Rekra, s.r.o.

Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Úklidové služby - pravidelný i jednorázový úklid - úklid ve firmách, kancelářích, bytových domech a nebytových prostorech.

Služby: - rekonstrukce bytů a bytových jader - dokončování staveb - dodávka a montáž oken, dveří (dřevěné, plastové, hliníkové) Truhlářství: - výroba, oprava okna, dveře - zakázková výroba nábytku - pergoly, altány, terasy Čištění suchým ledem.

Máme dlouholetou praxi, poskytujeme služby dezinfekce, dezinsekce - hubení hmyzu, deratizace - hubení hlodavců. Naši pracovníci mají osvědčení o odborné způsobilosti. Jsme držiteli certifikátu CEPA, ISO 9001:2000, pojištění odpovědnosti za škodu.

Služby: - úklid domácností - údržba zahrad - hlídání dětí - venčení psů.

Úklidové služby - úklid kanceláří, bytových domů, domácností - jednorázové i pravidelné úklidy - čištění koberců strojem Kärcher Profesional.

Služby: - přeprava, zneškodňování odpadu - sanace budov (odstraňování ropných látek, azbestu) - dezinfekce, dezinsekce, deratizace. Výroba, montáž: - uhlíkové filtry pro automobily, zemědělskou techniku, průmyslové objekty.

Prádelna a čistírna S-Clean zajišťuje profesionální praní a čištění prádla pro hotely, penziony, restaurace, fitness centra i domácnosti. Používáme kvalitní prací prostředky, moderní techniku a jsem schopni vyhovět i náročným klientům. Najdete nás na Praze 10, ulice Sámova. Prádelna, čistírna, služby: - praní prádla - praní pracovních ...

Veškeré vaše prádlo si můžete nechat vyžehlit u vás doma. Takže ušetříte nejen čas strávený žehlením, ale také čas, který byste věnovali převozu prádla. Je tu pro Vás služba žehlení prádla Praha. Věnujte se tomu, co máte rádi.

Poskytujeme prádelenské služby pro : - hotely - pensiony - residence - ubytovny - restaurace - mateřské školy - kadeřnické a kosmetické salony, - fit-centra a další firmy Naše služby nabízíme : - soukromé osoby (praní, sušení a žehlení prádla), Samozřejmostí námi poskytovaných služeb je naše vlastní doprava.

Úklidové služby: - jednorázové úklidy pro veškeré objekty - kanceláře, provozovny, bytové jednotky, vchody, chodby, schodiště a venkovní prostory - pravidelné běžné úklidy, denní úklidy - ruční i strojové úklidy - odklízení sněhu a odstraňování náledí - mytí výloh - čištění koberců a čalounění - vyklízecí práce - sklepy, půdy, ...

Fyzická ostraha objektů - činnost pořádkové služby při kulturních akcích - převozy finančních a cenných zásilek - patrolovací služby - ostraha a ochrana osob Úklidové služby

Pravidelné úklidy zahrnují čištění, renovace a impregnace podlah, luxování, praní koberců, čištění a leštění obkladů, mytí oken a výloh. Specializuje se na údržbu zeleně v zahradách, parcích a vnitroblocích. Zajistíme odvoz odpadů, suti i bio odpadů. Služby zahrnují vyklízení pozůstalosti, sklepů, půd nebo úklid po stavbách.

Kompletní služby vč. poradenství: -čistící a úklidové vč. dodávky hygienických materiálů a zásobníků -denní udržovácí a speciální úklid -mytí oken -poskytování náhradního plnění Čištění: -koberce -parkety -interiéry automobilů, vozidel -všech druhů tvrdých podlah. Výškové práce: -mytí oken a fasád -instalace zábran pro ...

Deratizace - hubení škůdců Kordovský Hubení štěnic, hlodavců, mravenců, švábů a dalších škůdců. Deratizace, Dezinsekce, Dezinfekce. Rychle, efektivně, profesionálně s osobním přístupem. Nabízíme komplexní řešení pro vaše objekty. Garantujeme stoprocentní odbornost. Zajišťujeme integrovanou ochranu před škůdci, tj. komplexní ochranu objektů ...

Stavební práce. Pomocná stavební výroba, pomocné stavební práce: - truhlářské práce, truhláři - zámečnické práce, zámečník, zámečníci - instalatérské práce, instalatér, instalatéři - malířské práce, malíři - tapetářské práce, tapetáři - natěračské práce, natěrači - topenářské práce, topenáři - elektrikáři, elektro práce.

Činnost: - služby pro domácnost a rodinu - hospodyně - úklidové služby

Výroba, velkoobchod, distribuce: - produkty pro terapii vlhkého hojení ran - dezinfekční prostředky pro zdravotnictví.

Služby: - patentová a známková kancelář

Služby: - dezinfekce - dezinsekce - deratizace - DDD

Služby: - úklidové - úklid bytů, kanceláří, společných prostor bytových domů - mytí oken - strojové čištění umělého kamene, teras, koberců.