Rekra, s.r.o.

Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
Společnost MESMER s.r.o. z Prahy - Vinohrad poskytuje špičkové úklidové, stavební a spediční služby. Ať už potřebujete dokonalý úklid kanceláře, kvalitní realizaci stavebních projektů nebo efektivní přepravu zboží po ČR a EU, naše firma je tu pro vás. Díky letům zkušeností a důrazu na kvalitu a spokojenost zákazníka si můžete být jisti, že vaše ...
MESMER s.r.o. - Váš spolehlivý partner pro úklid, stavební práce a dopravu!
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Úklidové služby. Úklid: - komerční objekty a administrativní budovy - dopravní prostředky - železniční kolejová vozidla - v průběhu a po skončení kulturních akcí. Likvidace skládek a odpadů.

Služby hodinového manžela, úklid domácností a kanceláří, mytí oken a výloh, dekorativní tapetování, malování a doprovod seniorů k lékaři nebo na úřad.

ostraha majetku, úklidové služby, údržba zeleně, kontrola nemocných

Služby pro rodinu a domácnost: - úklid - chůvy - společnice - domovník - zahradník.

Služby: - praní a čištění koberců v domácnostech i komerčních provozech - čalouněného nábytku - čištění látkových žaluzií a hladkých podlahových krytin - marmoleum - artoleum (mytí-čištění marmolea, artolea. Firma pracuje v oboru od roku 1991.

Služby: -dezinfekce, dezinsekce, deratizace. -vyklízení půd, sklepů. -výškové práce horolezeckou technikou. -instalace zábran proti holubům. -technická správa objektů.

Ze stavebních prací nabízíme zateplování fasád domů, jsme držitelé osvědčení Weber Terranova. Dále provádíme rekonstrukce bytů a bytových jader, zámkové dlažby atd... Nabízíme také úklid a úklidové služby. A to pravidelný úklid kanceláří.

Prádelna. Čištění, čistírna peří i na počkání: - párou-mokrou cestou - ozařováním UV lampama.

Úklidový servis. Úklid: - kanceláře - chodby a schody - sklady a výtahy .

Úklidové práce: -strojní čištení -parní čištení -tlakové čištění. -ruční práce. Služby: -zahradnické práce -stavební práce -malířské, zednické, -instalatérské, výškové.

C D V služby s.r.o. nabízí: - komplexní úklid administrativních budov - trvalý úklid nemovitostí - úklid chodníků a kontejnerových stání - vyklízení půd a sklepů - čištění koberců a sedacích souprav.

Nabízíme denní úklid kanceláří, skladů.

Pražská prádelna NON STOP. Pereme prádlo pro hotely a soukromé hotely.

Průmyslové čištění. Výkonným vysavačem dokážeme odsát materiál a shromáždit jej v příslušném zásobníku: -odstraníme závaly materiálu z pod technologických zařízení -odstraníme prach a nečistoty z podlah a konstrukcí.

Nabídka úklidových, údržbářských prací a prací ve výškách.

KOMPLETNÍ ÚKLIDOVÉ SLUŽBY: - venkovní a vnitřní prostory - pravidelný úklid budov a domů - úklid kanceláří a nebytových prostor - mytí výloh a výkladních skříní - strojní mytí fasád Rapem - čištění interiérů automobilů - metení chodníků včetně zimní údržby - odvoz odpadů na skládku - údržba zeleně / návrhy a realizace zahrad / - ...

Provádíme vyklízení bytů, sklepů, půd, garáží, domů, nebytových prostor jako jsou kanceláře, výrobní i obchodní prostory. Dále nabízíme bourací práce s likvidací, jako je například odstranění starého bytového jádra apod. a skartace dokumentů pro firmy včetně skartace datových nosičů.

Dodávky úklidu, ostrahy objektů, údržba nemovitostí Dušan Straňák -

Nabídka správy nemovitostí, úklidových služeb pro firmy a komerční prostory, výškových prací.

Provádíme pravidelný úklid vnitřních a vnějších ploch. Dále zajišťujeme: - technickou údržbu zařízení a budov - požární ochranu a bezpečnost práce. Nabízíme prádélenské a stravovací služby, služby pro nemocnice a hotely. Ostraha a bezpečnostní služby.

Poskytování kompletních služeb v oblasti facility managementu. Nabídka úklidu, ostrahy, údržby a servisu.

Zajišťujeme komplexní správu nemovitostí. Provádíme údržbu a úklid budov. Nabízíme realitní služby.

Společnost HOSPODYNĚ působí na trhu úklidových služeb od roku 1997, po celou tuto dobu nabízí a zajišťuje, všem svým zákazníkům úklidy a péči o jejich domácnosti.