkety - mytí-okna, výklady, výlohy - ...

Stavební práce. Úklidové práce pro firmy. Technické služby. Správa a údržba nemovistostí.

Úklidové služby-kompletní: -po malování, stavbách -stálé úklidy ve firmách -nebytové prostory -obytné domy. Čištění: -koberce-mokrou cestou. Mytí: -okna -prosklené plochy. Prodej, e-shop, internetový obchod: -čistící prostředky -hadry, kbelíky, rukavice -mýdla.

Hodinový manžel: - úklid domácnosti - údržbářské práce - běžná údržba a drobné opravy auta - údržba zahrady.

Úklidové práce: - uklid ve firmách, domech, zdravotnických zařízeních - mytí oken a výloh.

Úklidové služby. Komplexní úklid firem, čištění koberců, úklid po malování.

Úklidová firma. Služby: -mytí-okna -strojové čištění-sedací soupravy -čištění-koberce-mokrá metoda -vysávání koberců -čištění podlah ručně -úklidové práce pro malování -kompletní úklidové služby -úklid sportovních areálů, školních zařízení.

Úklidové služby. Interiéry-na klíč. Prodej, výroba, servis, oprava: - technologie na výrobu papíru - stroje na výrobu toaletního papíru. Dodávka: - suroviny pro výrobu-toaletní papír, ručníky, utěrky. Velkoobchod, prodej: - papír. Regulátor komínového tahu POLMAR. Pobočka Moravská Třebová: - mobil:739572592.

Úklid komplexního rozsahu poskytujeme po celé Ostravě a okolí. Úklidové práce provádíme pravidelně i jednorázově. Zajistíme pravidelný úklid různých typů komerčních i nekomerčních objektů od bytů, kanceláří tak i kompletní úklidy společných prostor.

Služby: - pravidelný i jednorázový úklid firem a domácností - úklid po řemeslnících - čištění koberců - mytí oken, výkladů - úklid venkovních prostor.

Pobočka. Výroba tiskových barev a přípravků se zaměřením na sítotiskové a flexografické barvy. Nakládání s odpady i nebezpečnými, poradenství. Služby: - dezinsekce - dezinfekce - deratizace.

Velkoobchod, prodej: - čistící a dezinfekční prostředky - hygienické potřeby - dávkovače mýdla - toaletní papír - papírové ručníky - osvěžovače vzduchu. Náhradní plnění.

Čištění - peří Dodávka - péřové přikrývky - péřové prošívané deky a polštáře včetně výroby

Nátěry - výškové práce - konstrukce - tovární komíny - střechy - fasády Odstraňování sněhu a námrazy - mytí oken výškových budov Výškové práce - pomocí horolezecké techniky

Letní a zimní čištění města Údržba zeleně, zahrad a parků - ořezy keřů - kácení stromů

Natírání pokojů a fasád Malování - dekorativní malby Tapetování bytů, domů i kanceláří Úklidy po malování