Rekra, s.r.o.

Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
Společnost MESMER s.r.o. z Prahy - Vinohrad poskytuje špičkové úklidové, stavební a spediční služby. Ať už potřebujete dokonalý úklid kanceláře, kvalitní realizaci stavebních projektů nebo efektivní přepravu zboží po ČR a EU, naše firma je tu pro vás. Díky letům zkušeností a důrazu na kvalitu a spokojenost zákazníka si můžete být jisti, že vaše ...
MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Úklid kanceláří, domů a bytů včetně žehlení. Úklid po opravě a stavbě, mytí oken a čištění koberců. Strojní mytí podlah.

Zajišťování úklidového servisu v hotelích, školách, výrobních halách i rodinných domech.

Montáž a doprava nábytku: - bytového - kancelářského - kuchyňských linek. Služby: - stěhování - úklidové práce.

Komplexní služby pro Váš domov v Praze a okolí: Úklid: - generální úklidy - jednorázové úklidy - pravidelné úklidy - praní a žehlení prádla - čištění interiérů aut - opravy a údržba nemovitostí.

Úklidová služba Koberce - vysávání - vysávání elektrickým rotačním kartáčem - extraktorové hloubkové čištění - šamponování + extraktorové hloubkové čištění - čištění koberců suchou cestou - odstranění prachových roztočů a alergenů Čalounění - židle, křeslo - postel, pohovka - sedací souprava.

Komplexní úklidové sllužby.. Pravidelné i jednorázové úklidy firem a domácností.

Prádelna pro firmy i veřejnost s rozvozem. Výroba profesních oděvů na zakázku. Dodávky ochranných pracovních pomůcek, úklidových a mycích prostředků. Zakázková výroba oděvů pro hotelový personál: - profesní oděvv (v plném rozsahu-od popelky po manažery) - stolní prádla (včetně atypického stolního prádla, scartů, multonů atd.) - ...

Velkokapacitní prádelna zajišťuje praní prádla především pro hotely, ubytovny i rekreační zařízení v Praze a jižních Čechách. Součástí služeb je rozvoz a dodání do 3 dnů.

Služby: - realitní činnost - správa bytových i administrativních objektů - úklidové a údržbářské práce - vedení účetnictví domu - specialista na společenství vlastníků. - hodinový manžel, úklid.

Úklidové služby v domácnostech. Čištění koberců a čalouněného nábytku.

Služby, poradenství: - deratizace - dezinsekce.

Pravidelný úklid: - kanceláře, administrativní objekty - obytné domy včetně chodníků a sněhu - domácnosti.

Technická správa nemovitostí. Administrativní správa nemovitostí.

Úklid: - standardní - nadstandardní - stavební - bytu.

Úklidové služby: - běžné úklidy a údržba správních budov, škol a dalších objektů soukromého i veřejného sektoru - úklid a dezinfekce zdravotnických zařízení, objektů potravinářského průmyslu apod. - úklid a čistění průmyslových objektů včetně výrobních prostor a technologických zařízení - speciální nebo jednorázový úklid, čistění a ...

Provádíme kompletní pravidelné i jednorázové úklidové práce pro firmy či pro domácnosti, mytí oken, čištění koberců a ošetřování podlah.

Zabýváme se úklidem domácností, bytových domů i kanceláří.

Služby: -úklidové. -úklid domů. -kompletní úklid administrativních budov. -strojní úklid chodníků. -úklid půdních, sklepních prostor. -kompletní údržba zeleně.

Úklidové služby: - běžný denní úklid - čtrnáctidenní úklid - měsíční úklid.

Poradenská činnost v oblasti mykologie dřevěných konstrukcí, mykologické průzkumy, určení druhů nákazy biotickými škůdci dřeva.

Kompletní správa nemovitostí, vedení účetnictví, mzdy, daně, úklidové a stavební práce, ostraha, pojištění..

Poskytování kompletních úklidových služeb pro firmy a domácnosti v Praze. Kompletní úklidový servis zahrnující pravidelné i jednorázové úklidy, generální úklid, kolaudační úklid, úklid po řemeslnících, mytí oken, čištění koberců, údržba všech druhů podlah, nonstop úklidová služba.

Technickou správu a údržbu nemovitostí. Montáže, opravy a zkoušky: - vyhrazená elektrická zařízení. Revize: - elektrické spotřebiče - elektroinstalace a hromosvody. Zámečnictví. Čištění interiérů a exteriérů budov, čištění oken, úklid chodníků. Malířské a natěračské práce. Pokládání podlahových krytin. Montáž a periodické ...