Rekra, s.r.o.

Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Prodej: - mycí stroje na mytí autobusů, přívěsů, kamionů, cisteren a kolejových vozidel.

Úklidové služby - úklid administrativních, obchodních, průmyslových, skladových a bytových objektů - generální, pravidelné i jednorázové úklidy - úklid společných prostor bytových domů.

Úklidové služby - mytí oken a skleněných ploch - odstraňování vodního kamene - demineralizované mytí oken, domů, komerčních budov. Výškové práce - nátěry konstrukcí a fasád - ochranné nátěry - kácení stromů.

Bezpečností agentura: - detektivní služby - fyzická ostraha - úklidové služby - montáž elektronické zabezpečovací systémy (EZS).

Nabízíme pravidelný i mimořádný úklid, ošetřování podlah, čištění koberců a mytí oken.

Poskytujeme kvalifikovaný úklid kanceláří a jiných prostor i menším firmám..

Úklidové služby - pravidelné i jednorázové úklidy - mytí oken - praní, žehlení - čištění koberců.

Služby: - poradenství v oblasti financí, pojišťovnictví a investic

Úklidové služby - úklid domů, bytů, kanceláří, administrativních budov - mytí oken, výloh. Kulturní a sportovní akce na klíč - ozvučení, osvětlení, podium - catering, party stany.

Činnost - dřevostavby na klíč - pokládka podlahových krytin, renovace podlah - montáž dveří a zárubní - hodinový manžel: úklidové práce, instalatérské práce.

Činnost: - úklidové služby - hlidání dětí - doučování - péče o seniory

Služby: - prádelna, čistírna - praní prádla - chemické čištění oděvů, textilu.

Služby: - čištění koberců, čalouněného nábytku, sedaček.

Dodávka, prodej: - deratizační prostředky - přípravky na hubení hmyzu, hlodavců.

Odklízení - sníh Bourací práce Výkopové práce - terénní úpravy

Pravidelné úklidy kanceláří, úklidy po řemeslnících, mytí oken, čištění koberců a čalounění.

-Poskytování technických služeb -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Výroba a hutní zpracování železa, drahých a neželezných kovů a jejich slitin -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a ...

Nabízíme: - úklid kanceláří - úklid firem - úklid výrobních hal - úklid hotelů - úklid penzionů - úklid nemocničných prostorů - úklid komerčních prostor - úklid paneláků - úklid skladů - pravidelný i jednorázový úklid domácností - úklid po rekonstrukci - jednorázový úklid - dlouhodobý úklid - kompletní ...

Provádíme stavební práce, opravy a rekonstrukce v bytové, průmyslové a zemědělské výstavbě. Silniční motorová doprava, taxi služby. Úklid domácnosti, úklid kanceláří, úklid obchodních a kulturních centru.

Rodenator - efektivní a bezpečná ochrana proti podzemním škůdcům! Jedná se o systém řízené eliminace škůdců. Umožníme vám převzít kontrolu nad svou půdou a vyhrát boj nad škůdci. Nabízíme také možnost likvidace škůdců přímo u vás. Deratizace bez jedů.

Provádíme čištění kůží, kožešin, bytových dekorací a koberců. Apretace a úpravy oděvů.

Hubení štěnic a jiného obtížného hmyzu. Deratizace hlodavců. Vyklízecí práce.

-Úklidové práce - výškové mytí oken

Profesionální úklidová služba. Provádíme úklidy hotolového typu včetně prádla, úklidy fitness-center, sportovních a tanečních sálů, kanceláří, bytových domů, komerčních prostor.