Rekra, s.r.o.
2tahy s.r.o.

Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Webové stránky nabízející interiérové čištění aut, čistění koberců, židlí, sedaček a kuchyňských rohů.

Zabýváme se činnostmi okolo domu.Renovujeme zateplujeme okna a dveře, vyrábíme nábytek dle vašeho přání, pokládáme nové a opravujeme staré střechy, pečujeme o zeleň a postaráme se i o úklidové práce a mnoho dalších řemeslných činností. Pokud nemáte čas ani sílu oceníte naše ruce.

Firma Martin Ledvina provádí veškeré služby v oboru deratizací. Zajistíme odbornou likvidaci hlodavců, potkanů, štěnic, blech, mravenců, vos i dezinfekci různých prostor. Sídlíme ve městě Tachov. Nabídka našich služeb: - deratizace: - hubení a odchyt hlodavců, myší, krys, potkanů - dezinsekce: - likvidace hmyzu, štěnic, blech, ...

Úklidové služby - pravidelný i jednorázový úklid v domácnosti, bytových domech i kancelářích - mytí oken - čištění koberců.

Činnost: - úklidové služby - správa nemovitostí

Zabýváme se čištěním čalouněného nábytku, koberců a interiérů aut. Působíme hlavně v Tachově a okolí.

Služby - úklid domácností a pomocné práce pro domácnosti - úklid po rekonstrukcích, malování - úklid výrobních hal - krátkodobé i dlouhodobé ubytování osob v ubytovně.

Služby - ostraha objektů - autodoprava - úklidové služby.

Chráněné pracovní dílny. - ůklidové služby - zpracování účetnictví a firemní personální agenda - ostraha osob a majetku.

Společnost EUROPA Union Service a.s. působí v oblasti personálního poradenství již řadu let. Zabýváme se vyhledáváním vhodných kandidátů na požadované pozice, nabízíme služeby spojené s personální politikou a nově také firemní účetnictví s daňovým poradenstvím. Zaměřujeme se na zabezpečení lidských zdrojů v oblastech průmyslu, řízení či obchodu a ...

Firma Petr Šnobl poskytuje úklidové služby, údržbu nemovitostí, zeleně, úklid areálů, čištění interiérů i venkovních prostor. Úklidové služby poskytujeme obyvatelům, firmám, městům i obcím. Poskytované služby: - pravidelný i jednorázový úklid bytů a domů - vyklízení nemovitostí, půd, sklepů - čištění fasád, okapů a střech - mytí výloh a ...

Činnost - rekonstrukce bytů - rekonstrukce bytových jader, koupelen. Úklidové služby - úklid domácností, bytů a kanceláří. Hodinový manžel - běžné opravy v domácnosti - domácí práce.

Služby: - bezpečnostní agentura - finanční poradenství - úklidové služby - catering

Prádelna - praní prádla firmám, domácnostem a běžným občanům - praní ložního prádla, prostěradel, ručníků a osušek, ubrusů, profesních oděvů pro hotely, penziony a gastronomické provozy.

Práce: - nátěry, čištění, opravy fasád - čištění, nátěry střech - malířské, natěračské práce - odstraňování sněhu ze střeh.

Stavební činnost - zednické, obkladačské a sádrokartonářské práce - elektroinstalace - instalatérské práce - tesařské a pokrývačské práce. Opravy, servis a údržba strojů - přístroje a potřeby pro domácnost. Údržba zahrad, sekání trávy. Úklidové práce.

Soukromá bezpečnostní agentura -ostraha objektů a podniků -přeprava finančních hotovostí a cenin. Úklidové služby.

Úklidové služby - úklid komerčních a soukromých prostor - pravidelné i jednorázové úklidy - mytí oken.

Služby: - čištění fasád, dlažeb, střech - čištění hrobů

Čištění: - interiéry aut - koberce.